Resultaten voor solo creme fine kan dat opgeklopt worden

“Tarte au fine” met pruimen en crumble | VTM Koken

https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/tarte-au-fine-met-pruimen-en-crumble

... “Tarte au fine” met pruimen en crumble - Verwarm de oven voor op 180°C. Rol je bladerdeeg dun uit op een met bloem bestrooid werkoppervlak. Steek er zes rondjes uit met een diameter van 10 cm en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk rondje ...

Ile flottante | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ile-flottante

... Ile flottante - Klop de eiwitten krachtig met de suiker op tot een superstevig geheel. Werk altijd in een propere kom als je eiwitten klopt. Door vettigheid in je kom krijgt je het eiwit nooit luchtig opgeklopt. Door het kloppen smelt de suiker in het eiwit en zet ...

Recept voor Crème brulée met gekonfijte tomaat en een basilicumsausje | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/creme-brulee-met-gekonfijte-tomaat-en-een-basilicumsausje/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 60 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 dl melk Toevoegen 3 dl solo Delifine Toevoegen 1 dl water Toevoegen 100 g suiker Toevoegen ...

Fantasie van Doyennépeer met creme van mascarpone en crumble van amandelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fantasie-van-doyennepeer-met-creme-van-mascarpone-en-crumble-van

... Fantasie van Doyennépeer met creme van mascarpone en crumble van amandelen - Doyennépeer: Schil de peren en snijd ze in fijne blokjes, bijkruiden met kaneel en kardemom.Schraap de zeste van de appelsien en voeg bij de peren samen met het sap van een halve appelsien. ...

Recept voor Zalm in zachte citrusmarinade, crème van aardappel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zalm-in-zachte-citrusmarinade-creme-van-aardappel/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 300 g Corne de Gatte aardappelen Toevoegen 1 takje tijm Toevoegen 500 ml halfvolle melk Toevoegen ...

Recept voor Lekker kerstmenu - Nagerecht: Crème Caramel glacé met in vanille gebakken pruimen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-kerstmenu-nagerecht-creme-caramel-glace-met-in-vanille-gebakken-pruimen/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Karamelijs Toevoegen Witte suiker Toevoegen 1 eetlepel solo Vloeibaar Toevoegen 2 pruimen ...

Recept voor Mangopudding | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/mangopudding/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 1 dl melk Toevoegen kant en klare karamelsaus Toevoegen 4 eieren Toevoegen 2 dl solo Delifine ...

Horentjes met patisseriecrème | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/horentjes-met-patisseriecreme

... Horentjes met patisseriecrème - Haal het bladerdeeg uit de koelkast en versnijd in lange repen van 2 à 3 cm. Neem een hoorntjesvorm en draai het deeg er losjes rond, beginnend van het puntje. Laat 2 à 3 cm van de bovenkant vrij. Smeer het opgeklopt eigeel over het ...

Recept voor Klassieke zeetong ‘à la meunière’ | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/Klassieke-zeetong-a-la-meuniere/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 tongen Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 2 el olijfolie Toevoegen 2 stevige klonten solo ...

Recept voor Crème brûlée met kokosmelk | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/creme-brulee/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 95 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 75 g griessuiker Toevoegen 150 g solo Delifine Toevoegen 250 g kokosmelk Toevoegen 50 g griessuiker ...