Resultaten voor zuring soep

Kippensoep met zuring | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kippensoep-met-zuring

... Kippensoep met zuring - Smelt de vetsof in een kookpot en laat er de ui enkele minuten in stoven. Doe er de tijm en laurier bij. Voeg de aardappelen en de bouillon toe. Laat zachtjes gaarkoken gedurende 30-45 minuten. Gaar de kip samen met wortel, selder, ui, kruidnagel, ...

Recepten - Rolletjes met zuring en dragon

http://www.lekkervanbijons.be/recept/rolletjes-met-zuring-en-dragon

... Bereidingswijze Rol de filet of het lapje samen met enkele blaadjes zuring en dragon op. Zet vast met een prikker. Stoom de kippenrolletjes 4 à 5 minuten, de visrolletjes 7 à 8 minuten. Maak ondertussen de vinaigrette. Stoof de overige zuring en serveer deze als extra ...

Jeroen Meus - Zurkelsoep met kruidenroom en gekookte ham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zurkelsoep-met-kruidenroom-en-gekookte-ham

... ou Jeroen al gemaakt hebben in zijn Dagelijkse kost-carrière? Vandaag komt daar nog eentje bij. Een gezonde, knalgroene soep met zuring en zelfgemaakte kruidenroom. Heerlijk! - Spoel de zuring en de spinazie in ruim water. Laat uitlekken in een vergiet.Verwarm de g ...

Recept voor Cannelloni met verse zalm, spinazie en zuring | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/cannelloni-met-verse-zalm-spinazie-en-zuring/

... personen 8 stukken zalm (elk van 70 tot 80 g) Toevoegen 200 g verse spinazie (liefst jonge) Toevoegen 80 g verse zuring Toevoegen 80 g Solo Toevoegen 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano Toevoegen 4 dl light-room Toevoegen 60 g kaas Toevoegen 8 lasagnevellen, voorgekookt Toevoegen zout en peper Toevoegen Bereidingswijze Spoel de stukjes zal ...

Gebakken zalm met citroen, zuring en gebakken krieltjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zalm-met-citroen-zuring-en-gebakken-krieltjes

... Gebakken zalm met citroen, zuring en gebakken krieltjes - Was de zuring. Spoel goed en zwier droog. Hak fijn. Neem een ruime pot. Smelt een klont boter. Voeg de zurkel toe. Stoof aan. Kook room in tot de helft. Tip: leg er een pollepel in, zodat het niet overkookt. Was ...

Gestoomde groenten met zure roomdressing en Schotse wilde zalm | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gestoomde-groenten-met-zure-roomdressing-en-schotse-wilde-zalm

... de gestoomde groenten. Werk af met wat loof van de venkel en een weinig rode peperbolletjes. Bereiding zure roomdressing: Zet de zuring en basilicum 1 min. in koud water. Doe de zure room in een potje. Haal de verse kruiden uit het water en dep ze droog. Verwijder de takjes van de basilicum en de zuring en snij alles fijn. Voeg de fijngehakte kruiden toe aan de zure room en vermeng. Ingrediënten zalm groene boontjes 2 broccoli's 1 doosje waterkers 4 zalmfilets 1 venkel rode peperbolletjes Dressing 125 cl zure room 1 citroen arganolie enkele blaadjes zuring enkele blaadjes basilicum ...

Recept voor lentesoep | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lentesoep

... ereiden: Breng de wortelen en selder samen met de bouillon en de erwtjes aan de kook. Laat 20 minuten koken. Spoel ondertussen de zuring, spinazie en kervel grondig en hak grof. Doe samen met de vermicelli bij de kokende bouillon en laat nog 3 minuten doorkoken. Breng ...

Broccoliburgers of kroketjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/broccoliburgers-kroketjes

... e schijven goudbruin aan elke zijde. Meng ondertussen de rest van de broccoli met de tuinkers, een paar blaadjes waterkers, en de zuring. Besprenkel met olijfolie en wat citroensap. Kruiden met peper en zout en over de bordjes verdelen. Schik de kroketjes bovenop de sla in het bord en druppel nog wat vinaigrette er rond. Ingrediënten 1 broccoli 3 grote aardappelen 70 gr tarwebloem 3 takjes basilicum 1 bakje tuinkers 1 botje rode zuring 2 el olijfolie 1 citroen ...

Recept voor paling in 't groen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/paling-t-groen

... te wijn verdwenen is. Leg de platte peterselie 5 minuten in kokend water, verfris onmiddelijk, knijp goed uit en mix samen met de zuring, kervel en dragon in de keukenblender. Voeg de stukken paling terug toe aan de saus, kruid met peper van de molen en zout. Giet er net voor het opdienen het sap van de limoen bij. Roer er op het allerlaatste moment de kruiden onder. serveren: Schik op een groot, warm bord en werk af met een halve citroen en een beetje waterkers. Ingrediënten voor 4 personen 800 gduimdikke paling 2 sjalotten 70 gboter 1 dldroge witte wijn 1 dlvisbouillon 1/4 botje platte peterselie 1/4 botje zuring 1 elgehakte kervel 1 elgehakte dragon 1 uitgeperste limoen 2 citroenen 1 busseltje waterkers ...

Jeroen Meus - Tartaar van tomaat, gerookte makreel in ‘t groen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaar-van-tomaat-gerookte-makreel-in-t-groen

... in kwarten en snijd er de pitten uit met een scherp mes. Snijd de tomaten in blokjes. 5. Pel en snipper de sjalot. 6. Snipper de zuring fijn. 7. Meng de tomatenblokjes met sjalot, zuring en kappertjes. 8. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, peper, zout, selderzout en enkele druppels Worcestershiresaus en tabasco. 9. Breng water aan de kook. 10. Spoel de kervel, peterselie en de dragon. Was de spinazie en verwijder de harde nerven. 11. Kook de kruiden en de spinazie kort in het water. Haal ze uit de kookpot en doe ze in ijswater. 12. Verwijder het vel van de makreel. Scheur de vis in stukken en verwijder de graten. 13. Doe de kruiden in de blender en mix. Doe er een scheutje olijfolie, limoensap en ric ...