Resultaten voor venkel a la flamande met creme van witte boontjes je
Jeroen Meus - Venkel à la flamande met crème van witte boontjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkel-a-la-flamande-met-creme-van-witte-boontjes
... e boontjes - De veggies worden op hun wenken bediend met een volwaardige, vleesloze maaltijd waarin de hoofdrol is weggelegd voor venkel. Jeroen braiseert de venkel in een grote pan en maakt er gekookte en fijngehakte eitjes in gesmolten boter bij. - Zet een pan op het vuur en laat een klont boter smelten. Snijd de venke ...
Witloof à la Flamande | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witloof-la-flamande
... Witloof à la flamande - Stoof de stronkjes aan en kruid met zout, PH pepermix en wat nootmuskaat. Bevochtig met wat water (braiseren) en laat verder stoven onder deksel. Hak de hardgekookte eieren. Neem wat water en werk op met de boter. Voeg er ei en peterselie aan ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelen-la-flamande
... Aardappelen à la flamande - Asperges à la flamande kennen we allemaal. Zijn asperges niet in seizoen? Gebruik dan aardappelen voor een heerlijk bijgerecht dat doet denken aan de klassieker. - Was de ongeschilde aardappelen plaats ze op een bakplaat en bedek ...
Carolines blog: Gestoomde mosselen met venkel en crème fraîche
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/gestoomde-mosselen-met-venkel-en-creme.html
... Gestoomde mosselen met venkel en crème fraîche Ingrediënten: - 1 grote venkelknol, het loof apart - 1 grote witte ui, gepeld - 2 takjes verse tijm, alleen de blaadjes - 2 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt - 1 gedroogde Spaande peper, fijngehakt - zeezout en peper ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-gegrilde-kropslaharten-venkel-gerookte-zalm-en-currydressing
... Salade met gegrilde kropslaharten, venkel, gerookte zalm en currydressing - Een originele maaltijdsalade boordevol groenten. Gegrilde kropslaharten en venkel vormen de basis. Daar komt een lekkere currydressing op basis van kikkererwten en gerookte zalm bij. Ideaal als ...
Kruidige witte boontjes recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R133228/kruidige-witte-boontjes
... Kruidige witte boontjes - 200 g haricots verts, 0 zout, 1 blik witte bonen, 1 grote ui, 7 g verse dille, 2 bakjes rucola, 2.5 eetlepels olijfolie extra vierge, 200 g panklare spinazie, 1 teentje knoflook, 125 ml tomatenblokjes, 0 versgemalen zwarte peper ...
Asperges à la Flamande | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/asperges-la-flamande
... Asperges à la flamande - Maak de asperges schoon met een dunschiller. Leg ze in koud water en kook ze 10 à 15 minuten, afhankelijk van hun dikte. Laat de asperges uitlekken en leg ze op een bord. Plet de eieren en hak de peterselie fijn. Smelt de Fama. Haal de vetstof ...
Gestoomde groenten met zure roomdressing en Schotse wilde zalm | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gestoomde-groenten-met-zure-roomdressing-en-schotse-wilde-zalm
... nstoven met het deksel op. Doe wat arganolie in een kommetje en vermeng met eenzelfde hoeveelheid citroensap. Hak het loof van de venkel fijn en vermeng met de zure roomdressing. Voeg peper toe. Smeer de zelfgemaakte zure roomdressing over de zalmreepjes en dresseer met de gestoomde groenten. Werk af met wat loof van de venkel en een weinig rode peperbolletjes. Bereiding zure roomdressing: Zet de zuring en basilicum 1 min. in koud water. Doe de zure room in een potje. Haal de verse kruiden uit het water en dep ze droog. Verwijder de takjes van de basilicum en de zuring en snij alles fijn. Voeg de fijngehakte kruiden toe ...
Jeroen Meus - Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-asperges-met-pesto-a-la-flamande
... Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - Asperges zijn zonder twijfel Jeroens favoriete groente. Hij maakt vandaag een variatie op asperges à la flamande met olijfolie en pesto. - Gegrilde asperges met pesto ‘à la flamande’Vul een kookpot ...
Duinasperges ‘à la flamande’ met grijze garnalen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/duinasperges-la-flamande-met-grijze-garnalen
... Duinasperges ‘à la flamande’ met grijze garnalen - Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water, laat ze uitlekken. Gebruik het kookvocht om de eieren in te koken (ongeveer 5 minuten). Dit is belangrijk omdat eieren de smaak van de asperges in het water opnemen. ...