Resultaten voor schnitzel piet
Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/342/schnitzel-rolletjes-met-ricotta-en-ham-1
... Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham - Een heerlijke variant op de klassieke schnitzel - Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kalfslapjes naast elkaar op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plakje gerookte ham en 2 gedroogde tomaatjes. Schep er 2 eetlepels ...
(Bijna perfecte) Wiener Schnitzel
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2012/01/bijna-perfecte-wiener-schnitzel.html
... r schnitzel ben. Een perfect gebakken, in mijn optiek dan, Wiener schnitzel waarbij het paneerjasje losjes om het vlees zit en de schnitzel zelf erg mals en sappig was.De zoekopdracht 'Wiener Schnitzel' levert hier en daar een leuke forumdiscussie op. Wel of niet het ei loskloppen met water of Sprudel (bubbeltjeswater) en beslist bakken, volgens kenners, in koolzaadolie die ik natuurlijk niet in huis had. Nee dat is incorr ...
(Bijna perfecte) Wiener Schnitzel
http://aantafelmettanja.blogspot.com/2012/01/bijna-perfecte-wiener-schnitzel.html
... r schnitzel ben. Een perfect gebakken, in mijn optiek dan, Wiener schnitzel waarbij het paneerjasje losjes om het vlees zit en de schnitzel zelf erg mals en sappig was.De zoekopdracht 'Wiener Schnitzel' levert hier en daar een leuke forumdiscussie op. Wel of niet het ei loskloppen met water of Sprudel (bubbeltjeswater) en beslist bakken, volgens kenners, in koolzaadolie die ik natuurlijk niet in huis had. Nee dat is incorr ...
Schnitzel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schnitzel
... is, bak dan de kalfslapjes ongeveer 2 min aan elke kant. Haal ze uit de pan en laat ze even uitlekken op keukenpapier. Serveer de schnitzel met de ratte – aardappeltjes, waterkers en ¼ de citroen. Ingrediënten 4 dunne plakjes kalfvlees pepermix zout 3 eigelen 1 dl water paneermeel 200 gr bloem arachideolie ¼ citroen ratte-aardappelen waterkers ...
Zwitserse schnitzel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/zwitserse-schnitzel
... Zwitserse schnitzel - Snij de kipfilets horizontaal doormidden en klop de helften plat met een deegrol. Bedek beide zijden van de filets met broodkruimels en druk ze goed aan in het vlees. Verwarm de olie in een grote pan met antiaanbaklaag. Laat de schnitzels op een middelhoog ...
Jeroen Meus - Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wiener-schnitzel-met-koude-aardappelsalade-en-veenbessen
... Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - De keuze voor een gepaneerde schnitzel ligt voor de hand als je in een skigebied zit. In dit gerecht wordt het krokant gebakken vlees gecombineerd met veenbessenconfituur, nog zo’n klassieker in de Oostenrijkse ...
Jeroen Meus - Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wiener-schnitzel-met-koude-aardappelsalade-en-veenbessen
... Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - De keuze voor een gepaneerde schnitzel ligt voor de hand als je in een skigebied zit. In dit gerecht wordt het krokant gebakken vlees gecombineerd met veenbessenconfituur, nog zo’n klassieker in de Oostenrijkse ...
Jeroen Meus - Holsteinerschnitzel met pommes pailles - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/holsteinerschnitzel-met-pommes-pailles
... Holsteinerschnitzel met pommes pailles - Breng het skigevoel binnen in je eigen huiskamer dankzij deze Oostenrijkse lekkernij. De holsteiner schnitzel is een schnitzel dat wordt geserveerd met spiegelei, kappertjes en ansjovis op een toast. - Schil de aardappelen en snijd ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wiener-schnitzel
... Wiener schnitzel - Zelfgemaakte Wienerschnitzel van kalfslapje, geserveerd met krielaardappelen: lekkere dagelijkse kost die smaakt! - Kook de aardappelen in gezouten water gaar. Pel de aardappelen.Kruid de kalfslapjes aan beide zijden met peper en zout. Vul drie diepe ...
Jeroen Meus - Schnitzel van rogvleugel piccata met gebraiseerde prei - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schnitzel-van-rogvleugel-piccata-met-gebraiseerde-prei
... kken rog eerst door de ovenschaal met de bloem, vervolgens door de schaal met het eiwit en als laatste door het paneermeel.Bak de schnitzels bruin in de pan.Schil de citroen en snij het vruchtvlees in plakjes. Hak de peterselie en de ansjovis fijn.Giet de aardappelen af wanneer ze gaar zijn Haal de gebakken vis uit de pan en hou de schnitzels even warm.Bereiding Piccata saus Doe de vetstof weg uit de pan en laat de 100 gr boter erin smelten.Leg de plakjes citroen in de bruisende boter en voeg er de ansjovis aan toe.Blus met de witte wijn en voeg de kappertjes en de peterselie toe.Roer alles onder elkaar en kruid met peper en zout.Afwerking Leg wat van de gebraiseerde prei op een bord en schik er een gebakken schnitzel van rog bij en wat gekookte aardappelen bij.Werk het geheel af met de piccata saus. ...