Resultaten voor st jacob en bloedworst peperkoek

Spiesje van bloedworst met appel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spiesje-van-bloedworst-met-appel

... Spiesje van bloedworst met appel - Je gasten verrassen met een origineel spiesje van de barbecue? Dan moet je zeker deze minisaté met bloedworst, appel en spek eens proberen.  Om duimen en vingers bij af te likken. Snijd de bloedworst in schijfjes. Dip de schijfjes ...

Bloedworst met gebakken appeltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bloedworst-met-gebakken-appeltjes

... bloedworst met gebakken appeltjes - bloedworst met gebakken appelen is een klassieke combinatie. En terecht! Deze twee vormen het perfecte duo. - Schil de appelen verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Bak ze in boter met een scheutje ...

Wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Toast met Fagotin Traditie en peperkoek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/wat-doen-met-de-peperkoek-van-sinterklaas-toast-met-fagotin-traditie-en-peperkoek

... Wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Toast met Fagotin Traditie en peperkoek - Wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Combineer hem met een schijfje Fagotin op een toastje. Snij de kaas in schijfjes. Snijd de sneetjes peperkoek in rechthoekjes. Leg de ...

Bloedworst met appelmoes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloedworst-met-appelmoes

... bloedworst met appelmoes - Schil de appelen en snijd ze in fijne stukjes. Laat de appeltjes zachtjes garen onder deksel. Kruid ze op het laatst met het kaneelmolentje. Bak de bloedworst zachtjes aan in licht schuimende boter zodat hij niet breekt. Ingrediënten 8 ...

Bloedworst met spek en tomatenchutney

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bloedworst-met-krokant-spek-tomatenchutney

... bloedworst met krokant spek, tomatenchutney - Deze bloedworst met krokant spek en tomatenchutney is ideaal als aperitiefhapje. - Maak eerst de tomatenchutney. Snijd de tomaten in stukken verwijder de pitjes uit de peper en snijd fijn snijd de rode ui fijn.Doe alle ...

Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-hopscheut-scheermes-en-bloedworst

... Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst - Kook de quinoa gaar. Hak de dragon fijn. Verwijder het vlees van de scheermesjes en versnij dit fijn. Bak ze aan in een weinig boter. Voeg de quinoa en gehakte dragon toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Vul het ...

Tiramisu met peperkoek en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tiramisu-met-peperkoek-en-sinaasappel

... met peperkoek en sinaasappel - Splits de eieren. Klop de 3 eierdooiers met suiker wit en schep er de mascarpone bij. De eiwitten stijf kloppen en ook aan het mascarponemengsel toevoegen. Week de peperkoek in het mengsel van sinaasappelsap en rosé en mix dit fijn tot crà ...

Op de groei: peperkoeklolly's | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/op-de-groei-peperkoeklollys

... Op de groei: peperkoeklolly's - Neem de peperkoek. Snijd hem in tweeën en steek de stukken op een stokje.  Smeer de kaas op de peperkoek (ook aan de zijkanten). Strooi ijsspikkels op de kaas. Ingrediënten 1 plak peperkoek 50 g roomkaas ijsspikkels ...

Venusschelpen met peperkoek en rozemarijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venusschelpen-met-peperkoek-en-rozemarijn

... (ook de halve sjalot van daarnet), snijd de peperkoek in blokjes, voeg er de rozemarijn en de olijfolie aan toe en vorm tot een pasta in de blender. Verwijder de bovenkant van de schelpen en leg ze in een ovenschaaltje. Besprenkel ze met de peperkoekpasta en plaats ze gedurende ongeveer 5 minuten onder de grill tot ze mooi bruin zijn. Ingrediënten 1 peperkoek 500 gr venusschelpen 1 takje rozemarijn olijfolie 1½ sjalot ...

Broodpudding met peperkoek | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/broodpudding-met-peperkoek

... Broodpudding met peperkoek - Snijd het brood en de peperkoek in stukjes.  Doe er de rozijnen bij, de eieren en de bloem. Laat de melk koken met de suiker en een snuifje zout. Giet de melk op het brood en de peperkoek Plet alles fijn met een vork of stamper. Voeg ...