Resultaten voor soezen aveve
Soezen met ijs | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soezen-met-ijs
... ervoor dat het deeg redelijk vloeibaar (‘lopend’) blijft. Doe het deeg in een spuitzak en spuit het lauw op bakpapier. Zet de soezen gedurende 20 à 30 minuten in een oven van 180°C (afhankelijk van de grootte van de soezen). Schakel vervolgens de oven uit, zet de deur op een kier en laat de soezen nog 10 minuten afkoelen. Snijd de soezen open, doe er een bolletje vanille-ijs in en giet er gesmolten chocolade overheen. Ingrediënten 100 gr boter 230 gr eieren 180 gr bloem 2 dl water vanilleijs gesmolten ...
Soezen met ijs | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/soezen-met-ijs
... ed naar het deeg, het moet half lopend blijven. Doe het deeg in een spuitzak en spuit lauw op een bakpapier: in een bolletje voor soezen, in lange staafjes voor eclairs. Zet de soezen voor 20 minuten in een oven van 180 en daarna nog eens 10 minuten op 160 graden. Snij soezen open en doe er een bolletje vanille-ijs in. Giet er gesmolten chocolade over. Ingrediënten 2 dl water 5 eieren 100 gr zelfrijzende bloem 100 gr boter gesmolten chocolade vani ...
Soezen met mandarijnen of frambozen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/soezen-mandarijnen-frambozen
... met twee dessertlepels of met een spuitzak hoopjes ter grootte van een mandarijn op een met bloem bestoven bakplaat aan en bak de soezen meteen in 25-35 minuten goudgeel in de op 180-200 °C voorverwarmde oven. Knip de nog warme soezen met een schaar horizontaal door. Is er een nog vochtig laagje deeg zichtbaar, verwijder dit dan. Vul de soezen afgekoeld. Klop de slagroom met slagroomversteviger en vanillesuiker stijf. Vul de soezen met de room en voeg de uitgelekte mandarijnen of frambozen toe. Het recept 'Soezen met mandarijnen of frambozen' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life. ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/eclairs
... sen de eieren en voeg ze één per één langzaam toe aan het mengsel. Roer alles goed door. Doe er een snuifje zout bij. Doe het soezenmengsel in een spuitzak. Meng een ei met wat melk (dorure). Spuit de soezen op een bakplaat met bakpapier. Borstel de bovenkant van de soezen in met de dorure. De soezen mogen nu 25 min. in een oven van 200°. Bereidingswijze banketbakkersroom: Breng 1 liter melk aan de kook en voeg er een vanillestokje aan toe. Meng 125 gram suiker met 80 gram maïzena en ...
Soezen met citroencrème en chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/soezen-met-citroencreme-en-chocolade
... toe tot je een smeuïg vast deeg krijgt. Spuit met een spuitzak het deeg in mooie ronde hoopjes op een beboterde bakplaat. Bak de soezen in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 12 minuten. Voor de citroencrème (lemon curd)hak je zeste van citroen zeer fijn. Meng dan de eieren, suiker en het citroensap, klop goed op, en voeg de fijngehakte zeste toe. Laat op een middelmatig vuur 3 à 4 minuten doorkoken. Als de crème gaar is, klontjes boter toevoegen en laten afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie. Vul de a ...
Croquembouche | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/croquembouche
... eeg op de gewenste grootte. Bak het in een voorverwarmde oven van 180°c gedurende 20 min. Snij een gaatje in de onderkant van de soezen. Voeg de extra room bij de crème patissière en roer goed door. Giet dit in een spuitzak. Spuit de soezen vol met de crème. Doe de suikerklontjes, samen met he ...
Kersttip: soezen met ijs | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/soezen-met-ijs
... Kersttip: soezen met ijs - Breng het water aan de kook met margarine. Hoe meer zuurstof er in het water en de margarine is, hoe luchtiger de soezen zullen zijn. Margarine is beter voor dit recept omdat het lichter is dan gewone boter. Voeg de bloem toe en meng alles ...
Mijn Pop-uprestaurant 2016: Soezeboelekestaart van Jan en Nele | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-soezeboelekestaart-van-jan-en-nele
... Mijn Pop-uprestaurant 2016: Soezeboelekestaart van Jan en Nele - De soezentaart van Jan en Nele (Mémé Gusta) is ondertussen legendarisch. Het is een klassieker en voor velen het gerecht van hun jeugd. Of je de profiteroles of soezen opvult met vanilleroom of crème ...
Jeroen Meus - Gefrituurde soezen met kaneelsuiker en chocoladesaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gefrituurde-soezen-met-kaneelsuiker-en-chocoladesaus
... Gefrituurde soezen met kaneelsuiker en chocoladesaus - Liefhebbers van een dessert of een feestelijk tussendoortje durven al eens voor de zoete zonde te gaan. Dit is er ongetwijfeld één, die bovendien ook schaamteloos lekker is. Deze soezen ‘gonfleren’ ...
Jeroen Meus - Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-soezen-met-pudding-rum-raisin
... Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dit dessert vergt wat moeite, maar het resultaat is verbluffend! Overheerlijke soezen gevuld met een zalige pudding met rum en rozijnen, afgewerkt met een lichte karamelsaus op basis van Caramella Mokatine snoepjes. ...