Resultaten voor wulken zoals op de kermis
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wulken
... nepeper toe aan het water. Snijd de groenten en doe ze in het kokend water. Voeg de kruiden en de PH groentebouillon toe. Voeg de wulken toe en laat 20 à 30 minuten koken in de bouillon, naargelang de grootte. Laat de wulken afkoelen in de bouillon, zodat ze de smaak extra absorberen. Warm ze heel kort terug op om te serveren. Ingrediënten 1 st ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wulken-natuur
... wulken natuur - Pot met wulken op smaak gebracht met een zelfgemaakte bouillon en Keyte. Smakelijk! - Maak de bouillon. Schil de wortel pel de ui en snijd samen met de selder in grove stukken. Zet alles onder in water en breng aan de kook kruid met zout en cayennepeper ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vissoepje-met-wulken
... Vissoepje met wulken - Soep van visfilet en wulken met een sausje van droge witte wijn en een sprankje kerriepoeder. - Spoel de wulken grondig. Pel de ui maak de selder schoon schraap de wortel en snijd alles grof. Fruit aan in wat boter voeg tijm laurier pepe ...
Jeroen Meus - Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wulken-met-champignons-peterseliesaus-en-broodcroutons
... ons, een knalgroene peterseliesaus en knapperige broodcroutons. Feestelijk eten op een doordeweekse dag omdat het kan! - Spoel de wulken minstens 3 keer in gezouten water en laat ze goed uitlekken in een vergiet.Zet een grote pot op het vuur voor de bouillon en vul ze met water.Snijd de uiteinden van de wortels en hak ze in grove stukken. Schil de ajuinen en snijd ze ook in stukken. Doe ze in de pot met water.Spoel de selder onder koud stromend water en snijd de stengels in grove stukken. Voeg ze toe aan de bouillon.Pel de teentjes ...
Jeroen Meus - Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wulken-met-champignons-peterseliesaus-en-broodcroutons
... ons, een knalgroene peterseliesaus en knapperige broodcroutons. Feestelijk eten op een doordeweekse dag omdat het kan! - Spoel de wulken minstens 3 keer in gezouten water en laat ze goed uitlekken in een vergiet.Zet een grote pot op het vuur voor de bouillon en vul ze met water.Snijd de uiteinden van de wortels en hak ze in grove stukken. Schil de ajuinen en snijd ze ook in stukken. Doe ze in de pot met water.Spoel de selder onder koud stromend water en snijd de stengels in grove stukken. Voeg ze toe aan de bouillon.Pel de teentjes ...
Recept voor aperitiefhapje van wulken | njam!
http://www.njam.tv/recepten/aperitiefhapje-van-wulken
... bereiden: Spoel de wulken goed onder koud stromend water. Breng de ingrediënten voor de bouillon aan de kook en laat 10 minuten trekken. Doe de wulken erbij en laat op een zacht vuur 25 minuten sudderen. Meng de eidooier met de mosterd en klop los, voeg de olie toe ...
Recept voor ragout van wulken en paddestoelen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-wulken-en-paddestoelen
... bereiden: Spoel de wulken goed onder koud stromend water. Breng de ingrediënten voor de court bouillon aan de kook en laat ca. 10 min. trekken. Voeg de wulken toe en laat op een zacht vuur 20-25 min. sudderen. Bak de paddestoelen in de boter en pers het teentje ...
Hondshaai met aardpeer, wulken en vermouth
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hondshaai-met-aardpeer-wulken-en-vermouth
... Hondshaai met aardpeer, wulken en Vermouth - Hondshaai met aardpeer, wulken en Vermouth - Maak de bouillon. Schil de wortel pel de ui snijd samen met de selder in grove stukken. Zet onder in water en breng aan de kook kruid met zout en cayennepeper en voeg de laurierblaadjes ...
Zeebaars gebakken met wulken en een praline van butternut | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zeebaars-gebakken-met-wulken-en-een-praline-van-butternut
... Zeebaars gebakken met wulken en een praline van butternut - Mengeling voor de zeebaars: Olijfolie in een pan, sjalotjes (12gr) en champignons toevoegen. Kort aanstoven (5min.) Voorgegaarde wulken toevoegen en kruiden met peper en zout. Butternut zoetzuur: Zoet zuur: ...
Jeroen Meus - Plateau fruits de mer du nord - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plateau-fruits-de-mer-du-nord
... ookte makreel, krabbenpoten en ongepeld grijze garnalen bij. Relatief eenvoudig, maar bijzonder zomers. - Spoel de kreukels en de wulken in water waaraan wat zout is toegevoegd. Laat ze na de laatste spoelbeurt 15 minuten in het water liggen zodat de schelpen een beetje opengaan. Pel de uien en snijd ze grof. Schil de wortelen en snijd ze in stukken. Snijd de selder ook in grote stukken. Kneus ...