Resultaten voor zalm en zeekraal op de bbq
Recept voor zeekraal met gerookte zalmhaas | njam!
http://www.njam.tv/recepten/zeekraal-met-gerookte-zalmhaas
... Bereiden: Spoel de zeekraal, verwijder de harde gedeelten. Snijd de zalmhaas in 4 blokjes. Wok de zeekraal kort in olijfolie. Kruid met zwarte peper. Warm de blokjes zalm kort op in de oven. Leg de zeekraal op een schaaltje of lepel. Leg de zalm erop en garneer ...
Noedels met Gebakken Zalm en Zeekraal recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/gebakken-zalm-met-zeekraal/
... Zeekraal 3 eetlepel Soja Marinade 200 gram Eiernoedels Dit recept is geschreven voor 2 porties. Deze noedels met gebakken zalm en zeekraal Is een geweldige combinatie. Vooral onze sojamarinade brengt het gerecht heerlijk op smaak. de zalm zorgt voor extra omega 3 en de zeekraal bevat veel mineralen en calcium. Een heerlijk, gezonde maaltijd dus. Daarnaast is het snel ...
Roergebakken zalm met zeekraal en knoflook - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/roergebakken-zalm-zeekraal-knoflook
... Roergebakken zalm met zeekraal en knoflook 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie385 kcal Ingrediënten 2 eetlepels neutrale olie 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 rode uien, ...
Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/udon-noedels-met-zeekraal-en-kastanjechampigons
... Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons - Kook de udon noedels volgens de aanwijzingen op het pak in gezouten water. Snij de champignons in plakjes en was de zeekraal. Doe de olie in een anti-aanbakpan en bak er de zeekraal en champignons in. Doe er de teriyaki ...
Recept voor Zalmtartaar met zeekraal | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/zalmtartaar-met-zeekraal/
... Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Delifine Toevoegen 100 g zeekraal Toevoegen 300 g ontvelde zalmfilet Toevoegen 2 eetlepels citroensap Toevoegen 1 koffielepel fijngehakte dille Toevoegen 1 eetlepel bieslook Toevoegen 1 sjalotje Toevoegen zwarte peper Toevoegen handvol notensla Toevoegen fleur de sel ...
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/gebakken-zalm-torentje-van-quinoa-creme-van-avocado-creme
... Gebakken zalm, torentje van quinoa, crème van avocado, crème van zure room en zeekraal - Voor de quinoa: Stoof de sjalot aan in olijfolie. Voeg de quinoa toe en zet ze wat aan (niet kleuren). Overgiet met de kippenbouillon en laat stoven tot al het vocht is opgenomen ...
Wilde zalm met gember | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wilde-zalm-met-gember
... Wilde zalm met gember - Snijd de zalm in kleine plakjes en leg ze in een schaaltje. Overstrooi met grof zeezout, beetje suiker, de gehakte dille en een scheutje zoete vermouth. Leg het rijstblad in lauw water. Leg het noriblad op het rijstblad, de gemarineerde zalm, ...
Jeroen Meus - Carpaccio van zalm met citrusvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-zalm-met-citrusvinaigrette
... Carpaccio van zalm met citrusvinaigrette - Ponzu is een Japanse saus op basis van citrus en soja, en meteen ook een van Jeroens lievelingssauzen. Heerlijk bij een stuk vis, zoals deze flinterdunne plakjes zalm die worden afgewerkt met een salade van zeekraal. ...
Recept voor Zalm in papillot met venkel, rode ui, zeekraal en courgette | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/zalm-in-papillot-met-venkel-rode-ui-zeekraal-en-courgette/
... eidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 zalmhaasjes Toevoegen 1 venkel Toevoegen 1 courgette Toevoegen 2 rode uien Toevoegen 100 g zeekraal Toevoegen 20 cl witte wijn Toevoegen ...
Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-gebraiseerde-venkel-en-zeekraal
... Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal - Snijd de venkelknollen in 4 stukken en laat ze een 10-tal minuten koken in gezouten water. Haal ze uit het water en stoof ze in een pan met verhitte olijfolie en Alpro Bakken en Braden. Bedruip met flink wat olijfolie, ...