Resultaten voor scampi met look jeroen meus
Jeroen Meus - Scampi bearnaise met gepekelde komkommer - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scampi-bearnaise-met-gepekelde-komkommer
... scampi bearnaise met gepekelde komkommer - jeroen maakt een fijn aperitiefhapje klaar met kroepoek, zoetzure komkommer en scampi. Een lepeltje zelfgemaakte koude bearnaise maakt het helemaal af. - De komkommer Meng het water met de azijn en de bloemsuiker. Verwarm het ...
Jeroen Meus - Omelet met scampi's en sojascheuten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/omelet-met-scampis-en-sojascheuten
... Omelet met scampi's en sojascheuten - Als je op zoek bent naar een eenvoudige en lichte maaltijd is deze simpele omelet een absolute voltreffer. jeroen voegt er gebakken scampi’s, sojascheuten en een paar oosterse smaakmakers aan toe om de omelet daarna verder ...
Jeroen Meus - Gevulde omelet met pad thai en scampi's - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-omelet-met-pad-thai-en-scampis
... Gevulde omelet met pad thai en scampi's - Eeen smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk! - Laat een scheut olie heet worden in een wok, rooster de pinda’s goudbruin en voeg een ...
Jeroen Meus - Gumbo met scampi - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gumbo-met-scampi
... Gumbo met scampi - Gumbo is een typische ‘cajun dish’ uit Louisiana. Cajungerechten hebben zowel Afrikaanse, Spaanse als Franse invloeden. In deze creoolse stoofpot komen de smaken van zowel Poolse worst als scampi perfect tot hun recht. Surf en turf op z'n ...
Jeroen Meus - Oosterse scampi met witte rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-scampi-met-witte-rijst
... Oosterse scampi met witte rijst - scampi zijn een favoriet van heel wat Dagelijkse Kost kijkers. jeroen bakt ze deze keer met tandoorikruiden en –pasta. Tandoori is een typische bereidingswijze voor kip in India en Pakistan. Blokjes kip worden ingesmeerd met yoghurt ...
Jeroen Meus - Omelet gevuld met pad thai en scampi - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/omelet-gevuld-met-pad-thai-en-scampi
... Omelet gevuld met pad thai en scampi - Een smeuïge, gevulde omelet met de heerlijke smaken van pad thai en gebakken scampi’s. Deze lekker eenvoudige lunch met oosterse invloeden is klaar in een handomdraai. - Laat een scheut olie heet worden in een wok en ...
Jeroen Meus - Pittige scampi met rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pittige-scampi-met-rijst
... Pittige scampi met rijst - Spice up je dag met deze pikante scampi met rijst, sugar beans en bimi. Wil je niet in vuur en vlam staan, wees dan zeker voorzichtig met de chili-bean saus. Want voor je het weet, komt er een gigantische vlam uit je mond. - Maak de scampi ...
Jeroen Meus - Gegrilde scampi diabolique met rijst en bimi - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-scampi-diabolique-met-rijst-en-bimi
... Gegrilde scampi diabolique met rijst en bimi - jeroen steekt het populaire gerecht scampi diabolique in een hedendaags jasje. De scampi’s en de broccolini (bimi) gaan de grill op zodat je enkel nog moet focussen op de overheerlijke en pittige diaboliquesaus. Daarin ...
Jeroen Meus - Dim sum met varkensvlees en scampi - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dim-sum-met-varkensvlees-en-scampi
... Dim sum met varkensvlees en scampi - Een Oosters aperitiefhapje dat we allemaal vooral kennen van bij de Chinees. Maar je kan ze makkelijk ook zelf maken, een voorwaarde is wel een stoommandje in huis te hebben. - Doe het gehakt met de scampi’s ...
Jeroen Meus - Scampi met tabouleh en korianderpesto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scampi-met-tabouleh-en-korianderpesto
... n de kans om het product eens uit te proberen. jeroen maakt er een salade van met groentjes en verse kruiden (tabouleh), gebakken scampi en een frisse korianderpesto. - 0. Maak een klassieke groentebouillon. 1. Verwarm de groentebouillon en voeg er het kaneelstokje en het komijnpoeder aan toe. Laat dit een half uurtje inwerken, zodat de bouillon kruidiger wordt. 2. Snij de venkel, courgette en wortel in fijne blokjes. Schil ook de rode p ...