Resultaten voor voorgerecht gandaham
Pompoensoep met pladijs en gedroogde gandaham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pompoensoep-met-pladijs-en-gedroogde-gandaham
... Pompoensoep met pladijs en gedroogde gandaham - Versnijd de groenten en stoof ze in een beetje bakboter. Bevochtig ze met het water en voeg er 1 eetlepel groentenbouillon en het sinaasappelsap aan toe. Laat dit alles 35 minuten koken en mix het geheel glad. Voeg de room eraan ...
Pomamore tomaten met Gandaham en Parmezaan | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pomamore-tomaten-met-gandaham-en-parmezaan
... Pomamore tomaten met gandaham en Parmezaan - Haal de tomaten uit de marinade.Verdeel de tomaten over de leisteen. Plaats de sneetjes gandaham op de tomaten en bevestig ze met een cocktailprikker. Besprenkel met een beetje balsamicoazijn en kruid met zwarte peper. Rasp de ...
Rog met kappertjes en Gandaham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-kappertjes-en-gandaham
... Rog met kappertjes en gandaham - Smelt een klontje boter in de pan. Dip de roggevleugels in wat bloem en bak ze mooi bruin langs beide kanten. Haal ze uit de pan als ze gaar zijn en blus met citroensap en de 4 el water. Voeg er de Gandaham, peterselie en kappertjes bij. Serveer ...
Kabeljauw met Gandaham en kruidenpuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-gandaham-en-kruidenpuree
... Kabeljauw met gandaham en kruidenpuree - Snij het vel van de kabeljauw, kruid met pepermix en zout en rol in de Gandaham. Bak de kabeljauw op de naad van de gandaham in wat olijfolie in een antikleefpan. Schil de gekookte aardappelen en prak ze samen met de olijfolie, gehakte ...
Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-met-kabeljauw-gandaham-en-spruitjes
... Wok met kabeljauw, gandaham en spruitjes - Snijd de zalm in blokjes van 2 op 2 cm. Snijd de spruitjes in schijfjes. Bak de spruitjes en de sojascheuten en de gehakte look in een beetje arachideolie. Voeg na ongeveer 3 minuten de zalm erbij. Blus met de sojasaus en balsamico ...
Erwtenpuree met Gandaham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/erwtenpuree-met-gandaham
... Erwtenpuree met gandaham - Kook de erwten heel gaar en spoel ze onder koud water. Houd 1dl kookvocht over en smelt er de bouillon in. Laat afkoelen. Mix de erwtjes met olijfolie, bouillon, een beetje citroensap en 2 eetlepels munt. Kruid met peper en zout. Mix 2 dl olijfolie ...
Tatin van tomaat met Gandaham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tatin-van-tomaat-met-gandaham
... Tatin van tomaat met gandaham - Bak look, sjalot en leg overal een takje rozemarijn bij. Snijd de tomaten in 2 en bak ze aan met de bolle kant naar beneden. Voeg balsamico toe. Bedek met de suiker. Laat karamelliseren. Bedek met het bladerdeeg. Zet gedurende 20’ in een ...
Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerold-broodhapje
... Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham - Neem het toastbrood dat in de lengte gesneden is en snijd de korst ervan af. Smeer in met boter. Beleg met ofwel een plakje gekookte ham, ofwel met plakje zalm, of met gandaham. Laat het bovenste deel (ongeveer 3 cm) onbelegd ...
Kersttip: hartige kerstkrans met pesto, roomkaas, zalm of Gandaham | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kersttip-hartige-kerstkrans-met-pesto-roomkaas-zalm-gandaham
... Kersttip: hartige kerstkrans met pesto, roomkaas, zalm of gandaham - Rol het bladerdeeg uit. Strijk in met roomkaas en pesto. Beleg de helft met gandaham en de andere helft met gerookte zalm. Snij het midden uit met een tas of uitsteekvorm. Maak inkepingen tot net niet in ...
Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tournedos-van-gandaham-en-kabeljauw-met-een-bieslook-couscous
... Tournedos van gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous - Doe de couscous in een grote hittebestendige kom en voeg de bouillon of het water toe. Dek af en laat afkoelen, roer af en toe de klontjes los met een vork. Schep de fijngesneden bieslook eronder. Klop de olie, ...