Resultaten voor uien saus
Gegrilde lente-ui met romescosaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-lente-ui-met-romescosaus
... Gegrilde lente-ui met romescosaus - Voor de lente-ui: Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met peper en zout. Leg de uien een 15-tal minuten in een oven van 200° of gril ze op de bakplaat. Voor ...
Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-kabeljauwfilet-met-soffritosaus
... Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus - Was en droog de bladpeterselie. Verwijder de steeltjes. Pel de uien en snijd ze in grove stukken. Doe de bladpeterselie, de helft van de uien, de zonnebloemolie, het citroensap, de mosterd, peper en zout in de blender. Vermaal ...
Recept voor azi dessi saus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/azi-dessi-saus
... tomaten met een staafmixer. Verhit de olie en giet de puree erbij. Breng aan de kook. Laat op zacht vuur 15 min. stoven. Roer de uien, knoflook en chili erdoor. Voeg de sojasaus, worcestershire saus en gemberpoeder toe. Roer goed door. Kook op zacht vuur 15 min. tot de uien zacht zijn. ...
Recept voor kabeljauw in de oven met trappistenbier | njam!
http://www.njam.tv/recepten/kabeljauw-de-oven-met-trappistenbier
... bereiden: Pel de uien en snijd in ringen. Smelt 10 g boter en stoof de uien glazig. Schik de uien in een diepe ovenschaal. Leg er de tijm en laurier op. Kruid de kabeljauw met peper van de molen en zout. Leg de filets op de uien. Overgiet met het trappistenbier en ...
Uien tosti met gruyere kaas | Makkelijk te maken | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/uien-tosti/
... uien tosti Een lekkere tosti met gruyère kaas en ui. Snijd de uien in halve ringen. Smelt de boter in een pan en voeg de uien toe als de boter gesmolten is. Bak de uien, samen met een snufje zout en peper en de tijm, ongeveer 20-25 minuten totdat de uien lekker ...
Pens met gekarameliseerde uien | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pens-met-gekarameliseerde-uien
... Pens met gekarameliseerde uien - Bak de worsten op een middelhoog vuur. Laat ondertussen de uien bruin worden op een hete plaat. Zodra de uien bruin zijn, bestrooi je ze met cassonade en laat je ze karamelliseren. Als de suiker opgelost is en kleverig wordt, zijn je ...
Jeroen Meus - Ui gevuld met groentestoemp en picklessaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ui-gevuld-met-groentestoemp-en-picklessaus
... Ui gevuld met groentestoemp en picklessaus - Vegetarische koken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Deze verrassend lekkere uien met winterse groentestoemp en een saus op basis van pickles bewijzen dat je zonder veel moeite een bord stevige kost voor je neus hebt ...
Recept voor toad in a hole | njam!
http://www.njam.tv/recepten/toad-hole
... en en giet het beslag erom heen. Zet alles terug in de oven en bak het in ca. 30 minuten gaar. Verhit de boter en fruit hierin de uien tot ze zacht zijn. Voeg dan de knoflook en mosterdbloem toe en bak dit een minuutje mee. Voeg beetje bij beetje de kippenbouillon toe en roer het tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout, peper en tijm en roer er de worcestershire sauce en grove mosterd doorheen. Serveren: Giet de uien saus over de worstjes en yorkshire pudding heen. Ingrediënten voor 4 personen 8 kleine worstjes van goede kwaliteit 2 kleine rode uien in r ...
Recept voor geroosterde uien uit de oven | njam!
http://www.njam.tv/recepten/geroosterde-uien-uit-de-oven
... e kruiden in een kom. Bestrijk de plakjes ui aan beide zijden met de kruidenolie en leg in een ovenschaal. Het is niet erg als de uien elkaar een beetje overlappen. Giet het water in de ovenschaal en dek af met aluminiumfolie. Bak de uien in 40 tot 45 minuten zacht in de voorverwarmde oven. Haal de schaal uit de oven en giet ...
Jeroen Meus - Gebakken uier met Blackwellsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-uier-met-blackwellsaus
... en ... - 0. Schil de aardappelen en kook ze gaar in water met wat zout. 1. Smelt een klont boter in een pan. 2. Pel en halveer de uien. Snijd ze in halve ringen. Bak de uien bruin in de boter. 3. Giet de fond en een scheutje porto bij de uien. Meng er de pickles d ...