Resultaten voor albondigas sos piet
Jeroen Meus - Bocadillo con albóndigas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bocadillo-con-albondigas
... Bocadillo con albóndigas - Met balletjes op het menu doe je zowel jong als oud een groot plezier. Deze albóndigas serveer je op z’n Spaans: een oneven getal balletjes in vuurvaste terracotta schaaltjes. - Verwarm een scheut olijfolie in een kookpot.Pel de uien en snijd ...
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/06/albondigas-en-salsa-de-chile.html
... albondigas en salsa de chile Een traktatie voor een goede vriendin. Zij is vandaag jarig en ik wilde graag een persoonlijk cadeautje geven. Niet zomaar een bloemetje of een flesje wijn. Al weet ik wel dat zij dit ook zou waarderen, maar ik vind het gewoonweg lekkerder en ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Recept gehaktballetjes met amandelsaus – Volkskeuken van 13 januari | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/recept-gehaktballetjes-met-amandelsaus-volkskeuken-van-13-januari/
... d de wijn laten klokken en vooral veel kletsen, discussiëren, ouwehoeren. Knoflook is de levenbrengende smaakbepaler van de albondigas, de gehaktballetjes die het meest bestelde gerecht zijn in de tapasbars in ons land. Behalve met tomaat bestaan ze ook met amandelsaus. Week het brood in de melk en knijp het uit. Kneed het gehakt grondig door met het brood, de fijngeknepen knoflook, ui, peterselie, eidooier, zout en peper. Rol er kleine balletjes van, omvang pingpongbal. Braad ze aan in een gulle scheut olijfolie en haal uit de pan. Bak de amandelen in de achtergebleven olie met de gesneden knoflook tot ze een kleurtje hebben. Laat wat afkoelen. Doe de amandelen met de biscuitjes, de saffraan, de peperkorrels en de wijn in de beker van de staafmixer of de blender. Schenk er een pollepel bouillon op en draai tot een gladde pasta. Voeg de bakolie en wat meer bouillon toe om een saus te krijgen. Verhit die en laat de gehaktballetjes daar 15 minuten heel zachtjes in gaar pruttelen. albondigas met amandelsaus voor 4: 2 sneden oud witbrood scheutje melk 500 gram gehakt, half-om-half 1 teen knoflook uit de knijper 1/2 uitje, ragfijn gesnipperd handje platte peterselie, fijngesneden 1 eidooier olijfolie 50 gram blanke amandelen 2 tenen knoflook, in plakjes 3 mariabiscuitjes 1 verpakkinkje (snufje) saffraan 5 zwartepeperkorrels 1/2 glas witte wijn circa 2 dl bouillon ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...
Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/groententempura
... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...
Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets
... Ratatouille op z'n Piets By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn Directions: ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep
... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet Huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met een ...
Asperges met kruidenvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-kruidenvinaigrette
... Asperges met kruidenvinaigrette By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: asperges : 2 botten ei : 1 water : 6 el witte wijnazijn : 3 el mosterd : 1 el olie : 4 dl gehakte peterselie : 2 el Directions: ...