Resultaten voor selder in tomatensaus
Tomatensaus maken: recept voor klassieke tomatensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-tomatensaus
... jes uit want die maken de saus anders te waterachtig. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.Snipper de uien fijn. Snijd de selder in kleine blokjes.Schil de wortels en snijd in stukjes.Stoof de ui en fijngeperste look glazig in olijfolie. Voeg de selder en wortels toe en stoof 5 minuten.Voeg de tomaten toe en laat nogmaals 5 minuten stoven.Voeg de bouillon toe en breng op smaak met peper en zout tijm en oregano. Laat 20 minuten sudderen op een zacht vuur zonder deksel.Verwijder de takjes tijm en mix eventueel de saus. ...
Osso buco met gremolata | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/osso-bucco-met-gremolata
... tlepels olijfolie en 1 eetlepel boter in een grote pan en bak de schenkelschijven aan beide kanten aan. Doe de ui, de wortelen en selder in de pan en stoof ze. Voeg de wijn toe en laat even inkoken. Giet de bouillon en de tomatensaus over het vlees. Kruid met peper en zout en voeg eventueel 2 citroenschillen bij. Dek de pan af en schuif hem in de oven en laat het vlee ...
Spaghetti la bolognese | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-la-bolognese
... Spaghetti la bolognese - Was en snij de selder fijn. Schil de wortelen en snij fijn. Doe hetzelfde met de ajuin. pel en pers de look fijn. Hak de basilicum fijn. Bak het gehakt aan in wat Alpro boter. Voeg de groenten toe. Giet de tomatensaus en de Alpro cuisine erbij. ...
Balletjes in tomatensaus met aardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/balletjes-in-tomatensaus
... tte van een walnoot. Bak de balletjes goudbruin in een pan met boter.Haal de balletjes uit de pan en stoof de in stukjes gesneden selder in hetzelfde vet. Doe de tomaten erbij.Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe er de tijm en de laurier bij en laat zachtjes nog 20 minuten stoven.Serveer de balletjes met puree. ...
Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese
... Cannelloni bolognèse - Maak de tomatensaus door selder, wortel en sjalot fijn te snijden. Fruit de groenten in een pan met olijfolie. Voeg de tomaten en het water toe. Kruid naar smaak. 1,5 uur laten pruttelen. Mix de tomatensaus. Bak het gehakt lichtjes los in de bakboter. ...
Vleesballetjes en selder in tomatensaus met gekookte rijst | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/vleesballetjes-en-selder-in-tomatensaus-met-gekookte-rijst
... Vleesballetjes en selder in tomatensaus met gekookte rijst - Los het half bouillonblokje op in 5dl heet water. Verhit 1 el vetstof en laat daarin een halve fijngehakte ajuin op een laag vuur fruiten. Voeg de gepelde tomaten bij de ui. Voeg het laurierblaadje, de peper ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tomatensaus
... tomatensaus - Doe boter in de pot, snijd de ui fijn en doe ze erin. Snijd de tomaten in 8 stukjes. Wanneer de ui gestoofd is, doe je er de tomaten en de look bij. Stoof aan en doe er het water, de ketchup en de geconcentreerde tomatenpuree bij. Laat een halfuur sudderen ...
Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/restjeswafel-met-kip-mozzarella-en-tomatensaus
... Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus - Na een feest heb je vaak wat restjes over. Verwerk het in een lekkere restjeswafel, ideaal als hapje. Een stukje kip of kalkoen, wat mozzarella, ricotta of geitenkaas en een beetje tomatensaus...het kan allemaal in deze ...
Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-van-aubergines-met-ricotta-zwarte-tapenade-en-tomatensaus
... Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus - Gril de aubergines gaar in een grillpan. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Laat afkoelen. Leg 2 aubergineschijven in de lengte achter elkaar zodat ze elkaar ongeveer 3 cm overlappen. Verdeel ...
Jeroen Meus - Luikse pensen met tomatensaus en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/luikse-pensen-met-tomatensaus-en-aardappelen
... Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.Haal de pensen uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.Was de selder en snijd hem in stukken. Pel de ui en snijd hem grof. Kneus en pel de knoflook. Snijd in stukken. Schil de wortelen en snijd ze in stukken.Doe alle groenten in de blender en mix ze fijn.Verhit wat olijfolie in een pan en stoof de groenten.Bind de rozemarijn, tijm en laurier met keukentouw samen tot een bouquet garni. Leg het bij de groenten.Doe er de toma ...