Resultaten voor thermomix kaaskroketten
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten
... kaaskroketten - Warm 1 liter melk op samen met 1 dl room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Breng aan de kook. Bedek een ovenschaal met plastiekfolie. Doe 6 eitjes in een kom en klop lichtjes los. Smelt 200 gram boter en voeg de bloem toe aan de gesmolten boter. Roer ...
Kaaskroketten van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten-van-sofie-dumont
... Bereiding Warm 1 liter melk op samen met 1 dl room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Breng aan de kook. Bedek een ovenschaal met plastiekfolie. Doe 6 eitjes in een kom en klop lichtjes los. Smelt 200 gram boter en voeg de bloem toe aan de gesmolten boter. Roer tot ...
Kaaskroketten van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten-van-sofie-dumont
... Bereiding Warm 1 liter melk op samen met 1 dl room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Breng aan de kook. Bedek een ovenschaal met plastiekfolie. Doe 6 eitjes in een kom en klop lichtjes los. Smelt 200 gram boter en voeg de bloem toe aan de gesmolten boter. Roer tot ...
Kaaskroketten met Brugge oud en zuurdesembrood
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaaskroketten-met-brugge-oud-en-zuurdesembrood
... kaaskroketten met Brugge Oud en zuurdesembrood - Deze kaaskroketten van Brugge Oud zijn extra krokant dankzij een jasje van zuurdesembrood - Doe het oud zuurdesembrood in een blender en hak tot fijne kruimels. Leg opzij.Laat de gelatine weken in een kommetje met koud w ...
Kaaskroketten | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaaskroketten
... kaaskroketten - Smelt de boter in een pot en voeg de bloem toe. Laat even aanbakken tot een roux. Giet er de melk op en blijf roeren zodat je geen klonters krijgt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Zet de saus op een laag pitje, ze mag niet meer koken. Voeg de groe ...
Griekse kaaskroketten en salade | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/griekse-kaaskroketten-en-salade
... Griekse kaaskroketten en salade - Was de coeur de boeuf tomaten. Snij in schijfjes. Leg op een schotel. Pel en snij een rode ui in fijne schijfjes.. Was de komkommer. Schil en snij in blokjes. Snij de kerstomaatjes in twee. Ontpit de zwarte olijven. Snij de rode jalapeno ...
Jeroen Meus - Champignon-kaaskroketten met witloofsalade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/champignon-kaaskroketten-met-witloofsalade
... Champignon-kaaskroketten met witloofsalade - Smeuïge kaas met een krokant korstje, dat is wat een klassieke kaaskroket zo onweerstaanbaar maakt. Deze versie met stukjes champignon zijn mogelijks nóg lekkerder als we Jeroen mogen geloven. Maak ineens een flinke portie ...
Gazpacho van komkommer, erwtjes en sla
https://www.prinsessenboontjes.be/post/gazpacho-van-komkommer-erwtjes-en-sla
... Gazpacho van komkommer, erwtjes en sla Een lekker fris soepje dat zo op tafel staat. Perfect als gezond tussendoortje op een warme dag.Ingrediënten:Bereidingswijze:Verwijder de zaadlijsten uit 1 komkommer en snij in grove stukken. Blancheer 200 g erwtjes 1 minuut en laat ...
Jeroen Meus - Kaaskroketten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaaskroketten
... kaaskroketten - Een goede kaaskroket moet krokant zijn aan de buitenkant en een smeuïg hart hebben met voldoende kaassmaak. Bovendien mag ze niet barsten tijdens het bakken. Het vergt een beetje aandacht tijdens de bereiding, maar moeilijk kan je dit recept niet noemen. ...
Kalfsrug, rode biet, mosterd, dille | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kalfsrug-rode-biet-mosterd-dille
... Kalfsrug, rode biet, mosterd, dille - Spekpoeder: Snijd al het spek (100 gr gerookt en 100 gr gezouten) in fijne plakjes en laat ze in de pan goed uitbakken. Droog in de oven op 40°C gedurende 60 minuten. Meng met getoast panko-brood en steranijspoeder. Vinaigrette: Meng ...