Resultaten voor voorgerechtjes
Gnocchi met ricotta, kerstomaatjes en basilicum
http://tallore.blogspot.be/2014/09/gnocchi-met-ricotta-kerstomaatjes-en.html
... omatensaus, koos ik voor een zomerse versie met kerstomaatjes en basilicum. Dit heb je nodig voor 2 grote porties (of 4 voorgerechtjes):Voor de gnocchi:200g bloem (Ik gebruikte semola di grano duro rimacinata)3 eierdooiers30g Parmezaanse kaas225g ricotta Voor de " ...
Toast met guacamole, geroosterde paprika en feta
http://tallore.blogspot.be/2014/10/toast-met-guacamole-geroosterde-paprika.html
... s lekkers bij mekaar gooien voor een lekkere lunch. Zoals deze toast bijvoorbeeld. Dit heb je nodig voor 2 lunches / 4 voorgerechtjes:4 grote, bruine boterhammen100g feta1 rode paprika Olijfolie Oregano Vers gemalen zwarte peper1 portie Chunky guacamole salsa alla Tallore1 rijpe avocado (hass)1/2 rode ui1 kleine tomaat1/2 citroen (sap) / 1 kleine limoen (sap)1/2 koffielepel oregano1/2 koffielepel sambal Snuifje zout Zo maak je het:Begin met de papri ...
Spicy Garnalen Cocktail recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/spicy-garnalen-cocktail/
... en over de twee glazen de garnalen cocktail is klaar! Nu kun je heerlijk genieten van jouw kerst voorgerecht. Eet Smakelijk! Meer voorgerechtjes? Kijk dan eens op deze pagina. ...
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/burrata-met-tomatenconsomme-en-basilicum-van-strombowli
... Strombowli zijn één van de finalisten van Mijn Pop-uprestaurant 2016. Speciaal voor VTM Koken delen ze één van hun favoriete voorgerechtjes: de burrata met tomaat en basilicum. Burrata is de betere versie van mozzarella: vers en romig. Je vindt het in een Italiaanse de ...
Jeroen Meus - Salade met rauwe ham en meloensalsa - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-rauwe-ham-en-meloensalsa
... Salade met rauwe ham en meloensalsa - ‘Meloen met hesp’ is een klassieker op de kaart met voorgerechtjes. Het zoete van de meloen en het zoute van de ham vullen mekaar zo mooi aan, dat veel mensen dit gerechtje keer op keer met plezier bestellen of thuis zelf maken. ...
http://eetplezier.blogspot.be/2011/12/proefdag.html
... totaal geen plannen. Blanco! Blanco? Ja, echt waar! Mijn digitale agenda knipperde al een tiental dagen de dringende boodschap “voorgerechtjes uitproberen”. Makkelijk voor Kerstmis en tevens voor de twee etentjes in januari. Goed bezig, dacht ik nog, toen ik het intikte. En bij Eetsnob zag ik al enkele dagen een leuk, kleurig amuseglaasje van linzen en zongedroogde tomaatjes voorbijtrekken op mijn scherm. Het proberen waard. Kortom: actie! Met boodschappenlijst óp naar de winkel. Een effciënte huisvrouw denkt nog snel even aan de aanbieding en kiest voor winkel A, terwijl normaliter J haar huissupermarkt is. Aldaar doemden de eerste hindernissen op. Op=op, sprak de meneer gedecideerd, toen ik hem vroeg waar ik de wasmiddel tegen actieprijs kon vinden. Linzen in blik en semi-zongedroogde tomaatjes waren totaal onbekende artikelen in deze supermarkt. Volle kwark ook. De gelantineblaadjes waren door een grootverbruiker opgekocht. Worden pas vrijdag aangevuld, zei het meisje met de roze kauwgom slissend. Rotwinkel. Er begon iets te koken in me. Geen paniek, het was nog vroeg, ik ging vanmiddag een ander rondje winkels doen. Op weg naar huis begonnen de wolken een zeurende huilbui over me uit te storten. Snel mijn biologische groentetas opgepikt. O jee, weer sla erin. Ik ben er niet blij mee, sla in de winter. In een ingeving had ik wel spek gekocht, dus werd het stamppot sla vanavond. Thuis gekomen redde ik haastig vier verlepte stoofpeertjes die ik in mijn koelkast vond,van een voortijdige kliko-dood. Ik schilde ze, zette ze met weinig water, suiker, kaneel en een ietsepietsie frambozenazijn op een laag vuur. Doel was stroperige, net niet gekarameliseerde peertjes voor ...