Resultaten voor fine champagnesaus

Oesters in champagnesaus met spinazie | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/oesters-in-champagnesaus

... Oesters in champagnesaus met spinazie - Oesters, je lust ze of je lust ze niet. Behoor je tot die laatste groep? Probeer ze dan eens met champagnesaus en spinazie. Ze zijn niet rauw en smaken dus wat anders. Een feestelijk hapje tijdens Kerstmis of Nieuwjaar. Snij ...

Recept voor fine champagnesaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/fine-champagnesaus

... bereiden: Stoof de sjalot en look aan in een klontje boter. Doe de champignons, witloof, tijm en laurier erbij en bak enkele minuten mee. Blus met cognac en roer de mosterd eronder. Giet de kalfsfond erbij en kook in voor de helft. Doe de room erbij en kruid af met ...

Eendenborst met champagnesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eendenborst-met-champagnesaus

... Eendenborst met champagnesaus - Kruid de eendenborsten met peper en zout. Zet een kleefpan op een hoog vuur en leg er de eendenborsten op de velkant in. Bak ze 3 à 4 min. aan beide kanten. Haal de eendenborsten uit de pan en giet het vet weg. Doe boter in de pan en ...

“Tarte au fine” met pruimen en crumble | VTM Koken

https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/tarte-au-fine-met-pruimen-en-crumble

... “Tarte au fine” met pruimen en crumble - Verwarm de oven voor op 180°C. Rol je bladerdeeg dun uit op een met bloem bestrooid werkoppervlak. Steek er zes rondjes uit met een diameter van 10 cm en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk rondje ...

Gevulde kalkoenborst, appel- en perencompote, veenbessen en champagnesausje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-kalkoenborst-appel-en-perencompote-veenbessen-en-champagnesausje

... Gevulde kalkoenborst, appel- en perencompote, veenbessen en champagnesausje - Op grootmoeders wijze met Christoff. Op maandag keren we terug naar de jeugdjaren van Christoff. Van jongs af aan staat Kerstmis bij hem synoniem voor gevulde kalkoenborst. Dus vult Sofie ...

Hazenrug fine champagne | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hazenrug-fine-champagne

... Hazenrug fine champagne - Oven voorverwarmen op 100°C. Frituurvet verhitten op 180°C. Breng 1 kg aardappelen aan de kook. Giet een bodempje water in een steelpan en doe er de veenbessen bij. Bestrooi met enkele snuifjes suiker naar smaak. Laat met het deksel op een ...

Aan tafel met Tanja: Sneeuwpoppen kleien en snert

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/sneeuwpoppen-kleien-en-snert.html

... uwpoppen kleien en snert Na een ochtend noeste arbeid met de buren: ballen rollen tot onhanteerbaar formaat, kleien, boetseren en fine tunen, staat ze eindelijk. Truus: twee meter lang en gewapend met schort, hoofddoek en pollepel (om het dan toch in de keukensferen te ...

Jeroen Meus - Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fazant-fine-champagne-met-witloof-en-pommes-gaufrettes

... Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Af en toe haalt Jeroen een heerlijke klassieker uit de Franse keuken boven. Deze gebraden fazant met een romige 'fine champagne' saus is daar een schoolvoorbeeld van. 'Fine champagne' ...

Vanilla bean coconut macaroons ââ?¬â?? vanille kokosmakronen (GF-DF)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/02/vanilla-bean-coconut-macaroons-vanille.html

... 0g shredded unsweetened coconut1 fat, juicy, whole vanilla pod100 g shredded unsweetened coconut (yes I know, 2 times)50-100g unrefined cane sugar (depending on your sweet tooth)2 organic eggs, whisked loose Pre heat the oven on 180°C and put a sheet of baking paper on a baking tray.Grind the first 100 grams of coconut fine together with the vanilla pod. I use a coffee grinder for the purpose, to get really fine spots of vanilla. Is your vanilla pod somewhat dry, I suggest you cut it first into small pieces, before grinding.In a bowl mix the ground mixture with the other 100 grams of coconut and the sugar. Add the eggs and mix with your hands into a dough.Make small b ...

Roasted sunchokes and celeriac soup with kale and ginger - Geroosterde aardpeer-selderijknol soep met boerenkool en gember (GF-S

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/01/roasted-sunchokes-and-celeriac-soup.html

... aves2 l vegetable stock300g washed and cleaned kale (rip off the hard middle rib)1 tbsp cumin seed Juice of ½ lime1 tbsp freshly fine cut/grated ginger Pre heat the oven on 200 °C.Put a piece of baking paper on a baking tray.1. Prepare your veggies and put the cubes (2cm) of the sun chokes and celeriac on the baking tray. Add onion, garlic, thyme, pepper and salt  and the olive oil. Mix with your hands and put the tray in the oven for about 30 minutes till the veggies are tender. Halfway, stir the vegetables.2. Heat the vegetable stock in a big soup pot and keep it warm till the vegetables are done.3. Wash and clean the kale and put in a colander.4. Roast the cumin seeds in a heavy bottom frying pan and grind them after cooling down.5. Add the roasted veggies to the stock together with the kale and bring to the boil, let it simmer, with the lid on for 15 minutes more.6. Grate or cut the ginger very fine.7. Add ginger, cumin and lime juice to the soup and blend the soup to a smooth consistency. Mine has still a little bite from the kale. Taste and add lime to your taste, maybe a little pepper.8. You?re done, enjoy this lovely grounding soup in this chilly time!! ...