Resultaten voor sorbet van bier
Sorbet van paprika met aardbei en plattekaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/sorbet-van-paprika-met-aardbei-en-plattekaas
... sorbet van paprika met aardbei en plattekaas - Maak een sorbet of een granité door al de ingrediënten te verwarmen en dan te laten afkoelen. Voor de sorbet gewoon afdraaien in een sorbetière. Voor de granité laten bevriezen en dan af en toe met een vork losmaken ...
Labo sorbet van aardbei voor kinderen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/labo-sorbet-van-aardbei-voor-kinderen
... Labo sorbet van aardbei voor kinderen - Wij gebruikten dry-ice om dit sorbet te maken, maar je kan ook diepgevroren aardbeien gebruiken in de blender. Zo krijg je met dezelfde ingrediënten snel een heerlijk en gezond sorbet! Het gebruik van dry ice is enkel mogelijk ...
Granny Smith sorbet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/granny-smith-sorbet
... Granny Smith sorbet - Snijd de appelen in fijne brunoise en besprenkel met het citroensap. Laat het geheel bevriezen in de diepvries. Wanneer alles keihard is overgieten met de suikersiroop en de glucose die je in de siroop hebt laten smelten. Stort het geheel in de ...
Sorbet van yofu met frambozen en groene appel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sorbet-van-yofu-met-frambozen-en-groene-appel
... de glucose. Snijd de groene appel in fijne blokjes en voeg deze toe aan het mengsel. Doe de bereiding in de ijsmachine en maak de sorbet. Serveer de sorbet samen met de frambozen en de basilicumblaadjes. Ingrediënten 2 dl Alpro soya Yofu 200 gr suiker 1 groene appel 2 dl water 1 dl zoete witte wijn 1 el glucose 1 pak frambozen 20 blaadjes basilicum ...
Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/perentaart-met-gebrande-nootjes-en-lichte-sorbet
... Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet - Kook de peren in water met het citroensap, stevia, het takje rozemarijn en gember tot ze gaar zijn. Laat afkoelen, snijd in plakjes en schik ze op de velletjes bladerdeeg. Bak af in de oven gedurende 20’ op 180°. ...
Recept voor Sorbet van blauwe druiven | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/sorbet-van-blauwe-druiven/
... suiker gesmolten is. Voeg er het citroensap aan toe en meng dit bij de rest van het sap.Doe alles in de ijsbereider en draai tot sorbet. Als je geen ijsbereider hebt, giet dan het mengsel in een schaal en plaats deze in de diepvries. Roer regelmatig om met een garde of een vork tot je een sorbet bekomt.Snijd de overige druiven in kleine partjes en verwijder de pitjes. Verdeel de sorbet over de glazen en werk af met de partjes druiven. Geniet van sorbet van blauwe druiven ...
Sorbet van bloedappelsien, munt en ananas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sorbet-van-bloedappelsien-munt-en-ananas
... e blender. Breng eventueel op smaak met wat citroensap of suikerwater. Giet alles door een zeef en draai het in de ijsmachine tot sorbet of zet het in de diepvriezer en roer het regelmatig om met een vork. Schil de ananas en snijd de kanten vlak. Snijd rechthoekige plakjes met een snijmachine of een scherp mes. Doe de pepermuntblaadjes in een stevige kom of vijzel en stamp ze tot een korrelige puree met de suiker. Wrijf de plakjes ananas in met pepermunt en rol ze op. Serveer de rolletjes ananas met een bolletje sorbet van bloedsinaasappelen. Ingrediënten 1 blaadje gelatine 6 el suikerwater 5 dl sap van bloedsinaasappelen 2 bloedsinaasappelen 1 citroen ...
Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/uit-het-vuistje-pizzaballetjes-met-cheddar-en-gust-bier
... Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier - Op zoek naar een hapje of tv-snack? Deze pizzaballetjes met cheddar en Gust bier zijn dé oplossing. Eenvoudig, lekker én snel klaar. Tip: vind je geen Gust bier? Maak het dan met een ander blond bier. Warm ...
Sorbet van wortel, sinaasappel en citroen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/sorbet/sorbet-wortel-sinaasappel-citroen
... l 12 uur in de diepvries heeft gestaan).Zet de kom in de ijsmachine. Laat de ijsmachine ongeveer 20 tot 25 minuten draaien tot de sorbet glad en romig is. Draai niet te lang, omdat de sorbet anders hard en korrelig wordt. Extra benodigd IJsmachine Geen ijsmachine?Doe het mengsel in een ondiepe diepvriesdoos. Laat het ijs onafgedekt in 1-2 uur bevriezen, tot het halfzacht is. Doe het mengsel over in een kom en breek met een vork alle ijskristallen kapot. Doe het ijs terug in de diepvries en breek de ijskristallen gedurende 2 uur elke 30 minuten. Laat het ijs in de diepvries stevig worden. Bewaar het ijs in een afgesloten doos. Zet het ijs 45 minuten voor het serveren in de koelkast. KookboekHet recept 'Sorbet van wortel, sinaasappel en citroen' is afkomstig uit het kookboek... De ijsmachinePhilippe LusseauZelf een heerlijke aardbeiensorbet, meloen-sorbet of chocoladeroomijs maken. Met een ijsm ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/oud-brugge-kaassoep-met-bier
... Oud Brugge-kaassoep met bier - Oud Brugge-kaassoep met bier - Snijd de groenten in dobbelstenen en laat zweten in de boter.Giet er het bier over en laat even opkoken.Giet er dan de gevogeltebouillon bij en houd een half uur zacht aan de kook. Breng op smaak met peper ...