Resultaten voor sos piet sint jacobsschelp
Gevulde sint-jacobsschelp | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gevulde-sint-jacobsschelp
... Gevulde sint-jacobsschelp - Maak een bechamel met de Belolive Bakken en Braden, de bloem, de melk en de visbouillon. Voeg er 4 eetlepels gemalen kaas aan toe en het sap van een halve citroen. Was en snij de champignons en bak ze bruin in Belolive Bakken en Braden. ...
Carpaccio van Sint Jacobsvrucht
https://www.prinsessenboontjes.be/post/carpaccio-van-sint-jacobsvrucht
... Carpaccio van sint Jacobsvrucht Wie héél snel héél lekker wil genieten, kan dit hapje of voorgerechtje maken. Super fris en met een vleugje truffelolie is het een echte traktatie.Ingrediënten:Bereidingswijze: Laat de sint Jacobsvruchten ontdooien in een kommetje ...
Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette
... Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Een carpaccio van sint-jacobsnootjes met een Aziatische dressing en een frisse salsa. - Neem een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak ...
Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette
... Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Een carpaccio van sint-jacobsnootjes met een Aziatische dressing en een frisse salsa. - Neem een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak ...
Gebakken sint-jakobsvruchten | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebakken-sint-jakobsvruchten
... Gebakken sint-jakobsvruchten - Snij look en ui fijn. Zet het vuur hoog. Doe olie in de pan. Kruid de vruchten met peper en zout en bak ze zeer heet gedurende 3 minuten aan elke kant. Haal de vruchten eruit, doe een beetje nieuwe olie in de pan en bak de ui en de look ...
Gegratineerde sint-jakobsschelp | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gegratineerde-sint-jakobsschelp
... Gegratineerde sint-jakobsschelp - Start met het maken van een roux: boter smelten, bloem bijvoegen, van het vuur nemen en koude melk erop gieten. Voeg een eetlepel groentebouillon toe, kruid met peper,zout en curry en doe er het sap van de citroen bij. Voeg dan het ...
Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten
... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Maak een roux met de boter en bloem. Giet de wijn, water en room erbij en roer de eetlepel visfumet eronder. Goed doorroeren en laten opkoken. Voeg de smaken toe: peper, zout en kerriepoeder en zet langs de kant. Bak ...
Sint-jakobsvruchten met witloof
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witloof
... Sint-jakobsvruchten met witloof - Geef je witloof extraveel smaak met balsamicoazijn en truffelolie. Serveer met sint-jakobsnoten voor een heerlijk winters voorgerecht. - Maak het witloof schoon en snijd het in grove stukken.Bak ze in een pan met boter en kruid met ...
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-met-truffelolie
... Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie - Was de veldsla en dep ze droog. Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Schik eerst een blaadje veldsla en daarop een plakje sint-jakobsvrucht. Herhaal dit een aantal keer. Ga dakpansgewijs verder. Besprenkel ...
Sint-Jacobsvruchten | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sint-jacobsvruchten
... Sint-Jacobsvruchten - Meng de sla met de balsamicoazijn en olijfolie. Bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten bruin in olijfolie met een klontje boter. Serveer de sla met de sint-jakobsvruchten en werk af met pijnboompitten en kervel. Ingrediënten 4 el pijnboompitten ...