Resultaten voor dagelijkse kost zeeduivel a l'armoricaine

Recepten - Zeeduivel à l'Armoricaine

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Zeeduivel_a_lArmoricaine

... Bereidingswijze Stoof de fijngesnipperde ui in boter tot hij glazig is, dat duurt zo’n 7 minuten. Voeg daarna de stukjes wortel toe en laat nog 2 minuten zacht stoven. Voeg dan de stukjes tomaat toe, het fijngehakte teentje look, een blaadje laurier en de tomatenpuree. ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met chorizo, gebakken aardappel en saffraanaioli - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-chorizo-gebakken-aardappel-en-saffraanaioli

... zeeduivel met chorizo, gebakken aardappel en saffraanaioli - Zeeduivel, ook wel lotte of staartvis genoemd, is zo’n beetje de biefstuk van de zee. Je serveert de vis dus evengoed met wat frisse sla en een gebakken patatje erbij. De luxueuze aioli van saffraan maakt dit ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met wittewijnsaus en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-wittewijnsaus-en-aardappelen

... zeeduivel met wittewijnsaus en aardappelen - zeeduivel is een mooie stevige vis die je op verschillende manieren kan bereiden. Jeroen maakt er een romige saus bij op basis van kappertjes, wijn en vermout en serveer er gestoomde broccoli bij.  - Neem aardappelen ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met andijvie in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-andijvie-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen

... zeeduivel met andijvie in witte saus en gekookte aardappelen - Zeeduivel, staartvis of lotte is zo’n beetje de lelijkste, maar ook de lekkerste vis uit de zee. Ze noemen hem staartvis omdat hij voor het grootste deel uit staart bestaat. Hij heeft lekker stevig vlees waarmee ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met mosterdkorst, geplette aardappel met waterkers en ei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-mosterdkorst-geplette-aardappel-met-waterkers-en-ei

... zeeduivel met mosterdkorst, geplette aardappel met waterkers en ei - Lekker stevige dagelijkse kost, namelijk vis met puree. Niet zomaar vis met puree: op de vis komt een mosterdkorst en bij de puree komt waterkers. In dit recept wordt zeeduivel gebruikt, maar je ...

Kreeft à l’armoricaine | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kreeft-larmoricaine

... Kreeft à l’armoricaine - Hak met de achterkant van je mes een opening in de scharen van de kreeft. Haal het eventuele afval uit de kreeft. Kruid met peper en zout. Verwijder de hersenen en doe deze in een kommetje, voeg een mespuntje boter, de harissa en de bloem toe ...

Jeroen Meus - Viscurry van zeeduivel met rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/viscurry-van-zeeduivel-met-rijst

... Viscurry van zeeduivel met rijst - Dit is echt een gerecht om klaar te maken na een dagje aan zee. Jeroen gebruikt zeeduivel voor de curry, een stevige vis met veel smaak, en geeft er pilav bij, een klassieke rijstbereiding die je eerst stooft, dan bevochtigt en laat ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met couscous, sinaasappel en wortel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-couscous-sinaasappel-en-wortel

... zeeduivel met couscous, sinaasappel en wortel - De gestoofde wortelen krijgen een heel speciale, wat zoetzure smaak door de tomaat, sinaasappel, gember en kruiding. Jeroen geeft er een stuk gebakken zeeduivel en couscous bij. - Bereiding Schil de wortelen en snijd ze ...

Jeroen Meus - Gegrilde zeeduivel met tomatenchutney en geplette aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-zeeduivel-met-tomatenchutney-en-geplette-aardappelen

... Gegrilde zeeduivel met tomatenchutney en geplette aardappelen - Zeeduivelfilet is de steak van de zee. Het stevig wit visvlees is perfect voor een barbecuebereiding. Jeroen serveert heerlijke blokjes gegrilde vis met een zoetzure tomatenchutney bovenop geprakte gepofte ...

Jeroen Meus - Gegrilde zeeduivel met penne, chorizo en ricotta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-zeeduivel-met-penne-chorizo-en-ricotta

... Gegrilde zeeduivel met penne, chorizo en ricotta - zeeduivel is een stevige vis met smakelijk wit vlees. Je kan de vis gemakkelijk grillen. Jeroen gebruikt dikke lapjes visfilet die na een korte grillbeurt op de tafel komen bovenop een pastaschotel met penne en Spaanse chorizo ...