Resultaten voor jeroen meus risotto met kip
Jeroen Meus - Risotto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto
... risotto - Het maken van risotto is een typisch Italiaanse manier om rijst te garen. Na het in olijfolie aanstoven van ui en look en het garen van de risotto in bouillon, kan je gestoofde groenten en/of vlees (bv. chorizo, spekjes) toevoegen. In het filmpje zie je alleen ...
Jeroen Meus - Risotto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-1
... risotto - Over risotto koken doen de wildste verhalen de ronde. Met dit stappenplan én een snuifje geduld lukt het je in één keer. - 0. Versnipper de ui en plet de verse look tot pulp. Verhit een scheut olijfolie in een kookpot op een matig vuur. Stoof hierin ...
Jeroen Meus - Risotto met spruitjes en spek - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-spruitjes-en-spek
... risotto met spruitjes en spek - Deze winterse risotto met spek, spruiten en veel kaas is puur comfortfood. Gebruik altijd 1 lepel rijst op 2 lepels bouillon en roer de rijst niet om nadat je er de bouillon hebt bij gedaan. Als je de risotto op een zacht vuur laat garen, ...
Jeroen Meus - Risotto met rode ui, prei en Belgische geitenkaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-rode-ui-prei-en-belgische-geitenkaas
... risotto met rode ui, prei en Belgische geitenkaas - risotto komt uit het noorden van Italië waar ze het afwerken met een flinke klont boter. jeroen maakt een vegetarische versie met prei en rode ui. - De risotto Verwarm de groentebouillon. Een recept om zelf een ketel ...
Jeroen Meus - Schelvis met bulgur risotto, erwtjes en saffraan - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schelvis-met-bulgur-risotto-erwtjes-en-saffraan
... Schelvis met bulgur risotto, erwtjes en saffraan - In plaats van rijst gebruiken we bulgur of gebroken tarwe voor de risotto. Heerlijk met versgedopte erwtjes en een mooi stuk schelvis uit de oven. Het is een heel puur gerecht waarin je alle frisse smaken proeft. ...
Jeroen Meus - Risotto met gamba's en courgette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-gambas-en-courgette
... risotto met gamba's en courgette - Deze risotto met gamba's en courgette is simpelweg hemels, en bovendien supermakkelijk om te maken. Gewoon eens proberen dus! - Leg 4 gamba’s apart (met de kop er nog aan). Kuis de andere gamba’s door de kop, het ...
Jeroen Meus - Risotto met asperges, tomaat en krab - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-asperges-tomaat-en-krab
... risotto met asperges, tomaat en krab - Een snelle hap met alleen maar top ingrediënten: zalig smeuïge risotto met tomatenblokjes, onze Belgische trots en krabvlees. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. - Schil de asperges, doe ze in een pot koud gezouten ...
Jeroen Meus - Risotto met rapen, oesterzwammen en groene kool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-rapen-oesterzwammen-en-groene-kool
... risotto met rapen, oesterzwammen en groene kool - Met risotto kun je echt alle kanten op. Probeer een keer deze vegetarische versie met heerlijke herfstgroenten. Een hartverwarmende maaltijd voor een gezellige herfstavond. - Haal de bladeren van de groene kool en verwijder ...
Jeroen Meus - Orzo-risotto met salsiccia, kerstomaten, courgette en feta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/orzo-risotto-met-salsiccia-kerstomaten-courgette-en-feta
... Orzo-risotto met salsiccia, kerstomaten, courgette en feta - Een orzo-risotto verschilt niet zoveel van een gewone risottobereiding, enkel het hoofdingrediënt is wezenlijk anders: Griekse pasta (Orzo) in plaats van (risotto)rijst. Dit topgerecht behoudt wel de ...
Jeroen Meus - Risotto van vergeten groenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-van-vergeten-groenten
... risotto van vergeten groenten - jeroen combineert een klassiek Italiaans risottorecept met enkele originele smaakmakers van bij ons. Het vinden van de ‘vergeten groenten’ mag dan wel wat extra culinair speurwerk vragen, het maakt het ontdekken van een nieuwe ...