Resultaten voor recept fazant door pascale naessens

Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras

... fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een stokje. ...

Fazant opbakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fazant-opbakken

... fazant opbakken - Neem een braadpan of braadpot, smelt een weinig boter en schroei de fazant eerst dicht langs de velkant gedurende 5 à 6 minuten. Draai om en laat ook de andere kant mooi bruin bakken gedurende 4 à 5 minuten. Als je er witloof bij wil moet je dit nu ...

Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-op-zijn-brabants-met-fijne-frietjes

... fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes - Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop dat de boter mooi schuimend blijft (niet laten verbranden). Schik het witloof langs de fazant en kruid ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-spek-look-oesterzwammen-en-champignons

... fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons - fazant lijkt op kip, maar is toch iets specialer. Met dit stukje wild kun je al eens uitpakken tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en andere feestdagen. Serveer het met spek en boschampignons en je hebt een topgerecht! Bak ...

Fazant op klassieke wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/fazant-op-klassieke-wijze

... fazant op klassieke wijze - Kruid de binnen- en buitenkant van de fazant. Ook de binnenkant want daar moet ook smaak uit komen: als je alleen de buitenkant kruidt, zal alles te flauw smaken. Ik doe ook een soeplepel Fama mee in de fazant zodat hij wat smeuïger wordt. ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 ...

Fazant met paddenstoelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/fazant/fazant-paddenstoelen

... fazant met de groenten op een warme schaal en gooi de rozemarijn, laurier en knoflook weg. Extra benodigd Keukengaren KookboekHet recept 'Fazant met paddenstoelen' is afkomstig uit het kookboek... De Zilveren Lepeldiverse auteursDé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in... lees verder© Unieboek - Van Dishoeck. ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...