Resultaten voor door waty kan ik pandanblad vervangen
Recept voor thaise currysoep met citroengras en gember | njam!
http://www.njam.tv/recepten/thaise-currysoep-met-citroengras-en-gember
... bereiden: Fruit de ajuin en look in een flinke scheut olie. Doe het currypoeder en de appelstukjes erbij. Laat enkele minuten stoven en voeg dan de tomaten toe. Roer om en doe er de kruiden bij. Giet er tenslotte het limoensap, de kokosmelk, de room en de kippenbouillon ...
Feestrijst | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/feestrijst/
... Rijst koken kan iedereen. Deze feestrijst is echt een feestje op je bord. Alweer een recept van de kookcursus bij Kookstudio Udo. Op de dag dat we Thais kookten kwam deze rijst om de hoek kijken. Op de cursus leerden we ook hoe je bananenblad gebruiksklaar maakt om ...
https://koken.vtm.be/recept/garnalencurry
... t zachte spul uit. Doe de garnalenkoppen met 2 dl water in een blender of keukenmachine en maal ze tot een gladde puree. Giet hem door een fijne zeef en druk de koppen zo goed mogelijk uit. Gooi de koppen weg en roer het kokosmengsel door de puree. Verhit de ghee in een braadpan op halfhoog vuur, doe er de ui, knoflook, gember, kerrieblaa ...
Jeroen Meus - Rijstpap met citrussalade en granité van citrus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rijstpap-met-citrussalade-en-granite-van-citrus
... Rijstpap met citrussalade en granité van citrus - Je waant je onmiddellijk op vakantie met deze exotische rijstpap. Jeroen bereidt dit eenvoudige dessert met kokos en limoen. De frisse salade met citrusfruit en granité van citrus maken het feestje compleet. ...
Kip in gekruide kokosmelk | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kip-in-gekruide-kokosmelk
... Serveer de kip in de saus met witte rijst. Ingrediënten 1 stengel citroengras 3 plantaardige olie 3 salamblaadjes (te vervangen door limoenblad) 4 dl dikke kokosmelk 1 gesmolten gula Bali (te vervangen door 1 el rietsuiker) 9 kemirnootjes (te vervangen door hazelnoten) ½ th lepel witte peperkorrels ½ th lepel zwarte peperkorrels 5 sjalotjes, fijngesneden 3 teentjes look, fijngehakt 2 cm kencur, geschild en fijngehakt (te vervangen door gember of laos) 3 cm geelwortel, geschild en fijngehakt (te vervangen door kurkuma) 4 cm galanga/laos, geschild en fijngehakt 5 rawits, in ringetjes (te vervangen door groene chilipepertjes) 1 kip van 1,25 kg ...
https://koken.vtm.be/recept/eiercurry
... Eiercurry - Pel de gekookte eieren voorzichtig, prik ze rondom in met een vork en bestrooi ze met wat zout. Verhit de olie in een (frituur)pan tot 180 °C of tot een blokje brood dat erin wordt gedaan in 30 seconden goudbruin is. Frituur de eieren in 1 minuut goudbruin. ...
kikkererwten | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/tag/kikkererwten/
... ) De hele zwik in een blender of keukenmachine tot prut malen. Behalve de kruiden. Die hak je fijn en doe je er op het laatst pas door zodat die nog een beetje zichtbaar blijven. Maarrrrrrr. Er is altijd een maar. Het is erg leuk om te experimenteren. De yoghurt vervangen door crème fraîche. Als kruiden neem je bieslook, platte peterselie en wat tijm. De citroensap vervangen door droge witte wijn. De gembersiroop vervangen door ketchup (kleur). En de pittige variant maken we door er een half rood pepertje doorheen te mengen. Dat kan gelijk met de kikkererwten mee de machine in. Heerlijk is dat ook. Maken we er zelf toastjes bij. Hoe doen we dat? Nou, ingewikkeld hoor. Je neemt een afbakstokbrood en dat bak je niet af. Nee, je snijdt het in plakjes. Dikte mag je zelf bepalen. Oven op 200 graden. Plakjes ongebakken afbakstokbrood op de bakplaat en in het midden van de oven zetten. Goed in de gaten houden. Lekker verse toas ...
toastjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/tag/toastjes/
... ) De hele zwik in een blender of keukenmachine tot prut malen. Behalve de kruiden. Die hak je fijn en doe je er op het laatst pas door zodat die nog een beetje zichtbaar blijven. Maarrrrrrr. Er is altijd een maar. Het is erg leuk om te experimenteren. De yoghurt vervangen door crème fraîche. Als kruiden neem je bieslook, platte peterselie en wat tijm. De citroensap vervangen door droge witte wijn. De gembersiroop vervangen door ketchup (kleur). En de pittige variant maken we door er een half rood pepertje doorheen te mengen. Dat kan gelijk met de kikkererwten mee de machine in. Heerlijk is dat ook. Maken we er zelf toastjes bij. Hoe doen we dat? Nou, ingewikkeld hoor. Je neemt een afbakstokbrood en dat bak je niet af. Nee, je snijdt het in plakjes. Dikte mag je zelf bepalen. Oven op 200 graden. Plakjes ongebakken afbakstokbrood op de bakplaat en in het midden van de oven zetten. Goed in de gaten houden. Lekker verse toas ...
tapenade | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/tag/tapenade/
... ) De hele zwik in een blender of keukenmachine tot prut malen. Behalve de kruiden. Die hak je fijn en doe je er op het laatst pas door zodat die nog een beetje zichtbaar blijven. Maarrrrrrr. Er is altijd een maar. Het is erg leuk om te experimenteren. De yoghurt vervangen door crème fraîche. Als kruiden neem je bieslook, platte peterselie en wat tijm. De citroensap vervangen door droge witte wijn. De gembersiroop vervangen door ketchup (kleur). En de pittige variant maken we door er een half rood pepertje doorheen te mengen. Dat kan gelijk met de kikkererwten mee de machine in. Heerlijk is dat ook. Maken we er zelf toastjes bij. Hoe doen we dat? Nou, ingewikkeld hoor. Je neemt een afbakstokbrood en dat bak je niet af. Nee, je snijdt het in plakjes. Dikte mag je zelf bepalen. Oven op 200 graden. Plakjes ongebakken afbakstokbrood op de bakplaat en in het midden van de oven zetten. Goed in de gaten houden. Lekker verse toas ...
Kikkererwtentapenade met zelfgebakken toastjes. | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kikkererwtentapenade-met-zelfgebakken-toastjes/
... ) De hele zwik in een blender of keukenmachine tot prut malen. Behalve de kruiden. Die hak je fijn en doe je er op het laatst pas door zodat die nog een beetje zichtbaar blijven. Maarrrrrrr. Er is altijd een maar. Het is erg leuk om te experimenteren. De yoghurt vervangen door crème fraîche. Als kruiden neem je bieslook, platte peterselie en wat tijm. De citroensap vervangen door droge witte wijn. De gembersiroop vervangen door ketchup (kleur). En de pittige variant maken we door er een half rood pepertje doorheen te mengen. Dat kan gelijk met de kikkererwten mee de machine in. Heerlijk is dat ook. Maken we er zelf toastjes bij. Hoe doen we dat? Nou, ingewikkeld hoor. Je neemt een afbakstokbrood en dat bak je niet af. Nee, je snijdt het in plakjes. Dikte mag je zelf bepalen. Oven op 200 graden. Plakjes ongebakken afbakstokbrood op de bakplaat en in het midden van de oven zetten. Goed in de gaten houden. Lekker verse toas ...