Resultaten voor stoomkoker tupperware
Negerzoenen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/negerzoenen
... de 1 minuut op 70° C. Voor wie geen stoomoven heeft: Spuit het eiwit op een stukje bakpapier, en gaar ze enkele minuutjes in een stoomkoker, of in een kookpot waar je een bodempje water in laat koken, en een stoommandje met de eiwitten in opzet, een minuut of twee. Smelt de chocolade au bain marie tot 38° C. Snijd kleine rondjes uit het zanddeeg en bak zandkoekjes, ongeveer 20 minuten op 180° C. Schik het schuimpje op een koekje en giet er chocolade ...
De keuken van Johanna: Indische pasteitjes
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2013/05/indische-pasteitjes.html
... Indische pasteitjes Een paar weken geleden publiceerde ik een recept voor Empanada's. Kruidig gevuld en mooi verpakt in een deegje. Nu heb ik een andere variant op de agenda staan. Alleen, voor vandaag heb ik het wat gemakkelijker gemaakt. Na het snijden van de groenten ...
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/01/bruggeman-instant-gist-bruin-speciaal.html
... Bruggeman instant gist bruin, speciaal voor zoete degen en Fermipan super 2 in 1® De droge gist die in Nederland wordt verkocht is tegenwoordig altijd instant droge gist. Deze gist hoeft - in tegenstelling tot verse gist - niet eerst te worden opgelost in vloeistof, maar ...
Aan tafel met Tanja: Hamsteren
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/11/hamsteren.html
... Hamsteren Já, lekker hamsteren. Stel je eens voor dat de huisarts morgen constateert dat je de Mexicaanse griep hebt en er nog maar drie theezakjes, een half rolletje toiletpapier en een riekende oude sinaasappel in de fruitschaal op voorraad zijn. Altijd handig dus om ...
Uit de keuken van Levine: Duik in je kast!/Pantry Pantings
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/01/duik-in-je-kastpantry-pantings.html
... n kruidenkastje. "Gebruik je dat allemaal?". Ja dus en het wordt ook nog eens regelmatig aangevuld.Op de onderste plank staat een stoomkoker. Gebruik ik op dit moment niet zo heel veel, eigenlijk alleen maar omdat ie verstopt staat in een kastje. Stom eigenlijk, want niks lekkerder dan gestoomde aardappelen en gestoomde groenten!De voorraad bloem en meel staat in zakken in een kast onder de trap. Geen doen om daar een foto van te maken! Deze kast wordt namelijk ook gebruikt voor al mijn bakblikken, de boodschappentassen, dozen vol met kooktijdschriften, vazen, schoenenpoets, gereedschap en onze jassen hangen er ook nog eens in.In de lades en overige kastjes staat van alles, van allerlei soorten rijst, blikken tomaten, pesto, tot broodbeleg, allerlei soorten granen en vlokken, diverse soorten suiker, potten fond, kokosmelk, bouillonblokjes.....afijn je kan het zo gek niet bedenken of het staat er wel (hoewel?)!Eet smakelijk maar weer! Geplaatst door Levine op 20:16 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Algemeen ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/balletjes-met-selder-in-spaanse-tomato.html
... Foto Cathy Van de Moortele Verleden week mocht ik langs bij onze aardappelboer, om tomaten op te halen. Maar liefst 9.2 kg zat klaar in mijn koffer om verwerkt te worden tot tomato frito. De tomaten mogen gerust geblutst zijn en liefst zo rijp mogelijk. Slechte stukjes snij ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/balletjes-met-selder-in-spaanse-tomato.html
... Foto Cathy Van de Moortele Verleden week mocht ik langs bij onze aardappelboer, om tomaten op te halen. Maar liefst 9.2 kg zat klaar in mijn koffer om verwerkt te worden tot tomato frito. De tomaten mogen gerust geblutst zijn en liefst zo rijp mogelijk. Slechte stukjes snij ...
Uit de keuken van Levine: Uit de oude doos
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/10/uit-de-oude-doos.html
... Uit de oude doos Heel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had verlaten. Ik kookte al graag, maar wilde de fijne kneepjes leren zodat ik mijn gasten kon verrassen ...