Resultaten voor steriliseren van vleeswaren
Boontjes steriliseren | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/boontjes-steriliseren
... Boontjes steriliseren - Breek de uiteinden van de boontjes. Doe de boontjes in steriliseerpotten. Doe de azijn, het zout en de bicarbonaat bij het water. Giet het koud water in de bokalen bij de boontjes. Was de rubbers van de steriliseerbokalen goed proper. Klem de potten ...
Tomatenchutney | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tomatenchutney
... Tomatenchutney - Vooraf de bokalen steriliseren in de stoomovenpan. Plaats de bokalen in een schaal en laat deze steriliseren : 15 min op 100°C, laat vervolgens de bokalen nog een half uurtje in de stoomoven staan nadat deze uitgeschakeld is. Laat de bokalen afkoelen en leg ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/
... KipÂwrap met toÂmaÂtenÂmayÂoÂnaiÂse Ingrediënten: 3 el mayonaise     6 semi-zongedroogde tomaten (potje 295 ml), fijngesneden     2 grote tortilla's (pak 370 g)     50 g ijsbergsla, in reepjes     100 g kipfilet (vleeswaren)     Bereiden: ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012_12_01_archive.html
... KipÂwrap met toÂmaÂtenÂmayÂoÂnaiÂse Ingrediënten: 3 el mayonaise     6 semi-zongedroogde tomaten (potje 295 ml), fijngesneden     2 grote tortilla's (pak 370 g)     50 g ijsbergsla, in reepjes     100 g kipfilet (vleeswaren)     Bereiden: ...
Hobbykok Pluis: KipÂwrap met toÂmaÂtenÂmayÂoÂnaiÂse
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/12/kipwrap-met-tomatenmayonaise.html
... KipÂwrap met toÂmaÂtenÂmayÂoÂnaiÂse Ingrediënten: 3 el mayonaise     6 semi-zongedroogde tomaten (potje 295 ml), fijngesneden     2 grote tortilla's (pak 370 g)     50 g ijsbergsla, in reepjes     100 g kipfilet (vleeswaren)     Bereiden: ...
Zelf gepelde tomaten inmaken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zelf-gepelde-tomaten-inmaken
... n stop een blaadje basilicum per pot. Vul eventueel op met wat extra kokend water. Sluit de bokalen goed af en laat ze 25 minuten steriliseren in ruim kokend water. Laat de bokalen afkoelen in het water, droog af en bewaar op een koele, droge en donkere plaats. Ingrediënten 1 kg tomaten 2 inmaakpotten 0,5l 1 el zout 2 blaadjes basilicum ...
Aan tafel met Tanja: Iets gezelligs met courgettes
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/08/iets-gezelligs-met-courgettes.html
... loed. Zeg maar: een overschot aan ... . Overschotten, daar maken we chutney van. Nu nog even een leuk recept zoeken en wat potjes steriliseren en wellicht ga ik vandaag nog aan de slag. Alhoewel, het weer nodigt uit tot iets anders maar wie weet!! op 30.8.08 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Conserveren, Groenten, Vers van het land ...
Ingelegde radijs - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/ingelegde-radijs/
... teriliseerd omdat ik de radijs de volgende dag al opat, maar als je ze langer wilt bewaren is het een goed idee om ze wel even te steriliseren. Weten hoe je dat doet? Kijk dan even hier. De radijs verliest zijn knapperigheid wel dus ik zou ook weer niet té lang wachten met het opeten ervan. Instructies Giet de azijn in het potje. Doe daar de suiker, peper en komijn bij. Plaats de deksel op de pot en schud het geheel goed. Leg vervolgens de radijskwarten in de pot en laat 24 uur in de koelkast staan. ...
Homemade aardbeienjam - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/jam-chutney/jam/homemade-aardbeienjam
... ‚½ citroen 250 g suiker (of geleisuiker) Bereiden Zet het jampotje met deksel in de gootsteen en overgiet met kokend water om te steriliseren. Zet omgekeerd op een schone theedoek om te laten drogen. Draai het potje weer om.Was de aardbeien, haal de kroontjes eraf en dep ze droog. Snijd ze doormidden en doe samen met het citroensap en de suiker in een hoge pan.Breng het mengsel langzaam al roerend aan de kook, laat 1 minuut goed borrelend doorkok ...
https://saskookt.blogspot.com/2020/08/druivensap.html
... gaat er vlot in. Maar hoe verwerk je kilo's druiven tot sap dat niet meteen slecht wordt? Koken, zei het internet. En je flessen steriliseren. Je hoeft ze dan zelfs niet in de koelkast te bewaren. Maar dat vertrouwde ik niet met deze hete temperaturen, en bovendien geraakten de twee flessen die ik overhield nog wel in de koelkast. Intussen is de eerste fles op. Wat zurig, maar dat komt waarschijnlijk door de nog-niet-helemaal-rijpe druiven. Later op het seizoen proberen we zeker nog een tweede lading!Dit heb je nodig:heel veel druivenglazen flessen met schroefdop Steriliseer de flessen en doppen door ze een kwartier in water te koken.Was de druiven, haal ze van de trossen en doe ze ...