Resultaten voor voorgerechten kabeljauw met zeekraal

Kabeljauw met specerijenjus en zeekraal - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/kabeljauw-specerijenjus-zeekraal

... kabeljauw met specerijenjus en zeekraal 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie280 kcal 30 g eiwit 10 g vet 15 g koolhydraten Ingrediënten 4 dikke stukken kabeljauwfilet van 150 g ...

Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tournedos-van-gandaham-en-kabeljauw-met-een-bieslook-couscous

... Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous - Doe de couscous in een grote hittebestendige kom en voeg de bouillon of het water toe. Dek af en laat afkoelen, roer af en toe de klontjes los met een vork. Schep de fijngesneden bieslook eronder. Klop de olie, ...

Recept voor zeekraal met gerookte zalmhaas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zeekraal-met-gerookte-zalmhaas

... Bereiden: Spoel de zeekraal, verwijder de harde gedeelten. Snijd de zalmhaas in 4 blokjes. Wok de zeekraal kort in olijfolie. Kruid met zwarte peper. Warm de blokjes zalm kort op in de oven. Leg de zeekraal op een schaaltje of lepel. Leg de zalm erop en garneer met viseitjes. ...

Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/udon-noedels-met-zeekraal-en-kastanjechampigons

... Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons - Kook de udon noedels volgens de aanwijzingen op het pak in gezouten water. Snij de champignons in plakjes en was de zeekraal. Doe de olie in een anti-aanbakpan en bak er de zeekraal en champignons in. Doe er de teriyaki saus ...

Jeroen Meus - Kabeljauw met algenpuree en beurre blanc met miso - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-met-algenpuree-en-beurre-blanc-met-miso

... kabeljauw met algenpuree en beurre blanc met miso - Dit gerecht brengt alle wonderlijke smaken uit de zee op een bord: zoute zeesla, zure miso en zachte boter. A match made in heaven. En dan hebben we het nog niet over de smeuïge puree gehad! - Verwarm de oven voor op 180°C.Schil ...

Jeroen Meus - Kabeljauw met algenpuree en beurre blanc met miso - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-met-algenpuree-en-beurre-blanc-met-miso

... kabeljauw met algenpuree en beurre blanc met miso - Dit gerecht brengt alle wonderlijke smaken uit de zee op een bord: zoute zeesla, zure miso en zachte boter. A match made in heaven. En dan hebben we het nog niet over de smeuïge puree gehad! - Verwarm de oven voor op 180°C.Schil ...

Recept voor Zalmtartaar met zeekraal | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zalmtartaar-met-zeekraal/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Delifine Toevoegen 100 g zeekraal Toevoegen 300 g ontvelde zalmfilet Toevoegen ...

Hobbykok Pluis: Inspiratie voor de kerst: voorgerechten

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/inspiratie-voor-de-kerst-voorgerechten.html

... Inspiratie voor de kerst: voorgerechten ? Zalmbonbon ?? ? Mosterdsoep ? Geplaatst door Pluis op 12/17/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: kerst, voorgerechten ...

Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-gebraiseerde-venkel-en-zeekraal

... Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal - Snijd de venkelknollen in 4 stukken en laat ze een 10-tal minuten koken in gezouten water. Haal ze uit het water en stoof ze in een pan met verhitte olijfolie en Alpro Bakken en Braden. Bedruip met flink wat olijfolie, PH Pepermix, ...

Eetplezier: Noordzeekrab met zeekraal

http://eetplezier.blogspot.be/2011/07/noordzeekrab-met-zeekraal.html

... Noordzeekrab met zeekraal Vers krabvlees van Sam Uil (hij was met zijn bootje uit varen, dus het stukje over deze authentieke kreeftenvisser houd je tegoed), vermengd met twee hardgekookte eieren, twee ragfijn gesneden stengeluitjes, mayonaise, peper en zout. Eronder gewokte ...