Resultaten voor varkensgebraad met jagersaus jeroen meeus
Stoofpotje van kip met jagersaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-van-kip-met-jagersaus
... Stoofpotje van kip met jagersaus - Met dit recept gaar je kip in jagersaus, een simpel maar pittig sausje van tomaten, paprika, wijn en chorizo. - Snijd de kip in stukken en kruid met peper en zout. Verhit olie in de kookpan en kleur het vlees mooi aan. Haal het terug uit ...
Varkensgebraad met saffraan en sinaasappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-saffraan-en-sinaasappel
... ™. Serveer het gesneden gebraad met de groenten en de sinaas. Werk af met de gehakte basilicum en olijfolie. Ingrediënten 800 gr varkensgebraad 2 aardappelen (geschild) 2 sinaasappelen 2 wortelen 1 tomaat 20 saffraandraadjes 1 teentje look maggi-mals en sappig varkensgebraad gehakte basilicum peper en zout ...
Koud varkensgebraad - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-varkensgebraad
... Koud varkensgebraad By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngehakt hardgekookt ei : 1 fijngehakte kappertjes : 2 el fijngehakte sjalot : 2 el graanmosterd : 2 el koud varkensgebraad : 20 schijfjes fijngehakte ...
Supersappig varkensgebraadje uit de oven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/supersappig-varkensgebraadje-uit-de-oven
... Supersappig varkensgebraadje uit de oven - Snij de groenten grof (look, ui, champignons, oesterzwammen zonder steel). Ontvouw het maggi braadzakje. Doe het varkensgebraad in de braadzak, overstrooi met de bijgevoegde kruiden. Doe er de overige groenten en het spek bij en sluit ...
Varkensgebraad met spek en oesterzwammen | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/varkensgebraad-met-spek-en-oesterzwammen
... gerecht gedurende 30 à 40 minuten onder deksel sudderen. Haal het gebraad uit het vocht, en bind de saus bij. Ingrediënten 2 kg varkensgebraad 100 gr spek 4 sjalotten 250 gr oesterzwammen ½ l rode wijn sausbinder voor bruine sauzen bakboter (plantaardig) peper en zout ...
Varkensgebraad met erwten en wortelen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-erwten-en-wortelen
... ensgebraad met erwten en wortelen - Als eenvoudig avondmaal met gebakken aardappelen of als feestelijke klassieker met kroketjes, varkensgebraad kun je altijd serveren. Bak het gekruide gebraad aan alle kanten bruin. Voeg er de in 2 gesneden sjalotten bij en de tijm en laurier. Blu ...
Varkensgebraad met zuurkool | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-zuurkool
... varkensgebraad met zuurkool - Bak het varkensgebraad langs beide kanten bruin in een kom. Voeg er de versneden sjalotten aan toe en laat rustig garen onder deksel gedurende 30 Ã 40 minuten Stoof de versneden ui aan met de gehakte ui en het spek Voeg de zuurkool toe en bevochtig ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensgebraad-boulangere
... varkensgebraad boulangère - varkensgebraad boulangère - Bak het vlees rondom goudbruin in een braadpan in boter en olijfolie. Kruid het met peper en zout. Zet het al naargelang de dikte 15 à 20 minuten in de oven op 175° C.Boen de aardappelen goed ...
Varkenshaasje met jagersaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/varkenshaasje-met-jagersaus
... Varkenshaasje met jagersaus - Kuis de zilveruitjes, en snij de champignons in 4. Stoof de uitjes aan in wat boter. Karamelliseer de uitjes door wat suiker toe te voegen. Voeg het spek en champignons toe. Voeg de tijm, laurier, dragon en peterselie toe. Blus met rode wijn en ...
Kip in jagersaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kip-in-jagersaus
... Kip in jagersaus - Neem een wijde pot en zet op het vuur. De stukken kip kruiden met peper en zout. Smelt een weinig boter en schik de stukken kip op de bodem van de pot. Braad bruin langs beide kanten (4 Ã 5 minuten langs beide kanten). Voeg dan de gesneden ajuin toe, samen ...