Resultaten voor venkel in rijst
Ijspraline van venkel, parmaham, kroepoek van venkel en rijst, langoustines | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/ijspraline-van-venkel-parmaham-kroepoek-van-venkel-en-rijst
... Ijspraline van venkel, parmaham, kroepoek van venkel en rijst, langoustines - Ijspraline: verwarm het water en voeg hieraan de gelatine toe. Al de andere ingrediënten mag je toevoegen en als ijs afdraaien. Je kan het ijs in een vormpje laten opstijven of serveren als ...
Jeroen Meus - Gebakken gamba’s met groene curry, venkel en rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-gambas-met-groene-curry-venkel-en-rijst
... Gebakken gamba’s met groene curry, venkel en rijst - Een lekkere curry met gamba's, wie zegt daar nu neen tegen?! - Doe het voorbereidende werk: pel de gamba’s en houd de pantsers apart, snijd de sjalotten fijn en snijd de venkel grof in parten. ...
Recept voor citroenrisotto met venkel en groene asperges | njam!
http://www.njam.tv/recepten/citroenrisotto-met-venkel-en-groene-asperges
... bereiden: Breng de bouillon aan de kook en houd warm. Was de venkel en snijd in kleine stukjes, samen met het sjalotje en de look. Verhit 1 eetlepel boter en olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de sjalot, venkel en knoflook glazig. Voeg de rijst toe ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kip_met_venkel
... Bereidingswijze Maak de venkel schoon en snijd hem in repen. Verdeel de kipfilets in blokjes of reepjes en pocheer samen met de venkel gaar in de kippenbouillon. Laat uitlekken en lichtjes afkoelen. Kruid met peper en cayennepeper. Pers het sap van een citroen en klop ...
Salade van venkel en sinaasappel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/salade-van-venkel-en-sinaasappel
... Salade van venkel en sinaasappel - Snijd de venkel op de mandoline in dunne plakken en hou apart. Schil de sinaasappelen en snijd er partjes uit, doe dit boven de plakjes venkel en de partjes sinaasappel mogen er ook bij. Verfris het geheel met in blokjes gesneden appel. ...
Venkel op toast met kaas en ham
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/knapperige-venkel-op-toast-met-brugge-goud-kaas
... Knapperige venkel op toast met Brugge Goud kaas - Knapperige venkel op toast met Brugge Goud kaas - Rooster en beboter het brood.Leg hierop een plakje ham.Snij de venkel in kleine blokjes en bak deze lichtjes aan in de boter. Verdeel over de ham.Strooi dan de kaas en ...
Risotto met asperges, venkel en tong | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-asperges-venkel-en-tong
... Risotto met asperges, venkel en tong - Een lekkere risotto maken is niet moeilijk. Met venkel en asperges krijgen je bovendien een fris en seizoensgebonden gerecht. Pel de sjalot en snij in stukjes. Stoof de sjalot en de geperste look aan in vetstof. Voeg de rijst toe, ...
Jeroen Meus - Salade met rijst, maïs, granaatappel, radijsjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-rijst-mais-granaatappel-radijsjes
... . Meng de plattekaas met stukjes appel, dragon, een scheutje ciderazijn en mierikswortel. Laat de dressing wat rusten. 3. Maak de venkel schoon en snipper fijn. Gebruik eventueel een mandoline of rasp. 4. Snijd het groen van de lente-uien in heel fijne repen. 5. Vul een kom met water en ijsblokjes. Leg er de fijngesneden venkel en de lente-ui in. 6. Maak de kropslaharten schoon en snipper ze fijn. 7. Spoel het zand van de radijzen en snijd ze in kwartjes. 8. Halveer de granaatappel. Klop zachtjes op de buitenkant met een houten lepel (of een stamper) zodat de pitjes eruit vallen. 9. Giet de venkel en lente-ui af en laat uitlekken. 10. Schep eerst een laag plattekaasdressing in de bokalen. Ga verder met een laag wilde rijst, radijzen, een beetje maïs, een laag sla, granaatappelpitten en venkel met lente-ui. ...
Survival éénpansrisotto met chipolata en tomaat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/survival-eenpansrisotto-met-chipolata-en-tomaat
... ukjes. Verhit olijfolie in een pan en kleur de worstjes aan. Bak ze gaar en haal uit de pan. Pel look en ajuin. Snij fijn. Was de venkel en snij de knol inclusief wat groen in schijfjes. Verhit opnieuw wat olijfolie in de pan. Fruit de fijngesneden ajuin en look aan. Voeg de venkel nu toe. Giet er eventueel nog een beetje olijfolie bij. Snij de ansjovis fijn en voeg ook d ...
Varkenshaasje met courgette en venkel
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gemarineerd-varkenshaasje-met-geroosterde-courgette-en-venkel
... Gemarineerd varkenshaasje met geroosterde courgette en venkel - Marineer je varkenshaasje in een lekker sausje van o.a. balsamico, honing en mosterd voor een lekker en sappig stukje vlees. Serveer het gemarineerd varkenshaasje met geroosterde courgette en venkel. ...