Resultaten voor kan ossobuco ook zonder tomaat
Ossobuco met Provençaalse toets
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossobuco-met-provencaalse-toets
... sschenkels met peper en zout en haal ze door de bloem. Verhit de olijfolie in een ruime bakpan en bak de kalfsschenkels aan beide kanten mooi aan. Haal het vlees uit de pan en schik in een ruime ovenschotel.Giet de kalfsfond en het tomatenvlees in de pan met braadresten en laat even koken terwijl je die losschraapt. Verdeel de courgette paprika en olijven over de ovenschotel. Strooi er de Proven&cc ...
Ossobuco in een gremolatasaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-gremolatasaus
... ossobuco in een gremolatasaus 4 personen 0 min voorbereiden 4:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 800 g tot 1 kg kalfsschenkel (4 schijven van 2½ cm dik) bloem olijfolie 1 laurierblaadje 1 glas ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Ossobuco
... Bereidingswijze Snijd de sjalot, de look, de selder en de wortel fijn en stoof ze in boter in een ruime kookpan. Kruid met peper en zout. Kruid de kalfsschenkels flink met peper en zout en kleur ze in warme boter. Leg ze op de gestoofde groenten. Doe er de gesneden ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossobuco
... touw rond de schenkels zodat het vlees blijft zitten.Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de schenkels aan beide kanten mooi bruin. Neem het vlees uit de pan en zet even opzij.Doe de ui de knoflook de wortels en de selderij in de pan en fruit glazig. Zet het vuur hoger. Blus met de wijn en laat tot de helft (2 à 3 minuten) inkoken. Voeg de passata de kalfsfond en het kruidentuiltje toe.Leg het vlees terug in de pan. Laat afgedekt ongeveer 1 à 1 5 uur sudderen op een middelmatig vuur. Haal het deksel van de ...
Ossobuco à la Robert - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/ossobuco-a-la-robert
... ossobuco à la Robert 4 personen 0 min voorbereiden 2:40 uur bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 100 g boter of magarine 5 eetlepels olijfolie 4 kalfsschenkels bloem 2 uien, gesnipperd 1 flinke winterpeen, ...
Ossobuco met polenta | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ossobuco-met-polenta
... ossobuco met polenta - Kruid de schenkels langs beide kanten met peper en zout. Snij het vel rond het vlees door, dit zorgt ervoor dat het vlees niet opkrult in de pan. Kleur de schenkels in een pan met hete olijfolie. Blus met porto en tomatenpulp. Voeg tijm en laurier ...
Ossobuco - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/ossobuco
... ossobuco 8 personen 0 min voorbereiden 1:40 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie423 kcal 65 g eiwit 11 g vet 12 g koolhydraten Ingrediënten 8 plakken kalfsschenkel (Ã 300 g) 2 eetlepels bloem ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossobuco-in-t-groen
... ossobuco in 't groen - ossobuco in 't groen - Snijd de uien in fijne plakjes.Braad de schenkels aan beide zijdenaan in de olijfolie.Neem de schenkels uit de pan en laat de uien zachtjes glazig stoven in dezelfde pan.Pers de teentjes knoflook erbij en leg de schenkels ...
Ossobuco van John Torode - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-john-torode
... over.Verhit een grote, zware koekenpan. Doe de olie en het vlees erin en bak het 2 minuten (het is dan goudbruin). Bak de andere kant even lang. Doe intussen alle groenten en de knoflook in een keukenmachine en maak ze fijn.Leg het vlees in een stoofpan of ovenschaal. Doe de groenten en kruiden in de koekenpan en bak ze al roerend 5 minuten of tot ze zacht zijn en naar groentesoep ruiken. Doe ze bij het vlees en overgiet alles met bouillon. Sluit de pan met een deksel of aluminiumfolie af en zet hem 2 uur in de oven.Maak intussen de gremolata. Meng de peterselie, knoflook en citroenrasp in een kommetje en voeg wat zout en peper toe. Roer en houd het apart. (Gremolata is niet lang houdbaar; verwerk het op de dag dat u het maakt.)Haal de ossobuco uit de oven. Ik houd van een nat gerecht met aardappelpuree of rijst of helemaal zonder iets, alleen met gremolata bestrooid. Voor een ...
Ossobuco en cannellinibonen met knoflook - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-cannellinibonen-knoflook
... jfolie in de snelkookpan op middelhoog vuur. Doe er de plakken kalfsschenkel met een paar tegelijk in en braad ze 2-3 minuten per kant aan, waarbij u zo nodig extra olijfolie toevoegt. Schep de kalfsschenkel uit de pan en zet weg.Giet de rest van de olie in de pan en fruit er onder af en toe omscheppen de ui en wortel in 1-2 minuten zacht in. Voeg de bouillon, wijn, azijn, knoflook, laurierbladen, zout en peper naar smaak, de bonen en tomaat toe. Draai het deksel dicht en breng op hoog vuur onder hoge druk. Temper het vuur zodanig dat het drukniveau constant blijft en laat 10 minuten koken.Neem de pan van het vuur en laat de druk snel afnemen. Doe de kalfsschenkels in de pan. Draai het deksel weer dicht en breng op hoog vuur onder hoge druk. Draai het vuur zodanig dat het drukniveau constant blijft en laat 20 minuten koken.Maak intussen de gremolata: doe alle ingrediënten in een kom en meng ze goed. Zet de kom weg.Neem d ...