Resultaten voor toast jacobsvrucht

Aardappeltorentje met carpaccio van sint-jacobsvrucht, gepocheerd kwartelei en langoustines | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltorentje-met-carpaccio-van-sint-jacobsvrucht-gepocheerd-kwartelei

... Aardappeltorentje met carpaccio van sint-jacobsvrucht, gepocheerd kwartelei en langoustines - Snijd de aardappel in fijne blokjes en kook ze beetgaar. Snijd de sint-jakobsvrucht flinterdun in carpaccio. Pocheer het kwarteleitje. Ontvel en ontpit de tomaat en plet deze ...

Carpaccio van Sint Jacobsvrucht

https://www.prinsessenboontjes.be/post/carpaccio-van-sint-jacobsvrucht

... Carpaccio van Sint jacobsvrucht Wie héél snel héél lekker wil genieten, kan dit hapje of voorgerechtje maken. Super fris en met een vleugje truffelolie is het een echte traktatie.Ingrediënten:Bereidingswijze: Laat de Sint Jacobsvruchten ontdooien in een kommetje ...

Millefeuille van sint-jacobsvrucht | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/millefeuille-van-sint-jacobsvrucht

... Millefeuille van sint-jacobsvrucht - Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit. Snij ‘m in vier en vervolgens bandjes van +/- 1 cm langs elke kant. Haal het middelste stuk bladerdeeg uit het vel en leg ‘m op het bakpapier. Bestrijk met dorure en beplak ...

Recepten - Toast met runderfilet en pecorinokaas

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Toast_met_runderfilet_en_pecorinokaas

... eidingswijze toast het brood. Snijd de pecorinokaas in dunne plakken. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een pan. Bestrijk 1 toast met pesto en leg er de runderfilet, pecorinokaas en rucola bovenop. Werk af met de pijnboompitten en enkele druppeltjes olijfolie. Ser ...

Soepje van selder met tartaar van Sint-Jacobsvrucht en oesters | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-van-selder-met-tartaar-van-sint-jacobsvrucht-en-oesters

... oter in een pan. Bestrooi de oesters met bloem.  Bak in de pan. Leg wat spinazie, vers gesneden selder in een kommetje. Maak een toastje van het brood en de tartaar. Plaats in de kom. Werk af met pijpajuin, zure room en takje dille. Eindig met de oester. Serveer de soep erbij.  Ingrediënten 4 sneetjes toastbrood 6 oesters 4 el bloem 150 g zure room 1 bot lente-ui 1 bot dille 1 handvol spinazie voor de tartaar 4 Sint-Jakobsvruchten 1 el lijnzaadolie 1 sjalot 2 cm gember 1 chilipeper voor de soep 1 selder (wit) 1 l kippenbouillon peper en zout 150 ml room ...

Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spiesje-van-sint-jacobsvrucht-en-gamba-met-oesterzwam

... Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam - De zilte zoete smaak van zeevruchten combineert al langer dan vandaag geweldig met de intense smaak van ham. Geen wonder dat deze spiesjes van sint-jakobsvrucht, gamba’s, oesterzwammen en gedroogde ham steeds ...

Toast met een salade van rode vruchten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/toast-met-een-salade-van-rode-vruchten-en-ricotta

... en en de bessen in een ruime kom en meng ze met de suiker en het citroensap.Toast ondertussen de sneetjes zuurdesembrood.Smeer de toast rijkelijk in met ricotta en beleg met de aardbeien en de bessen.Garneer eventueel met wat munt of citroenmelisse. ...

Triple toast met mozzarella

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/507/triple-toast-met-mozzarella

... Triple toast met mozzarella - Een torentje toast voor een heerlijke lunch - Steek, met behulp van een serveerring, rondjes van ongeveer 6 cm Ø uit het toastbrood. Snij de mozzarellabolletjes in plakjes. Snij een vleestomaat in plakjes van 0,5 cm dik. Snij ...

Recepten - Toast met gerookte heilbot, selder en appel

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Toast_met_gerookte_heilbot_selder_en_appel

... nijd de heilbot in stukjes. Versnipper de ui. Doe alles in een kom en meng er de balsamicoazijn en de ol ...

Feestelijke toast champignon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/feestelijke-toast-champignon

... nstoelen en snij in gelijkmatige stukken. Ontvel de tomaten en snij in brunoise. Mix 1 teentje look met olijfolie. Snij een dikke toast en bestrijk met de look olie. Bruin de boter en bak de champignons samen met de gesnipperde sjalotten. Blus , als de champignons gebakken zijn, met kippenbouillon en citroensap. Bak de toast goudbruin in de helft boter en de helft olijfolie. Doe op ...