Resultaten voor vleesbrood met spek jeroen meus
Jeroen Meus - Marokkaans brood met vleesbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/marokkaans-brood-met-vleesbrood
... Marokkaans brood met vleesbrood - jeroen maakt een Marokkaans brood opgevuld met gehaktbrood zoals zijn vader het maakte. Het is een ideaal gerecht voor een picknick of om mee te nemen onderweg naar je vakantiebestemming. - Het vleesbrood Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Jeroen Meus - Vleesbrood met gebraiseerd grondwitloof en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vleesbrood-met-gebraiseerd-grondwitloof-en-gekookte-aardappelen
... vleesbrood met gebraiseerd grondwitloof en gekookte aardappelen - Mijn vader maakt het lekkerste gehaktbrood van de wereld. Hij gebruikt gemengd gehakt van kalf en varken en voegt er zijn traditionele mengeling aan toe. Met gebraiseerd witloof uit volle grond en patatjes ...
Vleesbrood of broodje gehakt met aardappelen en mozzarella | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vleesbrood-broodje-gehakt-met-aardappelen-en-mozzarella
... het gehakt langs alle zijden aankleuren in een pan met olijfolie en bakboter. Besprenkel een ovenschaal met olijfolie en leg het vleesbrood erin. Overgiet het met de vleesjus uit de pan. Zet het vleesbrood gedurende een half uur in een voorverwarmde oven van 180°. Snij de aardappelen met de schil in kleine blokjes. Spoel ze af en bak in een pan met olijfolie en boter. Kruiden met peper. Snij het spek in reepjes en doe ze in de pan bij de aardappelen. Blus met een beetje water. Zet een deksel op de pan en laat ongeveer vijf minuten stomen. Serveer het gesneden vleesbrood op de aardappel- en spekblokjes en bestrooi met gehakte basilicum. Ingrediënten 1 kg gemengd gehakt (kalfs- en varkensvlees) 2 ei ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Vleesbrood
... t, laat u het vlees een half uur braden. Na een kwartier vermindert u de temperatuur naar 150°C. Prik met een lange naald in het vleesbrood. Het is belangrijk dat het uitlopende vocht helder is en het vleesbrood volledig gaar. ...
Jeroen Meus - Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-chipolata-oesterzwam-spinazie-en-spek
... Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek - Een snelle pasta boordevol lekkere groenten, stukjes worst en spek. De ideale afsluiter van Dagelijkse Winterkost 2019. - Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.Kook de pasta gaar in gezouten ...
Jeroen Meus - Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-chipolata-oesterzwam-spinazie-en-spek
... Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek - Een snelle pasta boordevol lekkere groenten, stukjes worst en spek. De ideale afsluiter van Dagelijkse Winterkost 2019. - Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.Kook de pasta gaar in gezouten ...
Jeroen Meus - Uiensoep met spek en bruin brood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/uiensoep-met-spek-en-bruin-brood
... Uiensoep met spek en bruin brood - Een grote kom uiensoep met spek en kaas en een flinke bruine boterham: meer heb je niet nodig om een koude dag door te komen. De soep krijgt extra veel smaak door de Oxo die Jeroen eraan toevoegt. - Verwarm de groentebouillon. Een ...
Jeroen Meus - Boekweitpannenkoeken met spek en gebakken appeltjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/boekweitpannenkoeken-met-spek-en-gebakken-appeltjes
... Boekweitpannenkoeken met spek en gebakken appeltjes - Dit is een origineel recept van Jeroens oma dat hij een beetje vereenvoudigd heeft. De boekweit heeft een specifieke smaak die perfect combineert met spek en appels. - Meng de tarwebloem met de boekweitbloem ...
Jeroen Meus - Geroosterde groentesoep met spek - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geroosterde-groentesoep-met-spek
... Geroosterde groentesoep met spek - Met dit recept brengt jeroen een ode aan de groentesoep van zijn vader. Het kost je wat snijwerk om alle ratatouillegroenten fijn te krijgen, maar het resultaat mag er wezen. Het teveel aan soep vries je gewoon in voor een volgende nostalgische ...
Jeroen Meus - Pasta met kalfsvlees, champignons en spek - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-kalfsvlees-champignons-en-spek
... Pasta met kalfsvlees, champignons en spek - Een lekkere en snelle pasta, daar kan niemand toch aan weerstaan! jeroen maakt een versie met heerlijke boschampignons of hanenkammetjes, spekjes en kalfsvlees. - Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd het spek ...