Resultaten voor vis met fine champagnesaus
Oesters in champagnesaus met spinazie | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/oesters-in-champagnesaus
... saus over de oesters en zet nog 3 à 4 minuten onder de grill. Ingrediënten 24 grote oesters 1 sjalot boter 2 dl champagne 1 tl visbouillon 2 dl room 1 dl oestervocht verse bladspinazie 1 dl water 1 eigeel 2 dl volle room peper en zout ...
Recept voor fine champagnesaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/fine-champagnesaus
... bereiden: Stoof de sjalot en look aan in een klontje boter. Doe de champignons, witloof, tijm en laurier erbij en bak enkele minuten mee. Blus met cognac en roer de mosterd eronder. Giet de kalfsfond erbij en kook in voor de helft. Doe de room erbij en kruid af met ...
Eendenborst met champagnesaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eendenborst-met-champagnesaus
... Eendenborst met champagnesaus - Kruid de eendenborsten met peper en zout. Zet een kleefpan op een hoog vuur en leg er de eendenborsten op de velkant in. Bak ze 3 à 4 min. aan beide kanten. Haal de eendenborsten uit de pan en giet het vet weg. Doe boter in de pan ...
“Tarte au fine” met pruimen en crumble | VTM Koken
https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/tarte-au-fine-met-pruimen-en-crumble
... “Tarte au fine” met pruimen en crumble - Verwarm de oven voor op 180°C. Rol je bladerdeeg dun uit op een met bloem bestrooid werkoppervlak. Steek er zes rondjes uit met een diameter van 10 cm en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk rondje ...
Gevulde kalkoenborst, appel- en perencompote, veenbessen en champagnesausje | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-kalkoenborst-appel-en-perencompote-veenbessen-en-champagnesausje
... Gevulde kalkoenborst, appel- en perencompote, veenbessen en champagnesausje - Op grootmoeders wijze met Christoff. Op maandag keren we terug naar de jeugdjaren van Christoff. Van jongs af aan staat Kerstmis bij hem synoniem voor gevulde kalkoenborst. Dus vult Sofie ...
Hazenrug fine champagne | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hazenrug-fine-champagne
... Hazenrug fine champagne - Oven voorverwarmen op 100°C. Frituurvet verhitten op 180°C. Breng 1 kg aardappelen aan de kook. Giet een bodempje water in een steelpan en doe er de veenbessen bij. Bestrooi met enkele snuifjes suiker naar smaak. Laat met het deksel op ...
Aan tafel met Tanja: Sneeuwpoppen kleien en snert
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/sneeuwpoppen-kleien-en-snert.html
... Sneeuwpoppen kleien en snert Na een ochtend noeste arbeid met de buren: ballen rollen tot onhanteerbaar formaat, kleien, boetseren en fine tunen, staat ze eindelijk. Truus: twee meter lang en gewapend met schort, hoofddoek en pollepel (om het dan toch in de keukensferen ...
Jeroen Meus - Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fazant-fine-champagne-met-witloof-en-pommes-gaufrettes
... Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Af en toe haalt Jeroen een heerlijke klassieker uit de Franse keuken boven. Deze gebraden fazant met een romige 'fine champagne' saus is daar een schoolvoorbeeld van. 'Fine champagne' ...
Vanilla bean coconut macaroons ââ?¬â?? vanille kokosmakronen (GF-DF)
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/02/vanilla-bean-coconut-macaroons-vanille.html
... Vanilla bean coconut macaroons – vanille kokosmakronen (GF-DF)Sometimes when I crave something sweet, I invent a new recipe that is an immediate hit.These macaroons are dead-easy to make and to die for soft and sweet and yummy. There is only one problem: ...
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/01/roasted-sunchokes-and-celeriac-soup.html
... Roasted sunchokes and celeriac soup with kale and ginger - Geroosterde aardpeer-selderijknol soep met boerenkool en gember (GF-SF-V-DF)A really grounding and warming winter vegetable soup!Winter is finally coming our way, which I regret deeply, but what can you d ...