Resultaten voor white population of europe
https://koken.vtm.be/recept/white-lady
... white Lady - Harry Mc Elhone van Harry's American bar in Parijs mag waarschijnlijk de uitvinder van de white Lady genoemd worden. In de jaren 1920 publiceerde hij verschillende recepten voor deze cocktail. Het originele recept vermeldt crème de menthe, Cointreau en ...
Graham’s Extra Dry White Port: koud in de zomer | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/grahams-extra-dry-white-port-koud-in-de-zomer/
... Graham’s Extra Dry white Port: koud in de zomer Ik moet zeggen: het had wel wat. Zitten op het Brits groene gazon van een ‘quinta’, uitkijken over het ademinhoudend stille dal van de Douro, en nippen van een droge witte port met tonic en ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/68/white-christmas-koekjes-1
... white Christmas-koekjes - Laat je verleiden door deze heerlijke kerstkoekjes - Verbrokkel de rijstwafels. Rasp de kokosnoot. Bekleed een bakvorm (29 x 23 cm) met huishoudfolie. Rooster de amandelen in een pannetje met antiaanbaklaag, doe ze in een schaal en laat afkoelen. ...
White Bean Dip met flatbread | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/white-bean-dip-met-flatbread
... white Bean Dip met flatbread - white Bean Dip: Doe de look, de bonen en het citroensap in de blender. Goed mengen. Kruiden met peper en zout. Doe er een handvol platte peterselie bij. Blender langzaam laten draaien en beetje bij beetje de olijfolie (150ml) toevoegen. ...
Recept voor straffe koffie: white russian | njam!
http://www.njam.tv/recepten/straffe-koffie-white-russian
... bereiden: Vul het glas met enkele ijsblokjes. Doe de vodka en koffielikeur erbij en roer om. werk af: Top de cocktail af met room. Ingrediënten 4 clvodka 3 clkoffiuelikeur (Kahlua) ijsblokjes extra: tumbler, cocktaillepel ...
Hazelnut polenta with roasted pumpkin- hazelnoot polenta met geroosterde pompoen(GF-V-SF)
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/01/hazelnut-polenta-with-roasted-pumpkin.html
... c food: Smaakmakend.The hazelnut meal gives the polenta a nuttiness and a bite which goes very well with the roasted pumpkin, the white beans and the goat?s cheese.Comfort food as it should be, soft, cheesy and hearty. My son even loved it, although he is not a big polenta eater. We liked it so much that I almost forgot to take a picture; with a little left-over I could manage these ones ;-)Hazelnut polenta with roasted pumpkin (2 pers)70 g polenta70 g hazelnut meal500 ml water ...
Recept voor white lady | njam!
http://www.njam.tv/recepten/white-lady
... Maak de cocktail: Meng alle ingrediënten in het mengglas van de Boston shaker, vul met ijsblokjes, sluit af en schud krachtig. Strain de cocktail in het voorgekoelde glas. Ingrediënten 6 clLondon Dry Gin 3 clCointreau 3 clvers citroensap 5 ijsblokjes ...
Recept voor white venetian | njam!
http://www.njam.tv/recepten/white-venetian-0
... Koel het martiniglas voor met gepileerd ijs. Neem het mixglas en vul het met de limoncello, de honingsiroop, de yoghurt en het citroensap. Vul de shaker met ijs, zet het mixglas erop en shake krachtig. Verwijder het ijs uit het martiniglas en strain de cocktail dubbel, ...
lente pluksoep â spring harvest soup (GF-DF-V-SF)
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/04/lente-pluksoep-spring-harvest-soup-gf.html
... you’ll need:1 onion, chopped fine1 clove of garlic, chopped fine1 small leek, in thin rings2 stalks of celery, fine cubes3 tbsp white basmati ricesplash of white wine (optional)1 ¼ l vegetable stock100-150 g nettle tops1 big handful of wild garlic leavespepper, sea saltsqueeze of lemon Fry the onion softly in 2 tablespoons of olive oil for about 10-15 minutes till golden brown. Then add garlic, leeks and celery, fry for another 5 minutes till the leeks are really soft.Add the basmati rice, stir well and after 3 minutes deglaze with a splash of white wine. Then add the stock and bring to the boil. Let it simmer for 15 minutes till the rice is well done. Wash nettles and wild garlic and chop the wild garlic leaves roughly. Add to the soup and let them wilt for 5 minutes. You can roughly blend the soup with a stick blender or leave it as it is. Season with freshly ground black pepper, sea salt and a squeeze of lemon juice. ...
wortelgroentepuree met Le Puy linzen - root vegetables puree with Le Puy lentils (GF-DF-SF-V)
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/03/wortelgroentepuree-met-lepuy-linzen.html
... the French do in Le Puy; the rather strict catholic population don't eat meat, but traditionally they prefer eating lentils with white sauce and boiled eggs for their friday lunch.for the lentils you need:1 cup Le Puy lentils2 cups of water1 glass of red wine1 onion with a clove pricked insome thyme sprigssalt Wash the lentils and put them on the stove with the rest of the ingredients except for the salt and boil them softly till done. Depending on the quality of your lentils this will take 20-30 minutes, maybe more. When they are almost done, add some salt, in the last 5 minutes, then take from the heat and set aside in the juice.for the puree you need (for 2 pers.):2 winter carrots, scraped and in small cubes1/2 celeriac, peeled and in small cubes1/2 pumpkin, peeled, deseeded and in cubes1 tbsp olive oilsalt and pepper1 tsp of toasted cumin seeds, or cumin powder1 tbsp maple syrup Cook in a big pot enough water for all the vegetables and start to cook the carrots for 5 minutes, then add the celeriac cubes and cook another 5 minutes, then add the pumpkin for another 10 minutes. Toatal cooking time will be 20 minutes.Then drain the water and puree roughly. Add olive oil, pepper, salt, toasted cumin seeds and maple syrup. Then drain as much lentils as you want and add to the puree, mix gently.Eat as it is or with some leafy green salad and a simple vinaigrette and a boiled egg or with some avocado. ...