Resultaten voor dagelijkse kost portosaus jeroen meus
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-peterseliekorst-aubergine-portosaus-en-pommes-noisettes
... Lamskroon met peterseliekorst, aubergine, portosaus en pommes noisettes - Omdat dagelijkse kost geen dagelijkse kost zou zijn zonder klassieke bereidingen haalt jeroen vandaag nog eens alles uit de kast! Perfect gebakken lamsvlees met een korst van peterselie, kaviaar van ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/portosaus
... portosaus Een lekkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:Je start altijd best met een pan waarin je vlees hebt ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/lamskroontje-met-portosaus
... Lamskroontje met portosaus Een echt feestgerechtje is dit. (Heel) af en toe mag het wel eens iets extra zijn toch? Dit heerlijk mals lamsvlees met een lekker sausje; Dat is echt genieten. 💛Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Zet het vlees zeker voor ...
Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus
... Lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi met ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...
Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/reefilet
... Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus - Reefilet is een heerlijk stukje wild. Serveer het met een portosausje en wat paddenstoelen en je hebt een feestelijk wildgerecht. Bak de ree eventjes aan beide kanten aan in een beetje boter. Bak de versneden teentjes look en ...
Hazenrug met portosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus
... Hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het vel mee ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...
Kalkoen in portosaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalkoen-in-portosaus
... Kalkoen in portosaus - Start met het bakken van het vlees. Neem de braadpan en verhit een klontje boter. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Bak de lapjes aan beide kanten mooi bruin gedurende 4 minuten. Zorg ervoor dat je geen aangebrande boter krijgt! Neem het vlees ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise
... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...