Resultaten voor sint jacobsnootjes met bloemkoolmousse
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsnootjes-met-kreeftenjus
... oeg de kreeftenfond toe tot alles onderstaat. Kruid met peper en zout. Laat rustig inkoken tot 1/3de. Bak in een anti-kleefpan de sint-jacobsnoten op een hoog vuur in de helft boter, de helft olijfolie. 1 minuut aan elke zijde en kruid ze af met peper en zout. Zeef de saus. Druk goed aan, zodat alle smaken in de jus terechtkomen. Dep de venkel af. Doe een bodempje van de fijngesneden venkel in een diep bord, giet hierop de jus, leg er enkele sint-jacobsnootjes op en werk af met enkele plukjes dille. Ingrediënten 200 ml Lacroix kreeftenfond 1 gesnipperd sjalotje 2 teentjes look 1 el tomatenpuree 1 dl Pastis of Ricard olijfolie 1 venkel 1 lauri ...
Videorecept voor Brochette van Sint-Jacobsnoot met gember en chili | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/brochette-van-sint-jacobsnoot-met-gember-en-chili/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 24 Sint-Jacobsnootjes Toevoegen 1 sjalot Toevoegen Solo vloeibaar Toevoegen 1 stuk ...
Lamkoteletten met bloemkoolmousse - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamskoteletten/lamkoteletten-bloemkoolmousse
... Lamkoteletten met bloemkoolmousse 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 250 g bloemige aardappelen ½ bloemkool 400 ml melk 12 lamskoteletten een klontje boter een snufje ...
Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-van-sint-jakobsvruchten-met-geitenkaas-en-geconfijte-tomatenpasta
... Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta - Stoof de spinazie in weinig boter en wat culinaire olie. Leg de 2 sneetjes voor je, leg er een sneetje Ganda Ham op smeer in met geconfijte tomaten op, dan de gesneden St. Jacobsnootjes, een ...
Bloemkoolmousse met garnalen en curry | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolmousse-met-garnalen-en-curry
... bloemkoolmousse met garnalen en curry - Mix de bloemkool tot een puree. Week de gelatine. Warm het water met de groentenbouillon en voeg er de boter bij. Voeg ook de gelatine toe en roer goed. Laat het geheel afkoelen tot lichaamstemperatuur, doe er de bloemkoolmoes ...
Sint-jakobsvruchten met witloof
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witloof
... Sint-jakobsvruchten met witloof - Geef je witloof extraveel smaak met balsamicoazijn en truffelolie. Serveer met sint-jakobsnoten voor een heerlijk winters voorgerecht. - Maak het witloof schoon en snijd het in grove stukken.Bak ze in een pan met boter en kruid met ...
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-met-truffelolie
... Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie - Was de veldsla en dep ze droog. Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Schik eerst een blaadje veldsla en daarop een plakje sint-jakobsvrucht. Herhaal dit een aantal keer. Ga dakpansgewijs verder. Besprenkel ...
Sint-Jacobsvruchten | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sint-jacobsvruchten
... Sint-Jacobsvruchten - Meng de sla met de balsamicoazijn en olijfolie. Bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten bruin in olijfolie met een klontje boter. Serveer de sla met de sint-jakobsvruchten en werk af met pijnboompitten en kervel. Ingrediënten 4 el pijnboompitten ...
Carpaccio van sint-jakobsnoten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/carpaccio-van-sint-jakobsnoten
... Carpaccio van sint-jakobsnoten - Sint-jakobsnoten mogen niet ontbreken op het feestmenu. Weet je niet hoe je ze moet klaarmaken? Ga voor een lekker fris gerecht met deze carpaccio van sint-jakobsnoten. - Zet de borden voor de carpaccio ruim vooraf in de koelkast.Meng ...
Sint-jakobsvruchten met pittige saus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sint-jakobsvruchten-met-pittige-saus
... Sint-jakobsvruchten met pittige saus - Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Meng de andere ingrediënten en doe samen met de schaaldieren in glaasjes. Serveer ijskoud. Ingrediënten 40 gr ingemaakte Japanse groenten 1 basilicum 1 verse koriander 2 terryakisaus ...