Resultaten voor zoute krakelingen
Zoute stengels met Provençaals kruidenzout - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/meer-gebak/zoute-stengels-provencaals-kruidenzout
... er. Snijd de plakjes in lange repen van ca. 1½ cm breed en leg deze naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de zoute stengels in de oven in ca. 15 minuten goudbruin en gaar. Laat de stengels op een rooster afkoelen. Extra benodigd Bakpapier Het recept 'Zoute stengels met Provençaals kruidenzout' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...
Recept voor krakelingen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/krakelingen
... bereiden: Verwarm de oven voor op 160°C. Draai de boter luchtig in de keukenmachine. Voeg de basterdsuiker en het poedersuiker toe. Doe het water er pas bij wanneer de boter en suiker goed vermengd zijn. Voeg het zout en de patentbloem toe en laat de keukenmachine ...
Zoet-zuur-zoute tomaatjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zoet-zuur-zoute-tomaatjes
... Zoet-zuur-zoute tomaatjes - Neem een niet al te grote steelpan in metaal en smelt de kristalsuiker met wat water op een klein vuur. Roer niet, maar 'wals' af en toe met de pan. Zodra de karamel aan de kant van de pan lichtjes begint te verkleuren, voeg je het citroensap ...
Amerikaanse pretzels maken - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/amerikaanse-pretzels-maken/
... Amerikaanse pretzels maken Wie weleens in Amerika is geweest, kent ze vast wel: pretzels. Deze 'zoute krakelingen' zijn zacht, zout en een beetje zoet. Ze worden verkocht in winkelcentra, maar ook bij bijvoorbeeld sportevenementen. Toen wij 1,5 jaar geleden noodgedwongen ...
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/
... Zomersalade van watermeloen, waterkers en zoute pepita's Deze salade kwam ik tegen op het blog A House in the Hills. Minutenlang heb ik zitten staren naar de foto's van haar 'perfect summer salad'. Sappige watermeloen met zoute crunchy pompoenpitjes. Je weet niet wat ...
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2013_07_01_archive.html
... Zomersalade van watermeloen, waterkers en zoute pepita's Deze salade kwam ik tegen op het blog A House in the Hills. Minutenlang heb ik zitten staren naar de foto's van haar 'perfect summer salad'. Sappige watermeloen met zoute crunchy pompoenpitjes. Je weet niet wat ...
Uiensoep van rode uien met kaaskoekjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/uiensoep/uiensoep-rode-uien-kaaskoekjes
... snipperd olijfolie 1 eetlepel bloem 1 liter pittige vleesbouillon 1 laurierblaadje 1 stukje foelie paar takjes tijm geraspte kaas zoute kaaskoekjes Bereiden Smoor de gesnipperde uien ca. 5 minuten in olijfolie. Strooi er de bloem over en voeg de bouillon, laurierblaadje, foelie en tijm toe. Laat de soep nog ca. 30 minuten heel zachtjes pruttelen.Schep de uiensoep in grote soepkommen, strooi er geraspte kaas over en laat de kaas onder een hete grill nog e ...
https://myfoodblog.nl/recipe/zelf-popcorn-maken-zoute-zoete/
... Zelf popcorn maken: zoute popcorn met BBQ kruiden en zoete popcorn met (salted) karamel Er zijn tegenwoordig de gekste dagen in het leven geroepen. Zo heeft iemand bedacht dat het op 19 januari 2019 Popcorn Dag is. En dus bedacht ik speciaal voor deze dag, maar ook ...
Jeroen Meus - Tajine van kip met groene olijven en zoute citroen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tajine-van-kip-met-groene-olijven-en-zoute-citroen
... Tajine van kip met groene olijven en zoute citroen - Voor de liefhebbers van de bekende Noord-Afrikaanse stoofpot maakt Jeroen vandaag deze klassieker onder de tajines. Kip, groenen olijven en gepekelde citroen zijn de belangrijkste spelers. Met wat couscous erbij kan ...
Oesters | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/oesters/
... gekookte mossel. Niet zo snotterig als ik gedacht had maar ook weer niet iets waar je op kunt kauwen. Het is erg zout. Een echte zoute hap. Hier en daar een vleugje haring maar dan veel zouter. Met spanning zat ik te wachten tot de smaakexplosie zou komen. Die kwam niet. Het was gewoon niks bijzonders. Een hele zoute hap met een slok zout water. En dat terwijl er zoveel lekkere vis op de wereld is. Wat een gedoe om niks zeg. Maar in ieder geval ben ik nooit meer bang van oesters. Leuk? Delen dan: ...