Resultaten voor vtm koken sofie witte asperges met zalm en spiegelei

Asperges met spiegelei en truffel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-spiegelei-en-truffel

... asperges met spiegelei en truffel - Schil de asperges en kook (in licht gezouten water) of stoom ze gedurende 8’ à 10’ gaar. Koel de asperges af. Warm de Alpro Bakken en Braden op in de pan en bak een spiegelei. Warm de asperges op in wat gesmolten Alpro Bakken ...

Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-gerookte-zalm-met-spaghetti-van-asperges

... Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges - Rook de zalm in het rookbakje of in de wok (facultatief). Schil de asperges en snijd ze met een mandoline in reepjes (zoals spaghetti). Meng de groene met de witte asperges en stoof ze aan in een pan met wat boter. ...

Toast met asperges en zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/toast-met-asperges-en-zalm

... Toast met asperges en zalm - Toast het sneetje brood.  Schil de asperges. Verwijder het onderste harde stuk. Laat de boter smelten op een zacht vuurtje. Bak de witte asperges in de pan. Voeg er peper en zout bij en roer goed rond. Neem een nieuwe pan en smelt boter. ...

Asperges met zalm en volkorenpasta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/asperges-met-zalm-en-volkorenpasta

... asperges met zalm en volkorenpasta - Schil de witte asperges en kook ze samen met de groene asperges beetgaar in lichtgezouten water in ongeveer 5 min. en snijd ze in stukken en houd warm. Verwarm de ricotta met de melk in een pannetje en breng op smaak met peper, ...

Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/asperges-met-gebakken-zalm-en-yoghurtsausje

... asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje - Roel eet volgens de seizoenen en houdt van verse groenten. Onze Belgische asperges kunnen hem in veel bereidingen bekoren dus hij kijkt elk jaar weer uit naar het aspergeseizoen. Dit is een heerlijke combinatie met de ...

Asperges met zalm en garnaalmousseline | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-zalm-en-garnaalmousseline

... asperges met zalm en garnaalmousseline - Schil de asperges met een dunschiller en stoom ze gaar (2 minuten op 120 graden of koken in de pot). Klop de eierdooiers op een licht vuurtje op met de witte wijn en de azijn. Haal ze van het vuur en werk ze verder op met de ...

Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-gerookte-zalm

... asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm - Lekker hoeft niet moeilijk te zijn. asperges bijvoorbeeld...een gepocheerd ei, wat verse kruiden en gerookte zalm. Super! Schil de asperges en snijd ze in schijfjes 1,5 cm dik. Stoof de asperges zachtjes aan in een pan ...

Aspergetaartjes met spiegelei en blauwe kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aspergetaartjes-met-spiegelei-en-blauwe-kaas

... Aspergetaartjes met spiegelei en blauwe kaas - Zoek je nog een lekker hapje met asperges? Probeer dan deze combinatie van asperges, spiegelei en blauwe kaas. Snij het harde onderstukje van de asperges af. Was ze en stoom of kook ze beetgaar of al dente. (Reken ongeveer ...

Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gerookte-zalm-met-gebakken-asperges-en-mousselinesaus-met-dille

... Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille - Schil de asperges. Bak ze in twee eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Draai de asperges af en toe om. Zet ze onder in kippenbouillon.  Verwarm een pot. Doe het hooi in een cirkel of bakring ...

Linguine met zalm en asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/linguine/linguine-zalm-asperges

... Linguine met zalm en asperges 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 400 g linguine 500 g asperges, in ruiten gesneden 200 ml witte wijn 1 sjalotje, gesnipperd 100 ml room ...