Resultaten voor zeewolffilet bakken piet huysentruit

Pladijs bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-bakken

... Pladijs bakken - Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de pladijs en klop de overtollige bloem eraf. Zet een antikleefpan op een middelmatig vuur en smelt de boter tot het lichtbruin is. Leg de vis ...

Kookvideo - Zeewolf op spies

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Zeewolf_op_spies

... fijn en leg ze in een mengkom. Voeg citroensap en mierikswortel toe. Meng dit alles met olijfolie, peper en witte wijn. Spoel de zeewolffilet onder koud water en dep hem droog met keukenpapier. Leg de zeewolf in de marinade en laat een uurtje rusten. Snijd de zeewolf nu in gelijke blokjes. Prik afwisselend de vis en de paprika e ...

Fish & chips van zeewolf en zoete aardappelen uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeewolf/fish-chips-zeewolf-zoete-aardappelen-oven

... reiden 0 min wachten waardering7.2obv 14 waarderingen HoofdgerechtVisOverige keukens bevat per portie555 kcal Ingrediënten 600 g zeewolffilet, in 12 gelijke stukken ½ citroen, uitgeperst 750 g (rode) aardappelen (Roseval), in dunne parten 5 eetlepels olijfolie 75 g vo ...

Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-van-kop-en-asperges-en-grijze-garnalen

... Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngesneden kop : 4 plakjes bieslook graanmosterd : 2 kleine witte asperges : 16 grijze garnalen : 100 gr plattekaas ...

Eendenborst bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eendenborst-bakken

... Eendenborst bakken - Neem een pan waar de eendenborsten goed inpassen maar niet te veel plaats in hebben. Bruin de boter. Kruid de velkant goed met peper en zout en leg met die kant in de vetstof. Kruid de andere kant. Laat 8 minuten bakken op de velkant, zet na 6 minuten ...

Bloedworsten bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bloedworsten-bakken

... Bloedworsten bakken - Zet een antikleefpan op een zacht vuurtje. Smelt de boter en leg de worsten in de pan. Laat ze 5 min. zachtjes aanbakken aan elke kant. Snij de appel in maantjes en warm ze mee op in de pan. Strooi een beetje suiker over de appeltjes. Ingrediënten 4 ...

Spinazie bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spinazie-bakken

... Spinazie bakken - Warm de olijfolie en de boter op in een wok of grote kookpot. Hak de look fijn en stoof aan op een hoog vuur, samen met het spek. Voeg de spinazie toe en kruid met peper, zout en muskaatnoot. Roer alles een 2-tal min. door elkaar en serveer. Ingrediënten ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Witloofslaatje met zeewolf

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/witloofslaatje-met-gebakken-zeewolf

... et gebakken zeewolf - Een krokant slaatje gecombineerd met het zachte maar stevige visvlees van zeewolf: heerlijk!  - Bak de zeewolffilet in de helft boter en de helft olie langs beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.Spoel en droog de veldsla. Snijd de rode ui in fijne rin ...