Resultaten voor waterkerspuree
Jeroen Meus - Braadworst met uiensaus en waterkerspuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/braadworst-met-uiensaus-en-waterkerspuree
... Braadworst met uiensaus en waterkerspuree - Comfortfood o'clock! Dit trio van braadworst, waterkerspuree en uiensaus trappen het weekend alvast triomfantelijk voor je af. Vermijd dat je braadworsten zouden openspatten door ze tijdig uit de koelkast te halen. - ...
kalfsmedaillons met waterkerspuree en kaas
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsmedaillon-met-waterkerspuree-sluimererwtjes-en-magere-kaas
... Kalfsmedaillon met waterkerspuree, sluimererwtjes en magere kaas - Kalfsmedaillon met waterkerspuree, sluimererwtjes en magere kaas - Gaar de sluimererwten 3 minuten in kokend licht gezouten water en verfris ze onmiddellijk in ijswater laat ze uitlekken en snijd ze in stukj ...
Kabeljauw met krokant korstje en waterkerspuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kabeljauw-met-krokant-korstje-en-waterkerspuree
... Kabeljauw met krokant korstje en waterkerspuree - Verwarm de oven voor op 160 °C. Schil en was de aardappelen en kook ze gaar. Was en droog de waterkers en hak fijn. Doe de cornflakes in een blender en maal ze fijn. Meng met de peterselie. Leg de visfilets in een ondiepe lichtjes ...
Jeroen Meus - Rosbief met rode biet in zoutkorst en waterkerspuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rosbief-met-rode-biet-in-zoutkorst-en-waterkerspuree
... Rosbief met rode biet in zoutkorst en waterkerspuree - We hebben al vis in een zoutkorst klaargemaakt, maar het kan ook met sommige groenten. Rode bieten bijvoorbeeld, die je serveert met rosbief en waterkerspuree. Een heerlijke maaltijd. - De rode bieten Verwarm de oven voor ...
Langoustines met waterkers en pasta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/langoustines-met-waterkers-en-pasta
... een mooie crème. Doe er eventueel wat kippenbouillon bij als de crème te dik is. Doe de pasta in een pot met drievierde van de waterkerspuree. Doe er peper, zout, een klontje boter, wat kippenbouillon en enkele druppels citroensap bij. Verwarm alles licht tot de pasta de kruiden heeft opgenomen en mooi groen is. Werk de pasta af met wat fijngesneden waterkers. Kruid de langoustines en bak ze kort in olijfolie. Doe een schepje waterkerspuree in een diep bord, leg er wat pasta op en eindig met de langoustines. Serveer er het tomatenwater bij. Ingrediënten 1 ui 4 bosjes waterkers snuifje suiker 1 scheut cabernet-sauvignonazijn 50 gr boter 1 bot basilicum zout peper zout suiker peper 10 tomaten 200 gr verse pasta kippenbouillon citroensap 8 langoustines olijfolie ...
Kabeljauwfilet, waterkerspuree en dragonsausje | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kabeljauwfilet-waterkerspuree-en-dragonsausje
... Kabeljauwfilet, waterkerspuree en dragonsausje - Een van de favoriete gerechten van Louis Talpe is kabeljauwfilet met stoemp van waterkers en een lekker dragonsausje. Begin met de saus. Snij de sjalotjes fijn. Doe ze in een pot met kruiden, tijm, laurier, peterseliestengels, ...
Waterkerssoep met wijngaardslakken | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/waterkerssoep-met-wijngaardslakken
... nderlijk heel gaar, spoel onder koud water en mix met een beetje kookvocht fijn tot een groene puree. Mix de soep glad en voeg de waterkerspuree eraan toe. Schep de soep in een bord, voeg de wijngaardslakken en de gekruide boter toe en werk af met enkele verse waterkersblaadjes en room. Ingrediënten 3 bakjes waterkers 2 l water 1 aardappel 1 ui 1 wit van prei 1 teentje look room 100 gr boter, op kamertemperatuur 1 chilipeper 1 el PH Groentebouillon 1 blik wijngaardslakjes ...
Jeroen Meus - Gesmoorde lamsschenkels met waterkerspuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gesmoorde-lamsschenkels-met-waterkerspuree
... Gesmoorde lamsschenkels met waterkerspuree - We zijn vaak erg gesteld op allerhande magere filets, maar dit type van vlees geeft je maaltijd pure smaak. De schenkels hebben wel de nodige tijd nodig om te garen, maar eens je dat geduld hebt opgebracht, wordt elke tafelgast beloond ...
Carolines blog: Romige doperwten & waterkers pasta
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/06/romige-doperwten-waterkers-pasta_21.html
... eetlepels van het kookwater van de pasta. Maal tot een grove puree.3. Giet de pasta af en doe weer in de pan. Roer de doperwten- waterkerspuree er doorheen en voeg de mascarpone, fijngehakte munt, citroensap en -rasp toe. Naar smaak peper en zout toevoegen. Eventueel nog wat vocht van de doperwten toevoegen, als het geheel te droog is.Bron:"Good Food" van juli 2010. Print Friendly Geplaatst door Caroline Brouwer op 20:37 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: hoofdgerecht, Italiaans, pasta ...
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2011_12_01_archive.html
... Varkenshaas met vijgensaus 5. Geroosterde kip gevuld met couscous en pijnboompitten 6. Gebakken kabeljauw met doperwten & waterkerspuree 7. Kalfsvleesrolletjes met caponatasaus 8. Kabeljauw in pancetta gewikkeld met citroenmayonaise en asperges Desserts: 1. Kokospannacotta met limoensiroop 2. Parfait van Tia Maria met amandelen 3. Panna cotta met in rode wijn gepocheerde vijgen 4. Crème brûlée van citroengras 5. Crème karamel 6. Frambozen tiramisu 7. Bavarois met Marsala en bitterkoekjes 8. Pavlova met chocolade en aardbeien 9. Mango panna cotta verrine 10. Yoghurtnousse met frambozen 11. Zuccotto 12. Zoete avocadomousse 13. Meringue semifreddo Kerstcakes: 1. Certosino (Italiaanse kerstcake) 2. Italiaanse Kerstcake met noten en chocolade 3. Kerstcake met chocolade en vruchten Print Friendly Geplaatst door Caroline Brouwer op 07:32 6 reacties Dit e-mailen ...