Resultaten voor zalm met spek en dragonsaus

Croque monsieur met zalm, spek en mozzarella | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-monsieur-met-zalm-spek-en-mozzarella

... Croque monsieur met zalm, spek en mozzarella - Croque monsieurs, het is een klassieker. Je kan er alle kanten mee uit. Maak ze eens met zalm! Beleg de sneden brood met de sneetjes spek, de zalm, de sneetjes mozzarella, en de tomatentapenade en vervolgens met de raketsla. ...

Ravioli met zalm en dille met romige dragonsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/ravioli/ravioli-zalm-dille-romige-dragonsaus

... Ravioli met zalm en dille met romige dragonsaus 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 plakken biologische, gerookte zalm 2 eetlepels crème fraîche 5 takjes verse dille ...

Lamskoteletten met dragonsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamskoteletten/lamskoteletten-dragonsaus

... Lamskoteletten met dragonsaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie555 kcal 24 g eiwit 51 g vet 2 g koolhydraten Ingrediënten 15 g verse dragon 25 g geschaafde amandelen ...

Asperges met Hollandse garnalen en dragonsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/asperges-met-hollandse-garnalen-en-dragonsaus

... Asperges met Hollandse garnalen en dragonsaus - Snijd de gekookte eieren in de lengte in partjes. Schil de asperges, verwijder de harde onderkanten, zodanig dat alle asperges even lang zijn. Kook de asperges 5 minuten in ruim water en laat ze van het vuur af nog 15 ...

Zalm gevuld met prei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-gevuld-met-prei

... Neem een andere pan, snijd het spek fijn en stoof het aan in boter, voeg de spinazie toe, de room en een beetje sojasaus. Leg de zalm voor je, doe er de prei in en rol op in plastiekfolie. Stoom gedurende 1 minuut op 70 graden. Schik de spinazie op een bord en leg de zalmrol erop. Ingrediënten 600 gr carpaccio van verse zalm 500 gr spinazie 100 gr gerookt spek 2 stronken prei 100 gr ro ...

Jeroen Meus - Lauwe salade met zalm - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lauwe-salade-met-zalm

... Lauwe salade met zalm - Deze lauwe salade is ideaal voor de overgangsfase van de winter naar de lente. Jeroen combineert zalm en spek in de salade en werkt ze af met een heerlijke vinaigrette op basis van truffelpasta.   - Verwarm de oven voor op ...

Koolstoemp met gebakken zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koolstoemp-met-gebakken-zalm

... Koolstoemp met gebakken zalm - Schil de aardappelen en zet ze op in een wijde kom. Snij de kool in grove stukken, voeg ze bij de aardappelen en ook het spek laat het geheel koken tot alles gaar is (of stoom het in de stoomoven). Giet af en voeg er de melk en het ei ...

Recept voor zalmtournedos met sinaasappel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zalmtournedos-met-sinaasappel

... Bereiden: Pel de ui en snijd in fijne ringen. Snijd de zalm in 4 stukken. Draai de zalmstukken in plakjes gerookt spek. Span goed aan zodat je een mooie ronde vorm krijgt. Bak de ui met het sap van de sinaasappel en de rietsuiker aan in olijfolie. Laat lichtjes ...

Kalfsgebraad met dragonsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsgebraad-met-dragonsaus

... Kalfsgebraad met dragonsaus - Bak het gebraad aan beide kanten goudbruin (ongeveer 4 minuten aan elke kant) samen met de fijngesneden sjalotten. Stoom of kook de groenten gaar en spoel ze onder koud water. Blus met het water van de groenten en de rundsbouillon en laat ...

Hondshaai met dragonsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hondshaai-met-dragonsaus

... Hondshaai met dragonsaus - Wedden dat je kinderen het cool vinden als je haai op tafel zet? Bovendien is hondshaai helemaal niet duur, overheerlijk, en het hele jaar door verkrijgbaar. - Pel en snipper de sjalotten. Fruit ze glazig in wat boter en voeg er de hondshaai ...