Resultaten voor jerkreeft onder de oven grill met boteroen meus gegrilde kreeft
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-kreeft-in-appelsap-met-een-sorbet-van-balsamicoijs
... gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs - Maak de chapelure van spek: bak de spekblokjes kort, droog ze in de oven en hak ze met een kapmes of keukenrobot klein tot een fijne chapelure. Bereid het balsamicoijs. Kook de melk, room en melkpoeder, voeg ...
Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aubergines-met-parmezaan-mozzarella-en-tomatensaus-onder-de-grill
... Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill - Snijd de aubergines in dunne schijfjes en grill ze gaar in olijfolie. Schik de saus, mozzarella, parmezaan, aubergines en basilicum in laagjes in een ovenschotel. Zet dit vervolgens onder de grill in de ...
Gegrilde kreeft met kruidenboter - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/gegrilde-kreeft-kruidenboter
... gegrilde kreeft met kruidenboter 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisHollands Ingrediënten 2 kreeften 1 ui, grof gehakt 1 takje selderij 1 takje peterselie enkele peperkorrels voor de kruidenboter 100 ...
Recept voor gegrilde kreeft - de klassieker | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gegrilde-kreeft-de-klassieker
... bereiden: maak de gekonfijte tomaten: Verwarm de oven voor op 90 °C. Breng water aan de kook. Kerf een kruisje in de onderkant van de tomaten. Blancheer ze 10 seconden in het kokende water. Koel ze 1 minuut af in ijswater en ontvel. Snijd ze in vier en haal het hartje ...
Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-ganda-ham
... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham - Breng royaal water met gekneusde peperkorrels en wat wortel, ui, prei en 1 blaadje laurier aan de kook. Leg de kreeft erin met de kop eerst, neem de pan van het vuur en laat de kreeft ± 7 minuten in het hete vocht liggen. ...
Kreeft ‘Bleu’, kruidig gebakken in de oven | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kreeft-bleu-kruidig-gebakken-in-de-oven
... kreeft ‘Bleu’, kruidig gebakken in de oven - Voorbereiding Dompel de kreeften gedurende 2 minuten onder in een grote kookpot met kokend water, gezouten met 10 g zout per liter. Verwijder de scharen, verdeel de karkassen in twee helften en verwijder het darmkanaal (als ...
Kreeft in looksaus | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/kreeft-in-looksaus
... kreeft in looksaus - Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort pasta bekomt. Bak de kreeft in een antiaanbakpan. Laat de Fama ‘zingen’ en kleur eerst de kant van het vlees. Als je eerst de schaal ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kreeft-thermidor
... kreeft Thermidor - kreeft Thermidor is een klassiek gerecht waarbij je de kreeft gaart in een court-bouillon van ui, selder en wortel. de kaassaus maakt dit gerecht helemaal af. - Breng water aan de kook in een grote pan en doe er de ui selderij en wortel in. Kruid met ...
Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot
... kreeft in papillot - Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 à 5 ...
Kreeft à l’armoricaine | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kreeft-larmoricaine
... kreeft à l’armoricaine - Hak met de achterkant van je mes een opening in de scharen van de kreeft. Haal het eventuele afval uit de kreeft. Kruid met peper en zout. Verwijder de hersenen en doe deze in een kommetje, voeg een mespuntje boter, de harissa en de bloem toe ...