Resultaten voor koken op de markt albert verdyen
http://kamelenvoer.blogspot.com/2013/10/mysteries-van-de-markt.html
... n de dikke pit van de roselle?s af en was ze goed. Doe ze in de pan met ruim water en breng aan de kook. Laat ze een tijdje laten koken, en voeg suiker naar smaak toe. Het water is nu helderrood geworden, en na afkoelen een heerlijk verfrissend drankje. Als je de vruchten heel lang laat weken geven ze al hun smaak en kleur af, en krijg je het meeste sap, maar kun je ze beter weggooien. Kook je ze korter, met minder water, dan kun je overgebleven fruit ze pureren met wat extra suiker tot een jam. Je kunt er ook gewoon meteen jam van maken, volgens dit recept. We zijn nu allemaal fan van de roselle, en hebben sinds kort een heuse eigen struik in de tuin. Want behalve lekker zijn ze ook nog eens heel mooi om te zien! ...
Roergebakken spruitjes recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7472/roergebakken-spruitjes
... Roergebakken spruitjes - Je kunt ze natuurlijk koken, maar roerbakken is véél lekkerder. - Maak de spruitjes schoon. Kook ze in een pan met weinig water ca. 2 min. Verhit de olie in een wok of roerbakpan. Bak al omscheppend de spruitjes met tijm ca. 4. ...
Witlofbeignets recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7498/witlofbeignets
... Witlofbeignets - - - 3 struikjes witlof, 100 g bloem, 1 ei (M), 0 zout, 0 peper, 0 olie om te friture ...
Runderragout recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R810370/runderragout
... Runderragout - 500 g runderschenkels, 2 potten vleesfond, 150 g boter, 150 g bloem, 1 bekertje slagroo ...
Groentesoep recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7516/groentesoep
... Groentesoep - - - 750 g gemengde groenten van het seizoen, 3 eetlepels (olijf)olie, 2 tuinkruidenbouillontablette ...
Druivenmuffins recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R142328/druivenmuffins
... Druivenmuffins - - - 50 g pure chocolade, 1 pak mix voor muffins, 3 eieren (M), 125 g boter, 0.5 bak pitloze druiven, 0 spuitbus slagroo ...
Stoemp van Albert de Belgique | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoemp-van-albert-de-belgique
... Schil de aardappelen. Laat een dikke schil over en bewaar deze. Snij de aardappelen in kleine blokjes en spoel deze grondig. Laat koken in gezouten water tot ze gaar zijn. Snij de ui fijn en stoof deze in een pan met boter en olijfolie. Snij de scampi in stukjes en bak ze mee in de pan. Kruid met ...
Winterfruit uit de wok recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7504/winterfruit-uit-de-wok
... Winterfruit uit de wok - - - 50 g walnoten, 2 frizure appels, 2 stevige handperen, 4 el citroensap, 2 el (bruine)basterdsuiker, 6 el appelsap, 1 tl kaneelpoeder, 2 el rozijnen, 2 el roomboter ...
Pannenkoeken van Albert Verdeyen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/pannenkoeken-van-albert-verdeyen
... Bereiding Maak een licht deeg: mix de bloem, de eieren, de suiker, de olie en de melk in een blender. Verhit een beetje Fama in de anti-kleefpan, zorg dat de pan goed warm is. Giet er een lepel deeg in, zorg dat heel de pan mooi vol deeg ligt. Draai de pannenkoek om ...
Gemarineerde biefstuk recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R633432/gemarineerde-biefstuk
... Gemarineerde biefstuk - 0.5 el sambal oelek, 1 el wittewijnazijn, 1.5 el gember, 2 biefstukke ...