Resultaten voor paksoi soep
Gestoofde paksoi - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/paksoi/gestoofde-paksoi
... Gestoofde paksoi 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischOosters bevat per portie90 kcal 5 g eiwit 5 g vet 8 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel olie 1 struik paksoi, in reepjes 1 teentje knoflook, ...
Romige paksoi - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/paksoi/romige-paksoi
... Romige paksoi 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 4 waarderingen BijgerechtVegetarischOverige keukens bevat per portie115 kcal 4 g eiwit 7 g vet 8 g koolhydraten Ingrediënten 2 eetlepels boter 2 struikjes paksoi, in stukjes ...
Chinese kip paksoi roerbak - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/chinese-kip-paksoi-roerbak/
... Chinese kip paksoi roerbak Met een paar ingrediënten kun je al heel ver komen. Deze Chinese roerbak met kip en paksoi bijvoorbeeld is zo simpel en toch heel erg smakelijk! Je eet het bij gebakken rijst, witte rijst of bijvoorbeeld Chinese bosui pannenkoekjes. Het recept ...
Paksoi met rijst en gehakt - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/paksoi-rijst-gehakt
... oofdgerechtVleesOosters Ingrediënten 200 g rijst 1 eetlepel roerbakolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 150 g rundergehakt 400 g paksoi, in reepjes 1 eetlepel ketjap manis 50 g cashewnoten Bereiden Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de roerbakolie in een wok. Bak de knoflook even in de olie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul. Bak de paksoi al ...
Cambridge recepten: Kipfilet met champignons en paksoi...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/kipfilet-met-champignons-en-paksoi.html
... Kipfilet met champignons en paksoi... Voor 1 persoon: • 1 eetlepel olijfolie • 120 gram kipfilet • 100 gram champignons, gehalveerd • 100 gram paksoi • 1-2 theelepels gember • Peper Bereiding: • Verhit 1 eetlepel olie in een wok en bak het vlees in 8 minuten ...
Maaltijdsoep met rijst, kokos en curry | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/maaltijdsoep-met-rijst-kokos-en-curry
... ig het geheel met kippenbouillon, room en kokos. Laat de soep een half uurtje trekken op een zacht vuurtje. Zeef de soep. Snij de paksoi en paprika fijn. Laat ze samen met de rijst 3 minuutjes sudderen in de soep. Voeg er de kruiden bij en kruid het geheel af met peper en zout. Ingrediënten 2 kurkuma 2 gember (geraspt) 2 currypoeder 1 stengel selder 3 takjes tijm 2 teentjes look 2 sjalotten 200 gr basmatirijst 1 l kippenbouillon 2 dl room 2 dl kokosmelk ½ paksoï 1 ...
http://saskookt.blogspot.com/2014/04/paksoi-met-tomatensaus.html
... paksoi met tomatensaus Meestal gebruik ik paksoi in de wok, maar soms hebben we eens zin in iets anders. Dit recept is heel makkelijk, maar smaakt altijd goed.Dit heb je nodig voor 2 personen als bijgerecht:olijfolie1 ui1 teentje look1 struikje paksoi1 blik tomatenpeper, ...
Wok met tofu en paksoi | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-met-tofu-en-paksoi
... Wok met tofu en paksoi - Verwarm 1 eetlepel sesamolie met een beetje boter in een pan. Bak de tofu, besprenkel hem met sojasaus, voeg de gember eraan toe en bak dit goed aan. Sauteer 1 fijngesneden lookteentje in de wok en voeg er vervolgens de wortel, de prei en de ...
Gebakken zalm met sesamkorst, paksoi en knolselder | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zalm-met-sesamkorst-paksoi-en-knolselder
... Gebakken zalm met sesamkorst, paksoi en knolselder - Snij eventueel het loof van de knolselder. Snij de knol in twee en schil. Snij vervolgens in balkjes en blokjes. Stoom gaar. Snij de paksoi los, spoel en was goed. Zwier droog. Snij in twee doormidden. Verwarm drie ...
Jeroen Meus - Bakso soep - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bakso-soep
... en, zijn ze klaar.Breng de soep op smaak met wat sojasaus.Snijd het soepvlees in stukjes en voeg toe aan de soep.Hak de lente-ui, paksoi en chilipeper fijn en houd opzij als garnituur.Ontdoe de soep van het vet met behulp van een pollepel.Giet de noedels af.Serveer de noedels met de soep en fijngesneden paksoi. Werk af met wat lente-ui, chilipeper en enkele blaadjes koriander. ...