Resultaten voor steak robespierre dagelijksekost
https://myfoodblog.nl/recipe/steak-tartare/
... steak tartare De steak tartare (of steak tartaar, 't mag allebei!) stond al zo lang op mijn 'to-do-lijstje'. Toch wilde ik het een keer maken als ik weer tijd had om naar de biologische slagerij te gaan. Het vlees is namelijk rauw en moet dus supervers zijn. Daarbij ...
Steak in de wok | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-in-de-wok
... steak in de wok - Snijd de steak in kleine stukken. Snijd de witloofstronken en de champignons in fijne repen. Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees erin, ook het witloof en als laatste de champignons, laat 2 minuten mooi bakken. Kruid met peper, zout, de wokkruiden ...
Steak met roquefort | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-met-roquefort
... steak met roquefort - Hoe je het perfecte steak bakt, lees je bij onze tips. Béarnaise, peperroom, archiduc of natuur, het zijn allemaal manieren om een steak te serveren. Ook met roquefortboter is dit superlekker. Zeker eens proberen! Hak de look en peterselie fijn! ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/hapje-steak-tartaar
... Hapje steak tartaar Deze Belgische klassieker op een lekker toastje kan heel veel mensen bekoren. Het hapt gezellig weg.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij 200 g steak / filet pur in blokjes of vraag het je slager. Zie tip.Meng 1 el mayonaise met1 kl mosterd, 1 kl W ...
Steak tartaar met frietjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/steak-tartaar
... steak tartaar met frietjes - Doe de gehakte steak in een kom. Hak de look, sjalot en peterselie fijn. Voeg alle andere ingrediënten toe. Pas als alle ingrediënten zijn toegevoegd, meng je alles zeer kort tot een homogene massa. Serveer met een blaadje sla, schijfjes ...
Gegrilde steak met champignonsaus en broccolipuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/gegrilde-steak-met-champignonsaus-en-broccolipuree
... Gegrilde steak met champignonsaus en broccolipuree - Snij de broccoli in roosjes en de champignons in kwartjes. Kook de aardappelen 20 minuten in licht gezouten water. Kook de roosjes broccoli 10 minuten in licht gezouten water. Bak de fijngesnipperde ui en de cham ...
Steak met saké, prinsessenboontjes en algen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/steak-met-sake-prinsessenboontjes-en-algen
... steak met saké, prinsessenboontjes en algen - Leg de steak in een kom met een bodem saké en laat intrekken. Kuis de boontjes en laat ze +/- 3 minuten koken in een grote pot water. Meng 4 kopjes water met 2 kopjes rijst en breng aan de kook. Strooi een laagje sesamzaadjes ...
Steak champignon of archiduc | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-champignon
... cheutje whisky en wat verse peterselie smaakt het nog beter! Kruid het vlees en doe wat boter in de pan en laat bruinen. Bak de steaks in de goudbruine margarine. Snijd de champignons in schijfjes en bak ze in dezelfde pan. Blus met de whisky. Roer het bruine aanbaksel voorzichtig los. Voeg het water met de bouillon erbij en roer goed. Voeg er de room aan toe en laa ...
Jeroen Meus - Steak met wilde boschampignonsaus, aardappelwedges en waterkers - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-met-wilde-boschampignonsaus-aardappelwedges-en-waterkers
... vol heerlijke herfstsmaken. Als fond voor de saus gebruik je het vocht waarin je het gedroogd eekhoorntjesbrood weekt. - Haal de steak uit de koelkast en laat hem op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Was de aardappelen en snijd ze in partjes zonder ze te schillen. Rits de blaadjes van de rozemarijn en hak ze wat fijner. Kruid de aardappelen met de rozemarijn, peper, zout, kippenkruiden en paprikapoeder. Giet ...
Jeroen Meus - Steak tartaar met frietjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-tartaar-met-frietjes-0
... steak tartaar met frietjes - De legende van de tartaren brengt ons naadloos bij deze topklassieker uit de Belgische keuken. Verse steak tartaar met zelfgemaakte frietjes en een frisse salade. - Verwarm de friteuse voor op 145°C.Schil de aardappelen, snij ze tot ...