Resultaten voor zeebaars in zoutkorst oven johan segers
Vis in zoutkorst | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vis-in-zoutkorst
... Vis in zoutkorst - Een barbecue met deksel kun je perfect gebruiken zoals een oven, wat maakt dat je ook een gerecht zoals deze ‘vis in zoutkorst’ zonder moeite in je buitenkeuken tot een goed einde kunt brengen. Meng het zout met de eiwitten en het eigeel. Leg een ...
Forel in zoutkorst recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R142324/forel-in-zoutkorst
... Forel in zoutkorst - - - 2 pakken grof zeezout, 4 forellen, 1 kilo vastkokende aardappels, 750 g broccoli, 200 g roomboter, 0.5 zakje verse bieslook, 0.5 zakje verse peterselie ...
Jeroen Meus - Zeebaars in zoutkorst met groenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebaars-in-zoutkorst-met-groenten
... gekregen, maar deze keer gebruikt hij een hele kilogram zout om één van zijn meest favoriete visbereidingen te maken. Een wilde zeebaars is prijzig, maar deze bereiding doet de kwaliteit en de smaak van de vis alle eer aan.De smaken zijn puur en een genot voor de vi ...
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lijnbaars-in-zoutkorst-boterboontjes-gepofte-tomaatjes-en-waterkers
... ne André voor een lijnbaars in zoutkorst.Tip: lijnbaars is niet eenvoudig te krijgen. Vervang deze vis door een forel, dorade of zeebaars. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. Spoel de baars grondig en droog hem af met keukenpapier. Vul de buik met venkel en rozemarijn. Kruid met peper en leg in een ovenschaal. Meng het zout en het eiwit goed onder elkaar. Bedek de vis er gelijkmatig mee en druk goed aan. Laat de kop en staart vrij. Wikkel die staart in aluminiumfolie. Steek in de voorverwarmde ov ...
Zeebaars met courgette | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-courgette
... zeebaars met courgette - Snijd de courgette in fijne lange julienne en bak aan in wat boter. Grill de zeebaars. Frituur de rijstspaghetti tot kroepoek. Rasp de schil van een halve limoen. Meng de honing, sap van de limoenen en de limoenrasp met de olijfolie. Meng de kroepoek ...
Poke bowl met zeebaars en ponzudressing
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/poke-bowl-met-zeebaars-en-ponzudressing
... Poke bowl met zeebaars en ponzudressing - Poke bowl met zeebaars en ponzudressing - Meng alle ingrediënten voor de dressing.Snijd de zeebaars in fijne reepjes. Marineer een half uurtje in 2/3 van de ponzudressing hou de rest apart voor bij het serveren.Kook ondertussen ...
Ananas in zoutkorst van Gordon Ramsay - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/gordon-ramsay/gordon-ramsay-ananas-in-zoutkorst
... Gordon Ramsay: ananas in zoutkorst 2 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 19 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten ca. 10 kruidnagels 1 baby-ananas 2 kg grof zeezout 1-2 theelepels Chinees vijfkruidenpoeder 1-2 eiwitten, ...
Kruidensoepje met zeebaars | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kruidensoepje-met-zeebaars
... Kruidensoepje met zeebaars - Kook de tuinkers, raketsla en peterselie gaar in kokend water. Spoel onder ijskoud water. Blender de gegaarde kruiden met een weinig water. Snijd het brood in blokjes. Bak de blokjes in olijfolie met look. Warm het water met de PH Visbouillon. ...
Zeebaars met prei | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-prei
... zeebaars met prei - Kook de melk en voeg er de Ganda aan toe, laat inkoken. Versnijd de prei en stoof aan in wat boter. Bak de zeebaars kort aan in de olie. Mix de melk met het spek en haal door een fijne zeef. Werk af met een klontje boter. Doe wat Alpro soja cuisine ...
Zeebaars met provençaalse saus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeebaars-met-provencaalse-saus
... smaak met basilicum, look, peper en zout. Laat koken. Indien nodig de coulis mixen. Vervolgens de groenten erbij voegen. Stoom de zeebaars 3 minuten op 70°C. Als hij klaar is, ontvel de zeebaars voor het opdienen samen met de provençaalse saus. Ingrediënten ½ rode paprika ½ gele paprika 1 ui ½ aubergine ½ courgette ½ liter tomatenpulp zeebaars verse basilicum verse tijm look ...