Resultaten voor engelenhaar
Ree met uienconfituur en engelenhaar van aardappelen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-uienconfituur-en-engelenhaar-van-aardappelen
... Ree met uienconfituur en engelenhaar van aardappelen - Stoof de ui aan en karameliseer met de suiker. Blus met de grenadine en de frambozenazijn en laat goed inkoken. Bak de ree kort aan. Bak het spek krokant (in de oven of in de anti aanbakpan). Maak engelenhaar van aardappelen ...
Nem van kip met pikante saus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/nem-van-kip-met-pikante-saus
... Nem van kip met pikante saus - Verwarm het frietvet voor tot 180°C. Laat de Chinese paddenstoelen en het engelenhaar op voorhand weken in water. Snij de wortelen julienne. Hak de kipfilets, de Chinese paddenstoelen en het engelenhaar fijn. Voeg eenzelfde hoeveelheid sojascheuten ...
Loempia met pompoen, kalkoenfilet en koolrabi | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/loempia-met-pompoen-kalkoenfilet-en-koolrabi
... ze niet zwart worden. Snij de selder zeer fijn en doe in een kom. Zet een pot water op het vuur en breng aan de kook. Laat het engelenhaar 3 tot 5 minuutjes koken. Giet af en spoel onder koud water. Verwijder de wortels van de pijpajuin en hak fijn. Klop 1 ei los met een beetje peper en zout. Snij de gebakken butternut nu in kleinere stukjes. Besmeer de loempiavellen met het losgeklopte mengsel. Leg in het midden van het l ...
https://koken.vtm.be/recept/nem-met-kip
... rm water. Maal fijn in de keukenrobot. Schil de wortelen en maal ze fijn in de keukenrobot. Hak de ui in kleine stukjes. Week het engelenhaar gedurende 15 minuten in lauw water. Laat uitlekken en knip in stukjes. Leg al deze ingrediënten in een grote kom en meng grondig. Kruid met vissaus, suiker, zout en peper. Zet een grote kom met heet water klaar. Dompel het rijstpapier erin en haal het ...
Vietnamese 'nems' met varkensvlees | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vietnamese-nems-met-varkensvlees
... ees - Maal het vlees in de keukenmachine of snij fijn. Was de paddenstoelen en leg ze een uurtje te weken in lauw water. Week het engelenhaar 10 minuten in heet water. Hak de ui, de wortel en de champignons heel fijn, of maal ze in de keukenrobot. Meng ui, vlees, paddenstoelen, engelenhaar, wortel, sojascheu ...
Recept voor vietnamese nems met chilidipsaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/vietnamese-nems-met-chilidipsaus
... bereiden: voor de vulling: Week de gedroogde zwarte champignons 30 minuten in heet water en het engelenhaar / sojavermicceli 15 minuten in lauw water. Snijd de kip in fijne plakjes en hak fijn. Hak de ui fijn en doe die samen met de kip in een mengkom. Hak de wortelen heel ...
Ile flottante met roze pralines | VTM Koken
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/ile-flottante-met-roze-pralines
... wat geplette roze pralines. Meng ten slotte de suiker met wat water, zet op het vuur en laat karamelliseren. Vorm met een vork ‘engelenhaar’ van de karamel en garneer er de glaasjes mee. Ingrediënten 500 ml melk 110 gr suiker 3 eieren (gesplitst) vanillestokje 200 gr suiker voor karamel 100 gr gehakte roze pralines ...
Zelf chocolade baklava maken (makkelijk baklava recept!) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/zelf-chocolade-baklava-maken/
... g. Je kunt deze Midden-Oosterse gebakjes vullen met van alles. Sterker nog, er zijn héél veel soorten baklava. Vogelnestjes met engelenhaar. Gevuld met cahewnoten of gevuld met pistachenoten. Rolletjes, vierkantjes en wiebertjes. Knapperig Chocolade en hazelnoot leek me een hele lekkere vulling om mijn eerste baklava mee te maken. Sowieso zijn het twee smaken die perfect samen gaan! Het geduld zit hem in laagje voor laagje besmeren met roomboter. Deze stap is essentieel, want zo krijg je die heerlijk knapperige laagjes. Even geduld hebben dus, maar dan heb je ook wat! Ga je ook aan de slag met mijn chocolade-hazelnoot baklava? Laat het weten via Instagram met de hashtag #myfoodblognl. Dat vind ik heel erg leuk om te zien én ik deel op Instagram wekelijks jullie creaties :-) Instructies Maak de siroop. Doe dit door honing, su ...