Resultaten voor sos piet lamsbout met portosaus
Lamsbout met Queen blend Fannings | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamsbout-met-queen-blend-fannings
... lamsbout met Queen blend Fannings - Verwarm de oven voor op 220 °C. Kruid de lamsbout met peper en zout en smeer hem gul in met de Fannings-thee. Braad de lamsbout aan in gesmolten boter. Zet de lamsbout ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Overgiet met ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsbout
... lamsbout - Kruid de lamsbout langs beide kanten goed met peper en zout. Maak langs beide kanten 3 kleine villetjes met een mes en steek er overal een teentje look in en ook wat rozemarijntakjes. Let op dat de rozemarijn er niet uitsteekt want anders verbrandt die ...
Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus
... Lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi ...
Kalkoen in portosaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalkoen-in-portosaus
... Kalkoen in portosaus - Start met het bakken van het vlees. Neem de braadpan en verhit een klontje boter. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Bak de lapjes aan beide kanten mooi bruin gedurende 4 minuten. Zorg ervoor dat je geen aangebrande boter krijgt! Neem ...
Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/papillot-van-lamsbout-met-ui-en-spekreepjes
... Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Verhit de helft van de olie in een pan, stoof de spekreepjes enkele minuten aan op een zacht vuurtje, voeg de fijngesnipperde uien toe en laat enkele minuten goudbruin kleuren op een matig vuur. Verhit ondertussen ...
Lamsbout met pistachenootjes en abrikozen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsbout/lamsbout-pistachenootjes-abrikozen
... lamsbout met pistachenootjes en abrikozen 6 personen 0 min voorbereiden 1:30 uur bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesIndiaas bevat per portie465 kcal 34 g eiwit 33 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 3 eetlepels olie 1 sjalotje, ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/portosaus
... portosaus Een lekkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:Je start altijd best met een pan waarin je vlees ...
Lamsbout op grootmoeders wijze
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lamsbout-op-grootmoeders-wijze
... lamsbout op grootmoeders wijze - Voor lamsbout op grootmoeders wijze heb je wat geduld nodig, maar het sappige vlees is het wachten meer dan waard. Kies voor lamsvlees met het Pastorale-keurmerk. Je vindt hier de verkooppunten in Vlaanderen. - Verwarm de oven ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/lamskroontje-met-portosaus
... Lamskroontje met portosaus Een echt feestgerechtje is dit. (Heel) af en toe mag het wel eens iets extra zijn toch? Dit heerlijk mals lamsvlees met een lekker sausje; Dat is echt genieten. 💛Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Zet het vlees zeker ...
Tabouleh met koude lamsbout, courgette en munt - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/tabouleh/tabouleh-koude-lamsbout-courgette-munt
... Tabouleh met koude lamsbout, courgette en munt 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 200 g couscous 400 g lamsbout 1 theelepel gemalen komijn 3 eetlepels olijfolie 1 ...