Resultaten voor tapenade pijnboompitten en gedroogde tomaten
Tapenade van gedroogde tomaten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/tapenade/tapenade-gedroogde-tomaten
... enmachine, voeg de andere ingrediënten toe en meng alles tot een grove puree. Voeg eventueel nog een scheutje olie toe. Doe de tapenade over in een schaaltje. Lekker met (warm) stokbrood, ciabatta of pain du monde. Extra benodigd Keukenmachine Het recept 'Tapenade van gedroogde tomaten' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tapenade-van-zongedroogde-tomaten-en-basilicum
... tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum - Een tapenade maken is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een blender of cutter. Je kan er alle kanten mee uit en het is perfect als hapje tijdens de feestdagen of in het weekend. Doe alle ingrediënten ...
Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tricolore-belgische-tapenade-mangohummus-olijven-en-tomatentapenade
... Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade - De talrijke voetbalavonden smeken om hapjes. Deze gele, rode en zwarte tapenades maak je snel en eenvoudig. En ze zijn lekker! Doe alles voor de zwarte tapenade in een mixer. Mix fijn. Doe alles ...
Tapenade van geroosterde paprika en peper - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/tapenade/tapenade-geroosterde-paprika-peper
... der na het roosteren alle velletjes en zaadlijsten. Hak de geroosterde ingrediënten zeer fijn en meng ze met de olie. Breng de tapenade op smaak met de koriander, de rode peper en wat peper en zout. Het recept 'Tapenade van geroosterde paprika en peper' is afkomstig uit het kookboek Pesto & tapenade (fun food serie) van Thea Spierings. © Caplan Books. ...
Tapenade met dille - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/tapenade/tapenade-dille
... alve de Manchego en de olijfolie, zeer fijn. Roer vervolgens de Manchego door het mengsel. Voeg tot slot de olijfolie toe, tot de tapenade de gewenste dikte heeft. Het recept 'Tapenade met dille' is afkomstig uit het kookboek Pesto & tapenade (fun food serie) van Thea Spierings. © Caplan Books. ...
Millefeuille van tarbot met mini-asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/millefeuille-van-tarbot-met-mini-asperges
... Millefeuille van tarbot met mini-asperges - Snij de asperges fijn. Leg de vis voor je, kruid ze en leg er wat van de rode tapenade op, daarna een schijfje tomaat. Leg er de fijngesneden asperges op, overstrooi met basilicum en opnieuw een stuk vis. Smeer de groene tapenade ...
Tapenade van zongedroogde tomaten en ricotta - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/tapenade/tapenade-zongedroogde-tomaten-ricotta
... tapenade van zongedroogde tomaten en ricotta 300 g tapenade 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 150 g ricotta 100 g zongedroogde tomaten 3 eetlepels kappertjes, afgespoeld ½ teentje ...
Zeebaars met tapenade en courgette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-tapenade-en-courgette
... Zeebaars met tapenade en courgette - Leg de vis voor je en smeer hem in met de groene en zwarte tapenade, leg hierop wat half zongedroogde tomaten. Snijd de courgette zeer fijn en leg die op de vis. Snijd de tomaat ook in fijne schijfjes en leg deze erop. Snijd de vis ...
Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bladerdeeghapje-met-gandaham-tomatentapenade-en-parmezaanse-kaas
... Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas - We zijn fan van bladerdeeg. Met slechts enkele ingrediënten erbij heb je al een lekker en eenvoudig hapje. Maak de tapenade. Mix de zongedroogde tomaten met de look, olijfolie en de pijnboompitten. ...
http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-lamskoteletten-groenten-krielaardappelen-met-pijnboompitten-en-koriander/
... dappel Toevoegen 4 eetlepels extra vergine olijflie Toevoegen een handvol pijnboompitten Toevoegen 4 eetlepels tapenade Toevoegen Bereidingswijze Spoel de aardappelen en droog ze af. Kook ze halfgaar in de schil en laat afkoelen. Bak ze nadien in de Solo. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan en doe ze bij de aardappelen. Hak de verse koriander fijn, doe bij de aardappelen en kruid met peper en grof zeezout. Houd warm. Maak de groenten schoon en snij ze in individuele porties. Bestrijk ze met olijfolie en grill ze op de barbecue.Grill tegelijkertijd gedurende enkele minuten de lamskoteletjes, die vooraf eventueel werden gemarineerd in olijf ...