Resultaten voor koekjes met witte vulling
De 10 koekjes van Felica, de 3 winnaars
http://madamezsazsa.blogspot.be/2015/11/de-10-koekjes-van-felica-de-3-winnaars.html
... De 10 koekjes van Felica, de 3 winnaars En dan kwam de post plots toch terug opdagen!Tante Hilde bakte 243 koekjes. Das veel. Maar 5 kinderen is ook niet weinig natuurlijk.Een kleine telsom later kwamen Katriend (245 koekjes), Juffrouw Groen (250 koekjes) en Majane (240 ...
Rode Neuzen Dag: bak de lekkerste Rode Neuzen koekjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rode-neuzen-dag-bak-de-lekkerste-rode-neuzen-koekjes
... Rode Neuzen Dag: bak de lekkerste Rode Neuzen koekjes - Rode Neuzen Dag komt eraan. Wil je zelf iets doen? Bak dan deze lekkere koekjes! Zorg dat de boter niet meer keihard is. Meng met het zout, suiker, bloemsuiker en bloem tot een mooie bol. Draai in vershoudfolie. ...
Biscuit met witte en donkere chocolade | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/charlotte-met-witte-en-donkere-chocolade
... kere.Bekleed de binnenkant van een charlottevorm met plasticfolie, de zijkant ervan met het lepelbiscuit, de donkere en de lichte koekjes afgewisseld.Vul de vorm voor de helft met witte chocolade en laat opstijven in de koelkast. Giet vervolgens de donkere erbij en laat opnieuw opstijven.Trek de plasticfolie los van de vorm en draai om. Smeer de bovenkant van de charlotte in met yoghurt en versier met de frambozen. Voor de lepelbiscuit:Scheid de eieren. Klop het eiwit op met de suiker tot een stevig schuim.Voeg de 6 dooiers toe en meng kort.Zeef ook de bloem eronder en vermeng tot een stevig biscuit.Vul een spuitzak met het biscuit en spuit op een bakpla ...
Dubbele koekjes met pindakaas en jam - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/koekjes/dubbele-koekjes-pindakaas-jam
... Dubbele koekjes met pindakaas en jam 12 stuks 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 275 g pindakaas met stukjes pinda 150 g gele fijne suiker 2-3 druppels echte vanille-essence 1 ...
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/cheesecake-met-chocolade-passievrucht-speculoos-en-vijgen
... tine.Tip: 1 springvorm (diameter 25cm)Tip: vervang de kwark eventueel door de roomkaas. Voor de bodem: smelt het kokosvet. Doe de koekjes in een cutter en mix fijn. Meng de gemalen koekjes met de koekjes. Voeg zeste van sinaasappel toe voor extra pit. Vul de bodem van de springvorm met het mengsel. Druk goed aan. Laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast. Voor de vulling: Smelt de chocolade au bain-marie. Snij de vanillestokjes in twee. Schraap er het merg uit en meng met de honing, roomkaas, kwark onder de witte chocolade. Tip: de vanillestokjes kan je bewaren in je suikerpot. Stort uit ...
Gevulde chocolade paaskoekjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/gevulde-chocolade-paaskoekjes
... mige vormpjes (of een andere vorm). Leg op een bakpapiertje. Bak 8 à 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Haal de koekjes uit. Laat ze afkoelen. Maak ondertussen de vulling. Smelt de chocolade. Meng met de room en kaneel. Laat opstijven in de koelkast tot een smeerbare massa. Smelt witte chocolade. Doe in een spuitzak. Smeer een deel van de koekjes in met de chocoladepasta. Bedek met het tweede koekje. Versier met chocolade, hagelslag of suikerparels. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Rode Neuzen-speculaaskoekjes met framboos en rode biet | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/rode-neuzen-speculaaskoekjes-met-framboos-en-rode-biet
... ediënten. Hou wel een beetje van de witte roomkaas apart. Doe het mengsel van rode biet en roomkaas in een spuitzakje. Draai de koekjes om, snij ze recht af en spuit het mengsel op de koekjes Versier de koekjes met de suikeroogjes. Maak kleine spuitzakjes van bakpapier om met de rest van de witte roomkaas mondjes te spuiten op de koekjes. Smakelijk! voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Tiramisu koekjes | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/tiramisu-koekjes/
... Tiramisu koekjes Tiramisu koekjes voor bij de koffie of thee. Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de boter en suiker met een keukenmachine ongeveer 5 minuten. Voeg dan het vanille extract en het ei toe en meng even door. Doe dan beetje voor beetje de bloem erbij ...
https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/bokkenpootjes
... een met bakpapier beklede bakplaat staafjes van 5 cm op minstens 2 cm van elkaar. Strooi gelijkmatig de amandelschilfers over de koekjes. Plaats de bakplaat 12 tot 15 min in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en draai de helft van de gebakken koekjes met de platte kant naar boven. Bereid de vulling. Kook het water met de suiker. Laat dit afkoelen en voeg de likeur bij de siroop. Breek de marsepein in kleine stukjes en meng dit onder de afgekoelde siroop tot wanneer je een mooie, spuitbare massa krijgt. Spuit met een effen spuitmondje een dun streepje marsepeinvulling op het omgekeerde koekje en kleef er zachtjes een andere helft tegen. Smelt de chocolade tot ongeveer 45° C en laat dan afk ...
Rice krispies koekjes of cornflakes koekjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rice-krispies-koekjes-cornflakes-koekjes
... Rice krispies koekjes of cornflakes koekjes - Smelt de chocolade en voeg er de rice krispies of cornflakes aan toe. Maak hoopjes en schik ze op boterpapier of aluminiumfolie. Laat 2 uur afkoelen in de koelkast. Ingrediënten cornflakes Rice krispies chocolade ...