Resultaten voor sos piet hyusentruyt haantje in wijnsaus
Lotte met witte wijnsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lotte-met-witte-wijnsaus
... Lotte met witte wijnsaus - Smelt de boter in een antikleefpan op een middelmatig vuur. Kruid de vis langs beide kanten met peper en zout. Bebloem de vis. Leg de filets in de pan (zodat de pan vol ligt). Bak ze een 4-tal minuten aan elke kant. Haal de lotte uit de ...
Kabeljauw in witte wijnsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kabeljauw-in-witte-wijnsaus
... Kabeljauw in witte wijnsaus - Verwarm het water, doe er de groentebouillon bij en giet er ook de witte wijn bij. Voeg een sjalotje toe, samen met tijm en laurier en laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat terug tot de helft inkoken. Kruid met peper en ...
Coq au vin blanc met citroenpuree | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/coq-au-vin-blanc-met-citroenpuree
... Coq au vin blanc met citroenpuree - Brand de pluimpjes van de haantjes af met een bunsenbrander. Kruid de haantjes met peper en zout. Doe wat dragon in het haantje en kruid ook de binnenkant met peper en zout. Smelt boter in een braadpot, en kleur de haan aan. Snij ...
Kabeljauw met look en rode wijnsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-look-en-rode-wijnsaus
... Kabeljauw met look en rode wijnsaus - Leg de knoflookbollen met schil in een kleine ovenschotel en giet er wijn bij. Voeg daarna tijm en rozemarijn toe en zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden. Bak de kabeljauw in een light boter. Haal de look uit de oven. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/129/haantje-met-riesling-wijn
... haantje met riesling-wijn - Een receptje om indruk mee te maken tijdens de feestdagen - Snij de haantjes (of braadkippen) in stukken. Snij de selder in boogjes. Schil de wortelen en snij ze in staafjes. Snipper de sjalotten fijn. Snij de paddenstoelen in plakjes. ...
Reerug in rode wijnsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/reerug-in-rode-wijnsaus
... Reerug in rode wijnsaus - Smelt wat boter in een hete kleefpan. Kruid het vlees met peper en zout. Leg het vlees in de pan met het been naar boven en bak het vlees 5 min langs elke kant. Voeg af en toe een koud klontje boter toe, zodat de boter niet verbrand. Haal ...
Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus
... Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus - Schil en kook de aardappelen. Snijd de spinazie, de champignons en 1 sjalot fijn. Stoof de groenten aan in olijfolie. Maak puree van de aardappelen, doe die in een spuitzak en spuit pommes duchesse. Plaats de pommes duchesse ...
Entrecote met ui-wijnsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/entrecote/entrecote-ui-wijnsaus
... Entrecote met ui-wijnsaus 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie425 kcal 31 g eiwit 27 g vet 5 g koolhydraten Ingrediënten 3 eetlepels boter 1 kleine ui, in dunne ringen ...
Recept voor haantje met trappist | njam!
http://www.njam.tv/recepten/haantje-met-trappist
... Bereiden: Bak de kipdelen en sjalot aan in de boter. Bevochtig met de trappist en bouillon. Laat opkoken. Verlaag het vuur. Voeg de champignons, spek en dragon toe. Laat afgedekt ca. 30 min. stoven op een zacht vuur. Ingrediënten voor 4 personen 2 haantjes ...
Kip in rode wijnsaus en fijne frietjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/kip-in-rode-wijnsaus-en-fijne-frietjes
... Kip in rode wijnsaus en fijne frietjes By: Jeroen Meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 60 - 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: grof gesneden ui : 1 rode wijn : 1 fles in stukken gehakte karkas van de kip : 1 grof zout en peper olijfolie grof gesneden ...