Resultaten voor sous vide varkensvlees

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

... ist, zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ik mijn varkenshaasje sous-vide gegaard: je kan het ook kort aanbakken in de pan en dan nog zo'n 10 min in een oven van 180°C laten verder garen. Waarom ik dan kies voor sous-vide? Dan is mijn varkenshaasje mooi egaal op de juiste kerntemperatuur gegaard en kan ik het warm houden tot ik klaar ben om het kort af te bakken en ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

... ist, zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ik mijn varkenshaasje sous-vide gegaard: je kan het ook kort aanbakken in de pan en dan nog zo'n 10 min in een oven van 180°C laten verder garen. Waarom ik dan kies voor sous-vide? Dan is mijn varkenshaasje mooi egaal op de juiste kerntemperatuur gegaard en kan ik het warm houden tot ik klaar ben om het kort af te bakken en ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html

... ben we nodig:140 gr gepelde looktenen (4 bollen ongeveer)40 gr extra virgin olijfoliesnuifje zout Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 88°C en 4u gaartijd.Doe de tenen look met de olie en het zout in een geschikt zakje en trek het vacuüm.Dompel het zakje onder van zodra het toestel aangeeft dat de gewenste temperatuur bereikt is.Na de gaartijd, haal je het zakje uit het water.Knip het zakje open en bewaar de look in de olie in een goed gesloten bokaaltje in de koelkast.TIP:Voeg wat kruiden toe aan het zakje: thijm, rozemarijn, chilipepertjes, .. ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html

... ben we nodig:140 gr gepelde looktenen (4 bollen ongeveer)40 gr extra virgin olijfoliesnuifje zout Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 88°C en 4u gaartijd.Doe de tenen look met de olie en het zout in een geschikt zakje en trek het vacuüm.Dompel het zakje onder van zodra het toestel aangeeft dat de gewenste temperatuur bereikt is.Na de gaartijd, haal je het zakje uit het water.Knip het zakje open en bewaar de look in de olie in een goed gesloten bokaaltje in de koelkast.TIP:Voeg wat kruiden toe aan het zakje: thijm, rozemarijn, chilipepertjes, .. ...

Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/huisbereide-vide-met-seitan-champignonsaus-lentegroenten-en-rozemarijnaardappelen

... Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen - Rozemarijnaardappelen: Kook de aardappelen tien minuten in gezouten water. Doe in een met olie ingewreven schaal. Snij de onderkant van de look, kneus de teentjes met schil. Versnipper ...

Rijst met varkensvlees, chorizo en spinazie | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/rijst-met-varkensvlees-chorizo-en-spinazie

... Rijst met varkensvlees, chorizo en spinazie - Kleur in een pan de chorizo kort aan en haal het uit de pan.  Voeg dan de ui, paprika en look toe en laat alles 10 minuten bakken al roerend op een zacht vuurtje. Voeg de rijst toe en meng alles door elkaar. Zet alles ...

Gegrilde spiesjes van kip of varkensvlees (satay gai / moo) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-spiesjes-van-kip-varkensvlees-satay-gai-moo

... Gegrilde spiesjes van kip of varkensvlees (satay gai / moo) - Laat de stokjes minstens een uur weken in water, zodat ze niet verbranden tijdens het grillen. Snijd de kip of het varkensvlees in fijne repen. Stamp in de vijzel korianderzaad, komijn, look, sjalot, gember ...

Stoofpotje van sperziebonen met varkensvlees - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/stoofpotje-van-sperziebonen-varkensvlees

... Stoofpotje van sperziebonen met varkensvlees 2 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 25 g boter 1 ui, gesnipperd 200 g varkensvlees, in blokjes 500 g sperziebonen, gehalveerd ...